אלוהים בבקשה עזור לי...

בוזיקית

New member
אלוהים בבקשה עזור לי...

למה נתת לי לבכות מולו שוב? לראות את החיוך הקטן מתעקל בזויות פיו, את הניצוץ בעיניו נדלק? למה עשית אותי עם לב כה רך? כל כך רגישה, תינוקת ממש? הייתי מבכרת עשרת מונים להיות ערלת לב, אטומה, מאובנת! למה הדמעות פרצו למולו? ניסיתי להחניק, להבליג, להתמקד בתוכן, אבל היית חייב לגרום להן לפרוץ ולהגביר את סלידתו ממני אף יותר... אני יודעת את התאוריות שאומרות שזה בידיים שלי אם להיפגע או לא, וללעוג לו בלבי והכל, אז למה אני נשברת כל כך בקלות ונותנת לו לדרוך עלי, לנעוץ סכין בגבי ולסובב אותה עוד ועוד תוך שהוא חורת אות קלון לרוחבי? כל כך רציתי להתמקד בדבריו באופן פרקטי, ללמוד מהביקורת במקום להפגע כל כך במישור האישי? אלוהים, אנא הקשח את לבי, כי לשוני דבקה לחיכי והבכי הזה רק מעצים אותו עוד יותר! אלוהים בבקשה, אתה יודע שאני לא מבקשת ממך הרבה. רק בריאות, קורת גג ואת היכולת לשמור על עצמי שהולכת ודועכת. הפגיעות הזו. בבקשה הסר אותה מתוכי. בבקשה...

בוזיקית

New member
היה לי יום רע מאוד היום...

כל התיאוריות שאני יודעת על מלחמה ברגשנות היתר שלי התנפצו לי בפנים אל מול הבוס הסדיסט שלי. מדהים איך אנחנו מתאימים - הוא מצא לו אובייקט להתעללות, ואני, משום מה, נוהה כמו פרפר לאש אחרי אנשים שמשפילים אותי. לו רק לא הייתי סובלת כל כך מזה... שונאת את עצמי שבכיתי מולו, שונאת את עצמי שנתתי לו כל כך למחוק אותי ושבכיתי מולו, ניסיתי לשלוט בזה, ניסיתי להתרכז רק בדברים הענייניים, אבל לא הצלחתי ושוב ביזיתי את עצמי. אחר כך שיחה עם הפסיכולוגית - יש לנו רק עוד 3 פגישות, והיא עוזבת. ואני אשאר ללא טיפול כנראה. לא שהפקתי תובנות מיוחדות מהטיפול הזה, אבל לפחות היה לי עם מי לדבר ולשפוך את הלב מבלי לספוג קיתונות של ביקורת. אני רוצה להשתפר. אני רוצה לא להיות רגישה כל כך. להפסיק לבכות ככה מול אנשים שנהנים להשפיל. זה ממש היה קטע מגעיל. איך אני אסתכל לו בעיניים ביום ראשון? לא יודעת. כשזה קרה רציתי לקבור את עצמי מתחת לאדמה. כזו בושה איומה. עוד משהו - ביום שני הקרוב אמור היה להיות יום הולדתה של אמי, וזה קשה לי מאוד לחשוב על זה שהיא אינה איתי. גם זה מגביר את הדכדוך. ועוד משהו קטן - גם לי עצמי יש יום הולדת בעוד שבועיים - ואני מתאבלת במקום לשמוח. אני מחליפה קידומת ואמורה לשמוח וכל זה, אבל איך אפשר לשמוח כשאני מתאבלת? אתם יודעים מה, לא לשמוח - לפחות לפרגן לעצמי ארוחה חמה מול השולחן? (מלאכית, אני יודעת, אני יודעת, ההסכם שלנו...) לפחות לפרגן לעצמי מקלחת לפני השינה? בית נקי? בגדים נורמליים? אני רוצה לבקש מקוראי הפורום בקשה קטנה אם לא קשה לכם (אתם יודעים שאני לא מבקשת הרבה לעצמי) - בבקשה תשלחו לי אייקונים של חיבוק או משהו, שאדע שאני לא לבד בעולם, כי הבדידות עצומה הלילה. הנה ביקשתי. והעולם לא התהפך. תודה. אוהבת אתכם וחושבת עליכם תמיד.

