אלוהים בבקשה עזור לי...

בוזיקית

New member
ש. יקרה...

אין לי כוח לשבור עכשיו את הכלים. האלמנט הדכאוני באישיות שלי נמצא כרגע ברמה די גבוהה, ואני מסוגלת לבכות ממש משטויות ליד כל אחד ובגלל כל שטות. אין בי הכוח "להיכנס בו", ואני בפירוש יודעת את התוצאות מראש -נושא ה"דלת הפתוחה לכיוון אחד" כמובן. הרי כל המשרד רואה אותי כשונה והחריגה, ומייעץ לי להשתנות ולהתקשח, כך שאולי יש בזה משהו. בטוח שיש בזה משהו. כבר כתבתי פה בעבר שאני רכיכה עלובה, ולא יודעת איך להשתנות. כבר הסברתי לעיל, שהוא לא צורח עלי. הוא לא צורח בכלל. הוא מדבר בשקט, אם הוא מדבר בכלל. אמרתי שהוא מעניש אותי בהתעלמות ואם צריך לדבר הוא כותב לי מכתבים מגעילים (אם כי לא מגעילים מספיק כדי לשמש ראיות לאחר מכן) ואם הוא כבר מדבר אלי (שוב - אלי, ולא איתי) הוא משתמש בכאלו ביטויים שכל השיטות שלמדתי בטיפולים שלי (והיו לי הרבה, האמיני לי) מתמוססות, ואני מנסה להלחם אבל לא מצליחה לעצור את הדמעות. אין לי כוח להתחכמויות שלו - הוא אלוף בזה - מתוקף המקצוע שלו (אם עוד לא נישחתם הוא עורך דין) והוא תמיד נזהר להיות דו משמעי, כלומר שאם אני אבוא אחר כך ואשאל אותו למה אמר לי את זה ואת זה הוא יגיד שלא הבנתי, כרגיל, כדרכי המטומטמת, משהו כזה. ואז מה אני אגיד לו - אני לא כזאת? הרגע הוא הוכיח לי שאני כן כזאת!!! והדמעות פורצות בלי שום יכולת להחניקן, והאמיני לי שאני מנסה וניסיתי,אבל זה לא בשליטתי. ממש אין לי כוח. בוחרת להיעלב? ודאי לא במודע, אם בכלל. כלומר, ברור לי שבאישיות שלי יש פן של התנהגות קורבנית משהו, אבל המודעות אינה עוזרת לי לפתור את הדפוס הזה ולהעיף אותו לעזזאל. רע לי איתו. ובקשר לאוכל - כבר ירדתי בעבר 33 קילו, כך שאני יודעת מה זה נותן ומה זה עושה. כרגע אני בהתחלה של נסיון לשקם את החיים שלי ופניתי לאו. איי. אני מתכוונת בשבוע הבא להתחיל ללכת באופן סדיר, ובינתיים משתתפת פה בקומונה של אכלני יתר אנונימיים, וחזרתי גם לדיאטנית שלי. ספורט? קודם תני לי לרדת איזה 10 קילו רק מאוכל - אני בקושי יכולה לנשום כרגע, אין בכלל על מה לדבר. אפילו מדרגות אני בקושי עולה. וגמני עשיתי כושר כל יום, לא ויתרתי על זה - התחושה היתה נפלאה. כאילו בגילגול אחר. אני לא נכנסתי לדיאטה בגלל שאכפת לי איך אני נראית. אני ממש לא מחפשת קשר זוגי - זה הדבר האחרון שבא לי עליו - וממש לא אכפת לי להגעיל אנשים עם המראה שלי - אני קצת מורדת עכשיו את מרד גיל הנעורים באיחור של 15 שנה... ראית מה זה?! אני מניחה שזה יעבור לי כי אין לי בכלל במי למרוד, יש בי הרבה כעס וכאב, אז זה מתבטא באורח החיים המזעזע שלי. וכמו שאמרתי, אני כרגע גם בדיכאון והתקפי חרדות - אולי ישנו לי את המינון של התרופה, שבהחלט היטיבה עמי עד כה. אכפתי לי רק מהבריאות שלי, וגם לה אני אך בקושי מסוגלת לדאוג כעת. ובקשר לחברים - מי אמר שאילו חברים טובים? זה סתם חברים - באס אם אסים, לא אנשים שממש אכפת לי מהם או להם ממני, סתם מתקשקשים ולא יותר מזה, וגם זה הפך להיות שולי ביותר מאז שקיבלתי את המחשב. כל אחד פנה לדרכו וחוץ מבהלוויה וקצת גם בשבעה אף אחד לא בא, והאמת שאני גם לא יכולה להזמין אלי אנשים במצב בו הבית שלי נמצא - דיר חזירים מזעזע - ואין לי כוח לטפל בבית - בקושי בעצמי ובחיות שלי אני מטפלת - בקושי המינימום הנדרש... פשוט אין כוח - כל הזמן רוצה לישון... כן, רק בי טמון הכוח לשנות, אבל מה לעשות שכרגע אין לי כוח לאסוף את עצמי אפילו כדי להשקות את העציצים שלי? אני בקושי זזה וכל הזמן רוצה לישון (לא שאני ישנה כל כך בגלל הסיוטים) ואת כל האנרגיות שאין לי אני מגייסת להתמודדות עם העבודה (אני נוסעת מרחק רב מדי יום לעבודה וחזרה) וכרגע בתחושת שפל שלא ידעתי זה זמן רב. אני מתקשה יותר ויותר לשמור על אופטימיות, וחרדה מאוד לגורלי - אם חס וחלילה יקרה לי משהו אני אשאר להרקב פה ואף אחד אפילו לא ידע. אני מנסה לחשוב על דברים טובים, אבל משהו בתוכי מושך אותי למטה, ואני לא יודעת אפילו מה זה. ההשערות הטיפוליות מדברות על מצב של אבל לאחר האובדן הגדול שחוויתי. אולי. אולי אני צריכה לתת לזה זמן. ואולי יום אחד אני אחליט שזהו, נמאס לי, ואני אתחיל להזיז דברים. הבעייה היא שאני גם כמעט שלא ישנה, אז כוח להזיז את עצמי אפילו אין לי. אני מאוד מודה למי שקורא את המגילות שלי ומתייחס אליהן בכובד ראש כשלך, ומייחלת באמת לימים טובים ואנרגטיים יותר, וראבאק, איך אני ממשיכה בעבודה הזאת רק אלוהים יודע. אני בטח לא בנויה להיכנס אליו ולהתחיל לשגע אותו על איך הוא משגע אותי... זה פשוט לא מתאים... הסברתי כבר למה. שיהיה לכולנו שבוע נפלא! אוהבת אתכם!

