אלוהים אדירים!!!

גלבטרון

New member
אלוהים אדירים!!!

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1972&msgid=117569784 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1972&msgid=117595352 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1972&msgid=117573440 נוער חולה!!! מלאים בשינאה עיוורת!!! שימו לב איך הם מדברים ומתבטאים!!!! הם פשוט גזענים עלובים ומלוכלכים אשר אינם שונים מהנאצים!!! עדיף היה לעם שלנו, לעולם, לאנושות שהם - יחד עם כל שאר הגזענים והניאו נאצים העלובים - היו נעלמים מעל פני האדמה. במקום לגנות ולפעול לאלתר כנגד ביטוי הגזענות החריפים מנהלי הפורום לא עושים דבר ולמעשה מסכימים עם הנאמר!!! לשם מה הפורום הזה נועד?! לתת במה לאנשים בורים, מלאי שנאה, רוע וטיפשות?! אם כך מתנהג רוב הנוער החרדי, אם כך חושבים ומאמינים רוב הנוער החרדי - זה אחד מהאסונות הגדולים הקיימים בחברה שלנו כיום!!! יהודי שקורא לרצח תינוק רק בשל מוצאו ויהודי שחושב שרק מפני שהוא לבוש בצורה אחרת זה עושה אותו אדם טוב/חכם/נעלה יותר - הוא פשוט גזען ניאו נאצי טיפש!!!! לא ידעתי שיש כל כל הרבה יהודים גזענים ניאו נאצים בארץ - ועוד נוער?!!! יהודי שהוא גזעני זה דבר כל כך מטומטם זה כמו שאדם מוצא אפריקאי יהיה חבר ב-ק.ק.ק. פשוט בושה וחרפה!!!

arriy80

New member
טיפשות

הטיפשות מבצבצת מכל מילה שם. החל משגיאות כתיב, וסגנון, וכמובן התוכן החולני. אך הטיפשות לא פסחה גם על הבנותיך: >אם כך מתנהג רוב הנוער החרדי< שלשה כותבים אנונימיים בפורום באינטרנט מגלם אצלך את "רוב הנוער החרדי"? כמה לדעתך יש בקבוצת "הנוער החרדי"? חמישה ילדים? >לא ידעתי שיש כל כל הרבה יהודים גזענים ניאו נאצים בארץ - ועוד נוער?!!! < "כל כך הרבה"... שלשה מתוך כמה? החולניות שלהם מייצגות ציבור שלם? גם זו טיפשות.

גלבטרון

New member
שוב פעם אתה סתם קופץ

"אם כך מתנהג רוב הנוער החרדי" -> "אם"!!!!!! ולא אמרתי שהיא מייצגת ציבור שלם אלא שיש הרבה מהם (ויש שם יותר משלושה גזענים). שוב פעם, הבנת הנקרא פשוטה.

arriy80

New member
עדיין טפשות

"אם כך מתנהג רוב הנוער החרדי" -> רוב הנוער החרדי. זו הבנת הנקרא? זה עיוות מזוויע! גם אם יהיו שם עשר, אין זה רוב הנוער החרדי, ולדעתי אינם מהנוער החרדי כלל. רוב הנוער החרדי לא מחובר לאינטרנט, ולא כותב בפורומים. הבנת הנקרא צריכה להתאים לפרופורציות. עיוותים חסרי פרופורציה לא נקראים הבנת הנקרא.

גלבטרון

New member
כן, טיפשות שלך

אתה באמת חושב שהתבטאויות נלוזות כאלה מופיעות מפי נוער חרדי רק בפורום הנ"ל? כנס לפורומים שבאתר "כיפה", ב"נענע10", ב"וואלה", "ynet" וכו'.... התבטאויות כאלה לא מופיעות לבד, זה עניין של חינוך (חינוך לקוי ובזוי!) כרגיל, במקום להכיר במציאות אתה מעדיף לתקוף ולשלול דברי כל אחד שדבריו נוגדים את האמונה הפרטית שלך. + אתה עדיין בבורתך מתעלם מהמילה "אם" - אם אתה לא יודע ומבין את משמעותה גש בבקשה למיליון עברי-עברי הקרוב אליך (אני ממליץ על מילון אבן שושן) על מנת להבין את משמעותה.