../images/Emo24.gif וסיפור

מתנת העלבון פעם אחת חי לוחם גדול. למרות שהיה זקן למדי, הוא עדיין הצליח להכניע את כל הקורא עליו תגר. המוניטין שלו יצא למרחוק ותלמידים רבים התקבצו כדי ללמוד ממנו. פעם אחת לוחם צעיר וידוע לשמצה הגיע לכפר. הוא היה נחוש בדעתו להיות האדם הראשון שיביס את המאסטר הגדול. בנוסף לכוחו, היתה לו יכולת על-טבעית לזהות ולנצל כל חולשה של יריבו. הוא היה מחכה עד שיריבו יעשה את הצעד הראשון, וכך חושף חולשה כלשהי, ואז מכה ללא רחמים ובמהירות רבה. אף אחד מעולם לא החזיק מעמד מולו מעבר לצעד הראשון. למרות עצתם של תלמידיו המודאגים, המאסטר הזקן הסכים בשמחה לאתגר שהציב בפניו הלוחם הצעיר. בעוד השניים מתכוננים לקרב, הלוחם הצעיר התחיל להטיח קללות בפני המאסטר הזקן. הוא השליך עליו עפר וירק בפניו. במשך שעות הוא תקף אותו מילולית באמצעות כל קללה והעלבה הידועה לאנושות. אך הלוחם הזקן פשוט עמד שם ללא תנועה, רגוע. לבסוף, הלוחם הצעיר התיש את עצמו. ביודעו כי הובס, הוא עזב בבושה. מאוכזבים במקצת על כך שלא נלחם בצעיר המעליב, התלמידים נאספו מסביב למאסטר הזקן ושאלו אותו שאלות. "איך יכולת לסבול השפלה כזו? איך שכנעת אותו לעזוב?" "אם מישהו בא ומביא לי מתנה אך אינני מקבל אותה," ענה המאסטר, "למי המתנה שייכת?"

בוזיקית

New member
איזה יופי גילה...

מכירה את זה מהמרכז ליוגה שם הייתי פעילה במשך שנים, וגם מאתר סיפורי זן... למעשה, אני חילקתי את הסיפור הזה בסדנה ליחסי אנוש בה השתתפתי לאחרונה... לזה, בין השאר, התכוונתי, כשאמרתי שכל התיאוריות התנפצו לי בפנים, כי ניסיתי לחשוב על זה, ועל כל הטקטיקות שאני מכירה, אבל כלום משום מה לא עבד וזה כל כך חבל... תודה על ההשקעה גילה, יפה מצידך... שלך, בוזי