י ק י ר תי../images/Emo16.gif

חושבת עליך המון, מרגישה צורך לנער אותך בחיבוק אוהב.. אני חושבת שאת צודקת, לא זמן נכון להתנצח ממקום שכזה, הביטי כמה את שקולה,בכולנו האמוציות השתוללו החשק להכנס בו, להחזיר לו "חנך אותו" להכאיב לו בער, ואת, שחווה את הכל, מודעת שזה לא יהייה חכם, לשנות אותו בלתי אפשרי, להרגיש את "ההשתדלות" שלו ממש לא ינעם ולא יקל, לעזוב תעבודה כרגע, לא יטיב ולא ישפר לא את מצב רוחך ולא את כוחך, את צודקת!!!!!! אבל..וחשובמאד לעשות, זה להתחיל לחפש ולחוות כל מה שמעלה בך עונג, שמחה, חיוך ואושר:טיול בחוץ,נוף קסום, שיר מרגש, אדם שמעלה בך אופטימיות, סרט טוב, חוגים מעניינים, כתיבה... נגינה, ציור.. כל מה שטוב לך, מלאי את החיים שלך בעוד גוונים מעבר לעבודה, בית, חתולים. יתכן וזה נשמע קשה, אבל זה מה שישחרר ממך את המעגל המסוייט שאת נמצאת בו, הכל יקבל פרופורציות אחרות. קדימה מתוקה, קחי לך דף ועט ותתחילי לרשום מה יכול להביא ל נועם, גם אם עולה בך רעיון "מוזר" או בלתי אפשרי, כיתבי אותו, אחרי שתתעייפ היד, עיזבי תנושא וחיזרי אליו שוב עם תוכנית לסדר עדיפויות ואפשרויות..תתחלילייסם, בקטן, בצעדים קטנים, בחרי 2 דברים ועשי אותם, גם אם יהייה קצת יקר, עשי זאת, זו הדרך שלך החוצה ....