חשבוני

New member
ממליץ לך לעבור קורס בהבנת הנקרא

כרגיל, אינך קולט את המסר מההודעה, ורק מנסה לגונן על הבנה לקויה ומעוותת. אחזור שוב, א) הנוער החרדי בדר"כ לא מחובר לאינטרנט, ואם יש כאלו שמחוברים, הם לא מהמרכז, כי אם מהשוליים. ב) ההבנה שלך את הדברים, וההכללות שלך, מקבילים למקרה כשעיתון חילוני מציג את השוליים של הציבור החרדי, והחילוני התמים "מבין" שאלו פני החרדים כולם. כך ההבנה שלך. האמונה הפרטית שלי אינה קשורה לדיון, ואין שום טעם לדחוף דברים לא קשורים. גם "אם" הוספת ברוב טובך את המילה "אם", אך הבסיס להבנתך נשאר מעוות בהחלט. לסיכום: בציבור החרדי אין שנאה לערבים כשלעצמם. השנאה הזו נובעת מגורמים אחרים - ולא רצויים - שהשקפתם חדרה והגיעה לשוליים של הנוער החרדי. הצגת השוליים - בכוונה - כמי שמייצגים את המרכז או את דרכו, היא אחת מהשתיים: טפשות או רשעות.

אולי די שניכם!!!

רצה מברך ויצא מקלל...נו ברור שלא כל מי שהוא X=Y החיים הם לא משוואה פשוטה!!!

אופירA

New member
מנהל
גלבטרון, סליחה שלא התאפקתי

סתם מעניין - מה אתה עושה בפורום "נוער חרדי"? האם אתה נוער חרדי? מה בעצם אתה מחפש? אני אשה חרדית למהדרין, השומעת באדיקות לדברי גדולי הדור. ואני חייבת לספר לך, שכאשר נכנסתי לפורום "חרדים" ולפורום "העולם החרדי" בתפוז, קיבלתי בחילה ויצאתי משם בלי להישאר. אמך או אחותך מוזמנות אלי הביתה, כדי לראות ששני הפורומים הללו אינם נמצאים בבחירות של השער שלי בתפוז, ואין לי מה לחפש שם. גם ל"בחדרי חרדים" נכנסתי, ויצאתי מיד בבחילה. לכן, לעולם לא אנסה ללמוד משם על הלך הרוחות בציבור החרדי, באשר אני מכירה דוגמאות רבות מהציבור החרדי, ויודעת שאין קשר בין הלכי הרוחות בפורום לבין הלכי הרוחות האופייניים בציבור. בוודאי וכמובן שאין שום קשר להלך הרוח של ההשקפה היהודית לגווניה, אבל זה עניין אחר. אז שוב, מה בעצם אתה מחפש? להיתמם? לטעות? להטעות? ללכלך? להשמיץ? מדוע לא התנחמת בדעות של הילדים האחרים בפורום, שטענו אחרת מפגועים בנפשם אלו? מדוע אינך יודע לאבחן נער מבולבל עם קשיי נפש רבים, ולא לגזור מכינוי הפורום בו עלה על התנהגות חרדית, ואפילו גם אם לא בוודאות, אלא בסימן שאלה? מה השאלה כאן? האם כאשר אתה רואה אשה צועקת ומתנועעת קשות בציריה, אינך מבין שזו אינה התנהגות אופיינית לנשים חרדיות, אלא רק למי שהיא בתהליך לידה, בין אם היא חרדית, חילונית, ערבייה, אנגלוסקסית או כושית? האם כאשר אתה רואה אדם שרוע על הרצפה, אינך מבין שאין להסיק מכך על הפרזיטיות החרדית, אלא על כך שהאדם לקה בהתקף לב? האם כאשר אתה רואה אדם לבוש בצורה מוזנחת, יורק ומנבל פיו במשרד רואי חשבון מכובד, אינך מבין שאין זה רואה חשבון מכובד, אלא המנקה או סתם לקוח חולה שנקלע למשרד הזה? האם כאשר אתה רואה את שכנתי החרדית מסתובבת בחוף מעורב בלבוש ביקיני זעיר, אינך מבין שזו אינה התנהגות של הציבור החרדי, אלא פריקת עול של שכנתי החרדית? אז מה ההיתממות שלך?