dana00

New member
בוזיקית ../images/Emo42.gif חדש הפציע אז בוקר טוב

שלום רב ובוקר טוב , מקווה שעבר עליך לילה שקט ורגוע. ועכשיו קומי ושתי לך איזה כוס קפה וקדימה - יש לך יום מקסים לפנייך. צאי לך לאיזה שיטוט בעיר, קניות קטנות של דברים כיפיים (סיכות לשיער, צמיד או שרשרת, לכי עם חברה, תפרדני לעצמך ותשכחי מהבוס הדפוק שלך. גם לי יש בוס שיכול להוציא לי את כל הרוח מהמפרשים לפעמים. ואם את אחת שכמוני לוקחת ללב, אז ממוש - חייבים לעבוד על זה! (ואני לא אומרת את זה רק לך...). וביום ראשון את אומרת לו את הבוקר טוב הכי צבוע, רגוע, ומקסים שת יכולה! תאמיני לי, הוא לא יבין מאיפה זה בא לו!!! צריך לדעת לחתוך דברים! קרה משהו בחמישי - אז קרה! ועכשיו זה נגמר. אם את תתליחי להראות לו שאת ממשיכה וזה ממש לא מזיז לך, הוא לא ידע איך להתמודד עם זה! חוצמיזה, את מעלה נושאים רבים שנוגעים לליבי, החלפת הקידומת שלי היתה לפני מספר לא רב של חודשים.. לא היה לי קל, הייתי לבד, חולה מאוד (כנראה פסיכוסומטי..) בקיצור, אני חושבת שאני הבאתי את זה על עצמי- באמת היתה לי תקופה קשה - ואת יודעת מה? גיל XX הקשה דווקא מכניס אותך לאיזורגיעה משהו. פתאום את כאילו מורידה הילוך. לא בקטע של זיקנה, אלא מקנה קצת יותר ביטחון. אולי זו רק אני, ואולי אני אומרת את זה כי זה מה שאמרו לי בעבר, אבל קצת יצאתי מהפניקה הכללית של "מה יהיה??????". אז אני נותנת לך חיבוק ענק וחונק ולצערי יש בעייה עים האייקונים, כי ניסיתי לשים המוןהמון אייקונים ויש אצלי איזה תקלה והמחשב לא מוכן לקבל אותם, אבל לפחות הצלחתי לשים שמש בכותרת כדי שיאיר עלייך היום. את לא לבד1!! יש עוד רבות שעוברות בדיו!! אבל בדיוק את מה שאתה עוברת! צרת רבים אולי נחמת טפשים... אבל צרת רבים גם חצי נחמה! דג מזדהה:)

דולידול

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

בוזי יקרה, את חייבת ללכת לאיזה סדנא של אסרטיביות או משהו כזה אני לא מרשה לך להיות סמרטוט לרגלו של משהו, יקרתי את שווה המון וברגע שאת מראה לו חולשה הוא מנצל את זה יותר ויותר. השבוע נכנסה לתפקיד בוסית חדשה אצלנו בעבודה במקום הבוס המקסים שהיה לי האישה הזאת ישר איך שנכנסה התחילה לתקוף מכל הכיוונים אני בהתחלה הייתי בשוק איך מגיבים אליה, היא רק חיפשה להעליב אותי ולסתום לי את הפה כל מילה שהוצאתי לא מצאה חן בעינייה. בהתחלה הייתי עצובה מכל מה שאמרה לי ומהתוקפנות שלה, בסוף החלטתי שהיא מסכנה ואני זאת שיעודד אותה לכן החלטתי לאחר שהיא מעליבה אותי ותוקפת במילים קשות, פשוט לא להראות לה שזה מזז לי ואחרי שניה להיכנס אליה עם חיוך מאוזן לאוזן למרות שזה קשה וממש בא לי גם לבכות אבל ברגע שתחייכי זה יעשה גם לך טוב וגם לו. אני בתוכי מקווה שאוכל לעמוד בזה כי זה קשה אבל בוזי חייבים לנסות לשנות גישה כל אחד והראש שלו. מקווה שתרגישי יותר טוב חמודה ותיזכרי את הדברים שכתבת לי שאת אוהבת לעשות.

בוזיקית

New member
תודה יקירות על העצות...

דנה יקרה - אין לי חברות להסתובב איתן. אין לי חברות בכלל. רק בטלפון וגם זה לעתים כל כך נדירות - בהלוויות ובמקרים מיוחדים דומים. ולהסתובב לבד אני שונאת, אז אני כמעט לא זזה מהבית כשאני לא ממש חייבת... ודולי - אוי דולי החכמה שלנו - אין אין כמוך חבל על כל מילה נוספת..

י רדן

New member
בוזוקית אני איתך להקשיב מתי שתרצי

יכולה גם למסר האישי במידה ותרצי מחבקת אותך מכאן בחיבוק חם.

בוזבוזונת מקסימונת..

איך להתחיל?? אממ.. הרגשתי את המחשבות שלך והדאגה על הנסיעה שלי וחיפשתי זמן שיאפשר לי לכתוב לך.. ופתאם אני מגלה שרע לך
אין לי מילים חדשות מעבר למה שאני מאמינה בו וכבר ציינתי.. להסתכל בבפנוכו ולהבין מה בדיוק קורה לך איתו, כן אני יודעת שאת מאמינה שאין בך כוחות כרגע, אבל.. את מודעת לכמה כוחות את מוציאה על דקה מכוערת של מלל רדוד מאידיוט נאלח?? על כמה ימים נמרחת הרגשת הגועל??.. חישבי על המטרה ... מעניין לי, אם תוכלי לרשום מה בדיוק מתנהל בשיח שלכם, האם המילים שמערערות אותך? או מבט או???? מה את מרגישה באותו רגע, מה את סוחבת אחכ?? איזה חלק נשאר ומהדהד בך??.... אילו חלקים ממך מגיבים לו, ומה כל חלק שבך מציע?כואב?דורש?כועס?צועק....??? חישבי על זה, גם אם יקח זמן, יותר בונה לגעת בך ובמה שמציתהד של חושך כזה, כן יקירתי זה יקח זמן, אבל זמן שווה:) אני כרגע ברחובות, טוב לי, על הנסיעה אכתוב בהמשך, הרבה חוויות ומצבים, חשוב לי שתדאי שאני בסדר
כיתבי לי .. שולחת נשיקות:)

../images/Emo24.gifבוזי יקרה

לא הייתי כאן ורק עכשיו אני רואה את מה שכתבת, אני כל כך רוצה לעודד אותך לומר לך את הדברים הנכונים לתת להרגיש שאת יכולה לנשום מעט אפילו ללכת אליו לאיש הזה ולצרוחחחחחחחחח עליו עד שהוא לא יוכל לשמוע באוזנים אבל את כל זה אני לא אוכל לעשות בשבילך רק את בשביל עצמך, אמרתי לך כמה פעמים ביום שתחליטי שאת רוצה שהדברים יהיו אחרת שאת לא מוכנה שאף אחד יתיחס אליך בצורה כזו דברים ישתנו ואני יודעת בהחלט כמה זה קשה אבל לאט לאט את תתחילי להתחזק. בבית תמיד קראו לי "הבכיינית" כל דבר ולו הכי קטן היה גורם לי לבכות עד היום זה קורה לי אבל הקשתי מעט את ליבי מיתנתי אותו. נשמתי קבלי ממני חיבוק ענקקקקקקקקקקקקקקיי אני מקווה שעזרתי קצת.

sh kk

New member
בוזיקית

מתוקה אחת מקסימה אחת, ראשית לא הייתי פה מס' ימים וצר לי על כך, שנית קבלי ממני חיבוק ענקי ומוחץ. מאוד כאב לי לקרוא את דברייך, חוסר האונים הזה כל כך מוכר, רגעי ההשפלה, אבל יקירה זה באמת תלוי רק בך, אין שום סיבה שאף אחד בעולם יתיחס אליך כך. פעם הבוס שלי היה יורד עלי ללא הרף, הייתי בתקופה גרועה, הייתי מכורה לאוכל והוא כל פעם כשהיה נכנס לחדר תמיד הייתי עם ביס בפה,והוא, תמיד היה יורד עלי, פעם אפילו גרם לי להתפרצות בכי היסטרי, נורא נעלבתי. היום אני שמה עליו קצוץ. אז נכון שאני בתקופה טובה יותר ואני אוכלת פחות אבל זה הכל בראש שלנו. אני לא נותנת לו לדבר אלי לא יפה. לפני חודש בערך הוא כעס עלי על משהו שעשיתי ו"נבח עלי", ביקשתי ממנו בשקט שיצא מהחדר שלי ושאני מעדיפה את השיחה הזאת לסיים אצלו בחדר. כשנכנסתי אליו לחדר אמרתי לו בצורה מאוד אסרטיבית שזו היתה הפעם האחרונה שנוא מדבר אלי כך, פעם אחרונה שהוא פותח עלי כזה פה, עלי לא צועקים. והפלא ופלא מאז טפו טפו טפו. הוא יודע שהוא לא יכול יותר ל"נגן" על החולשה שלי כי בעצם היא כבר לא חולשה. יש בינינו רגישים יותר ויש בינינו רגישים פחות, יש בינינו אנשים עם דפוסי קרבן ואנשים עם נטיה לשתלטנות קולטים אותנו. למדי להבין שהוא החלש, שהוא חסר הביטחון שהוא ה"דפוק" ומאז שאני הפנמתי את זה הרבה יותר קל לי להשלים עם האישיות שלו כי אני מבינה שגם הוא צריך עזרה. ואולי גם הבוס שלך, אני לא בקיאה בפרטים. אבל יהיה לך קל יותר להשלים כשתביני שזה לא את זה באמת הוא! שלך ש'.