אופירA

New member
מנהל
אה, שכחתי, עוד משהו

מה דעתך? אם אביא כאן קישור לחיץ לסיפורן של 2 הנערות בנות ה-16, שגנבו את ארנקה של המורה ויצאו למסע קניות באלפי שקלים בכרטיס האשראי שלה, תוך שהן מיתממות: רק רצינו לעשות קניות - ואזעק מרות: האם זו דמותו של הנוער החילוני - טפשות תהומית, חוסר אחריות, שפל מוסרי שאין כדוגמתו - האם זה יהיה מעשה הגון ואמיתי מצידי, או סתם כיעור והיתממות שלי? הרי כל בר דעת יודע שזו לא דמותו האופיינית של הנוער החילוני, אז מה העניין ב"שאלה" זעקנית מסוג של "לאן הגענו"? ואם אביא קישור לסיפורו של האב שרצח את בתו כדי להתנקם בגרושתו - האם אוכל לזעוק: שומו שמים, האם כך מתנהג הציבור החילוני? או שזה רק יעיד על כיעור נפשי ותו לא? ...

גלבטרון

New member
את משווה גנבה של ארנק לקריאות לרצח?!

איך את בכלל יכולה להשוות גניבה לאנטישמיות וקריאה לרצח עם?!

אופירA

New member
מנהל
ולהשוות קריאה לרצח, לרצח בפועל של ילדה -

זה בטוח עובר מבחינתך. אז הבאתי את הדוגמא של רוצח בתו, והראיתי שגם זו לא דרך "לתהות על אופיו של ציבור". אז לא הבעיה סוג העבירה. הבעיה היא הניסיון המיתמם להסיק/לתהות על הכלל, במקום להודות במובן מאליו.

אופירה את נהדרת!!!../images/Emo23.gif

כל מילה בסלע בקיצור צריך להוקיע את האווילות בלי קשר לדת גזע ומין או לסוג אמונה!!!!!

גלבטרון

New member
הגעתי לפורום הנ"ל בעיקבות קישור

לידיעה בזויה שם לגבי חילונים וכאשר המשכתי לשוטט בפורום ביטויי הגזיענות העזים הגעילו אותי ופניתי להנהלת תפוז על מנת שתטפל בעניין והם הודיעו לי שכך הם יעשו. תאמיני לי יש לי הרבה דברים חשובים וטובים לעשות עם הזמן שלי מאשר ללכת להיכנס לפורומים שאין לי עניין וקשר בהם אבל אסור לאף אחד ואחת מאיתנו להעלים עין כלפי הגזענות הנתעבת והשנאה העיוורת ששוררת שם!

אגב כל הקישורים שרשמת

נמחקו מהרשת והייתי נכנסת לבדוק את הפורום אולי.. אני מאמינה לאופירה ולך שחבל על זמני היקר..! שבת שלום

גלבטרון

New member
השירשור המדובר נמחק ע"י הנהלת תפוז

בעקבות הבאת המצב לידיעתם על ידי. הנהלת תפוז, למיטב הבנתי אף שוחחו עם מנהלי אותו פורום והסבירו להם את חומרת המצב. הודתי להם על הטיפול המהיר במקרה הנדון.

אופירA

New member
מנהל
גם אני מאוד מודה לך

על שהגעת למסקנה שמעשה חריג זה אינו מאפיין שום דבר בשום ציבור, אלא הוא מעשה חריג שתפוז צריך להתערב בו ולמחוק אותו. חבל שלפני שהגעת למסקנה הנכונה ועשית את המעשה הנכון, חיפשת להרוויח רווחים צדדיים באופן מכוער. בינינו - לא רק שזה לא מקדם את מטרתך (לפסול את דרכם של החרדים), אלא דווקא גישה זו היא בעוכריך.

גלבטרון

New member
הצעירים הללו סובלים מחינוך לקוי

שבצער רב לכולנו, מושרש בהם מילדות ע"י מערכת חינוך חסרת סובלות. זאת צריך לשנות ויש למחות כנגד דרך זו! את זכאית כמובן לדעתך, אני שלם עם פעולותיי דבריי היו נכונים בכל פרט.

arriy80

New member
ואת זאת הסקת מכותבים בפורום

מתוך מספר כותבים בודדים אנונימיים בפורום חובבני, הסקת את דרכה של כל מערכת החינוך החרדית. חסר כל הגיון ולא רציני. כמובן שאתה יכול להשאר עם דעתך, אך כדאי שאחרים ידעו כיצד היא נלמדה בכדי שיתיחסו אליה ב(חוסר)רצינות הראויה.

למעלה