sh kk

New member
הממממ

בוזיתי, מה זה קראתי עכשיו שאין לך חברות???? איך קרה הדבר? את מטריפה, את מקסימה, את רגישה, ספרי לי אני חייבת לדעת. לא ייתכן שעד כדי כך את נמנעת,

בוזיקית

New member
חמודים שלי... קודם כל תודה

על התגובות. אני אסביר טיפה - הבוס שלי לא צועק. הוא יותר מדי מתוחכם בשביל לצעוק. הוא אדם משכיל מאוד ומתנשא מאוד, אבל עושה את זה תחת מסווה של חיוכים. הוא "מעניש" אותי בהתעלמות ממני, משאיר לי על השולחן את הביקורת הכתובה שלו עם ביטויים קשים, וכשהוא כבר טורח לדבר אלי בכלל (בכוונה אמרתי אלי ולא איתי) הוא קורא לי מטומטמת, אידיוטית, וכד' ואומר לי איפה הראש שלך? את מכורה לסמים? את חולת נפש? וכאלה דברים, שמאוד מאוד פוגעים בי. נכון, אז אני לא כל כך מרוכזת לפעמים, אבל יש דרך להגיד כל דבר והוא יודע מה עובר עלי - אם זה בכלל מעניין אותו. הרי הוא היה בהלוייה של אמא שלי. הוא יודע שמייד אחרי השבעה חזרתי בפול גז, אבל זה לא אכפת לו. הוא רוצה עבודה נטו, ומה לעשות, לפעמים הביקורת שלו מוצדקת, זה רק איך הוא אומר את הדברים, לא התוכן. הבעייה, שאני מרגישה כל כך אפס מאופס, שמולו אני נמסה לגמרי ומתחילה לבכות כמו תינוקת. ניסיתי "להתכתב" איתו כשהוא השאיר לי ביקורת כתובה על השולחן, אבל זה גרם למשחקי פינג פונג בינינו שבכל בוקר היה מחכה לי מכתב ממנו ובכל סוף יום אני הייתי משאירה לו מכתב ולמחרת שוב, עד שהתייאשתי כי זה פשוט התיש אותי והיה כל כך לא לעניין. הוא בן אדם חכם מאוד ואין לי בעקרון על מה להעיר לו. כולם יודעים שזה פשוט האופי הציני שלו, ומכבדים אותו באשר הוא. מה לעשות שלי זה קשה. בכלל לא קל. אבל לא הייתי רוצה שרק ליידי הוא ייזהר וילך בין הטיפות, כי זה יגרום לו להרגשה לא נוחה ובסוף הוא לא ירצה אותי שם (מה גם שכל השטיפות האלה ממש לא מגבירות את המוטיבציה שלי להשתפר, ואתם לא יודעים איזו משקיענית אני בעבודה. פשוט לא בא לי להשקיע אצל בנאדם מגעיל כזה, ובאתי לשם עם כל המוטיבציה שבעולם). מה לעשות שבדרך קרו אירועים קטנים ושוליים כמו המוות של אמא שלי למשל, ששינה את חיי מהקצה אל הקצה. ובקשר לשאלה עם החברות - ככה זה יצא. לא יכולתי לארח אנשים פה (גרתי עם אמא) כי אמא לא סבלה שבאים אורחים, ואחר כך בכלל שחלתה אי אפשר היה לעשות כלום. אבל אני לא רוצה להאשים רק את אמא. ברור שיש לי איזה דפקט, שעד היום לא עליתי עליו. איכשהוא תמיד הקשרים שיצרתי נגמרו דרך הטלפון, ועד היום יש לי כמה חברים טובים אבל רק דרך אס אם אס או בטלפון וגם זה נדיר. יש לי רגשי נחיתות איומים. אני לא פותחת את הפה בחברה, מפני שאני יודעת שאני משעממת וכבדה, פדלאה שכזו. אף פעם אין לי כוח לכלום, וגם אם יצא לי להצטרף לאנשים שיצאו לאיזה מקום כל הזמן שתקתי ולא השתלבתי, כי לא עמדתי בקצב של הבדיחות, או הסיפורים, או מה שזה לא יהיה. אני הרבה יותר טובה באחד על אחד, אבל גם זה אין לי. כל שנה עברתי דירה, כל שנה עברתי כיתה, לפעמים אפילו פעמיים בשנה, ואני סוחבת על גבי מטען אדיר של התעללות שעברתי בכיתות השונות בהן למדתי - החברה פשוט לא יודעת לקבל את השונה, וכולם שמחו מאוד שיש בכיתה מישהי מעופפת שאפשר לנצל את טוב ליבה ולעשות לה דברים איומים בתמורה. כנראה שבאיזה שהוא שלב למדתי לוותר על אנשים בחיי. אבל זה לא פתרון, אני יצור חברתי בדיוק כמו כל אחד אחר, ולא מגיע לי לסבול ככה. אני נוטלת כיום את כל האחריות למצבי על עצמי, אבל לא יודעת איך לשנות את זה. כל פעם שאני מגיעה למצב של להחליף טלפונים עם אנשים בחברה, זה מגיע למצב שתמיד אני צריכה להתקשר ו"לחזר" אחרי אותו אדם, וזה די נמאס בסופו של דבר. אז איכשהוא נסחב לי ככה המצב, ואינני יודעת מה עלי לעשות כדי לשפרו. במשך השנים פיתחתי את ההגנה שלי באופן ההתבטאות שלי, כלומר בשפה מעט גבוהה, וביחס טיפה מתנשא (זו לא היתה בחירה מודעת) כלפי העולם, אבל זה באמת לא נעשה מרוע לב, פשוט זה מה שיש לי, אין לי שום דבר אחר שאני יכולה לתרום, מבלי שיעשו ממני קציצות. ובאשר לבכי מול הבוס - זו היתה פאדיחה איומה, בדיוק כפי שלבכות מול אותם ילדים שזרקו עלי חפצים מתחת לאפה של המורה, או הרביצו לי - אני מדברת על מכות בראש, ובכל הגוף - היתה גם פאדיחה איומה, שרק ליבתה את יצריהם וגרמה להם סיפוק מתמשך, כי זה חזר על עצמו שוב ושוב בכל אותה שנה שהייתי שם. ומעניין שזה חזר על עצמו כמעט בכל מקום שהייתי בו - הלשון שלי פשוט "נדבקת" לחיך והמילים לא יוצאות לי, רק דמעות. ברור לי שיש לי דפוס של קורבן, אבל עד היום, למרות כל השנים שהייתי בטיפול, אני לא יודעת איך להתגבר על זה ואיך להיות בן אדם שכיף להיות איתו, בן אדם מזמין, בן אדם משעשע (אני דווקא כן חושבת שיש לי חוש הומור מפותח) וכד'. כנראה התנוונתי בכישורים החברתיים - לא יודעת להסביר את זה. אפילו אחרי שאמא נפטרה, לפני קצת פחות משנה, התחלתי להיפתח פה לאנשים - לשכנים וכד', ויצרתי אפילו קשר די טוב עם אחת מהן, אבל כשזה מגיע לפסים אישיים של נגיד לצאת בייחד לאיזה שהוא מקום, אני יודעת שזה לא יקרה והיא לא תרצה ללכת איתי. למה? אין לי מושג. כשהעזתי להציע משהו כזה נעניתי בכך שהיא הולכת עם מישהי אחרת, וזה תמיד חוזר על עצמו עד שאני מעדיפה לא להציע, ולהעמיד פנים שזה לא אכפת לי בכלל, ושאני לא צריכה בני אדם בחיי. אם יש לכם משהו לומר כדי לעזור לי (יש לי בעיה רצינית בלבקש עזרה) אני אשמח, כי יש בי נכונות ללמוד ולהשתנות. תודה.

sh kk

New member
בוזיקת מתוקית.

אני כותבת פה לכל מיני חברים בפורום אבל בפנים אני נרעשת מהדברים שכתבת. אפילו כועסת על האטימות על חוסר הרגישות שיש לאנשים מטומטמים ומתנשאים בחברה שלנו. יקירה, את חייבת לבחור, ועומדות בפנייך מס' אפשריות. 1. להיכנס לשיחה עם הבוס שלך ולהגיד לו שאת לא יכולה יותר, שלא מקובלת עליך דרך ההתייחסות שלו אליך, הרי ברור שיש לך יכולת ורבלית מאוד מרשימה ואם תחליטי שכלו כל הקיצין תוכלי לעמוד בזה. כבר אמרתי לך שאין שום סיבה שהוא יתעלל בך כך, ואת אפילו מחזקת את דברי והוא אכן מתעלל בך מתוך ידיעה שזו את ולא תחזירי לו בשום מצב. דברי איתו שאלי אותו מה יש לו נגדך? מדוע הוא מדבר אליך כך? ואם יגיד שכך הוא מתנהג לכולם, תגידי לו שאת לא כולם, אליך לא מדברים כך. קחי בחשבון שהוא יכול גם להגיד לך שאף אחד לא מחזיק אותך פה בכוח והדלת פתוחה. כך שאם את מחליטה לשבור את הכילים חשבי על כל התוצאות האפשריות. (אני מדברת מנסיון) אפשרות נוספת זה להבליג, כפי שכתבתי לך קודם, להבין שהוא הדפוק. את יודעת לטנגו צריך שניים, כלומר אם הוא צורח ומשפיל אותך ואת בוחרת להיעלב אז את נעלבת ואם את אומרת לעצמך אני חסינה, שיגיד מה שהוא רוצה, בי זה לא נוגע, בך, זה באמת לא יגע את זוכרת שכתבתי לך על התקפות האוכל שלי עד היום יש לו מה להגיד על כמיות האוכל שאני מביאה לעבודה אבל היום אני מחייכת אליו חיוך ציני כי היום דבריו עוברים לידי זה לא נוגע בי. תהיתי אם יש לך חברים טובים, מדוע יחסייך איתם מסתכמים באס אם אסים? ולמה לעאזאזל יש לך ריגשי נחיתות מה את חושבת שלא בסדר בך, מה את שונאת בעצמך ואיך את יכולה לשנות את זה? אני למשל לא סבלתי את איך שאני נראית מרוב תסכול נורא שמנתי וזה הטריף אותי אז פשוט התחלתי להרזות עשיתי ספורט הסתפרתי והיום אני ממש אוהבת את מה שאני רואה במראה, זה מאוד מחזק את הביטחון העצמי, זה הופך אותנו לבלתי ניתנות למגע וגם הבוס שלי רואה את השינוי שחל בי, את הביטחון שתפסתי והוא מהסס לפני ירידה עלי, אני חשה בזה. למה את כל כך ממעיטה בערך עצמך? יש פער עצום בין היכולת האינטלקטואלית שלך וכושר הביטוי שלך לבין הדרך בא את מציגה את עצמך בחברה, ואת כל כך מעניינת, משעשעת, אמפטית ורגישה יש בך תכונתו מקסימות שמי שיעז לגעת, יגלה עולם מופלא תחת מעטה חוסר האונים שבו את מציגה את עמצך. רק לך ובך טמונה היכולת והכוח לשנות את אשר ניתן לשינוי. חישבי על זה

למעלה