ו....

חזרתי הבייתה.. גאה:) לא רק שנסעתי גם נהנתי, אמנם היו נפילות קטנות של "הלם" ותפילה שתיפתח האדמה ותעלים אותי .... אבל אלה היו רגעים קצרים כשמעט ונעלמו מהאהבה שקיבלתי, הנוף מילא אותי בשובע, האנשים המדהימים שליוו אותי היו אוהבים, מכילים, וקשובים, הייתה בי הרגשה של חיבור, וכמובן הצלחתי להרגיש וזה חיזק אותי, כמובן שהבושה עדיין מציפה אותי בכל רגע של ניתוק וחרדה, חוסר הכוח שלי להצליח לגבור על זה ועל החזרה הבייתה לבד משעג אותי, משהו בתוכי צועק, כועס ומזלזל "למה אני משותקת מהחזרה הבייתה????" מה כל כך קשה ??? הרי אני מודעת שכל מה שהיה בעבר איננו, אף אחד לא מחכה לי מעבר לפינה, ואני מספיק חזקה וגדולה לצאת ממצב "עויין" באם יגיע.. ובכל זאת משהו ננעל, רועד מבפנים חסר שליטה, מפוחד בטירוף, מבולבל... מרגישה כמו אותה ילדה בת שנתיים, זקוקה להגנה, רוצה הבייתה ומהר.. כל כך שונאת את הרגעים האלה, רוצה להצליחחחחחח!!!!!!!!! טוב נו, מנסה לחזק עצמי בהצלחה שבנסיעה, כמובן שקודם גם את זה לא יכולתי לעשות.. איך מסיימים ? ? אין לי משפטי סיום ... נעלמו.. אינני..

בוזיקית

New member
סגולונת שלנו עמדה במשימה!!!

איזה יופי לקרוא את זה (עכשיו אני יכולה לומר לך "אמרתי לך"...) אוי חלודה חלודה, מילותיך מרגשות אותי כל פעם מחדש - את נכס בפורום הזה האמיני לי. כל כך מחזקת ותומכת - מי היה מאמין שאת עצמך סובלת כל כך??? כרגע אני בבדידות תהומית מזהירה, מביטה בשמיים זרועי הכוכבים ומרגישה כל כך קטנה ורחוקה, כל כך רוצה "הביתה", אבל אין דבר כזה "הביתה" - הבית שלי מת מזמן עם אבא ועם אמא ולא נותר דבר פרט לזכרונות רחוקים כמו מגילגול אחר... מה עושה לי טוב? דולידול שאלה את השאלה הזאת פה בפורום לא מזמן ועניתי, אבל מהתשובות שלי אפשר להבין שהכל חיצוני... מה כבר יכול לעשות לי טוב כשאני כל כך לבדדדדדדדדדדדדדדדדדד?????? לא יודעת איך לגרום לאנשים להתקרב אלי. מגנה על הפרטיות שלי כמו על מקדש, רק שהמקדש הזה מזוהם ואני כל כך פוחדת לשעמם, לא לארח כמו שצריך, ותמיד נותנת מעצמי עד שכלום לא נשאר לי בשבילי... פעם חשבתי שאפשר להסתדר מצויין בלי אנשים, אבל אחרי שאמא מתה הבנתי שזה לא נכון ושגם אני עם כל ההתבדלות שלי, שנובעת מפגיעות כל כך רבות שספגתי במשך השנים, כן צריכה את התמיכה והמילה הטובה מהבריות סביבי. מזל שיש את האינטרנט בשביל לקבל את התמיכה הזאת, שאני זקוקה לה כמו אויר לנשימה. האינטרנט נותן לי במה נפלאה גם בשביל לתמוך מאנשים לפי הנסיון שלי, ואני מאוד שמחה שיש לי הזדמנות להפיק משהו מהנסיון המר שלי, כדי לתת לאחרים את הכוח ולהאיר להם את הדרך, רק מה לעשות שאני רק בן אדם ולדוגמא עכשיו אני נמצאת באחת התקופות הבזויות והחלשות שלי וכל משימה דורשת ממני מאמץ עילאי - אני חושבת שאם נשימה היתה פעולה רצונית הייתי מפסיקה לנשום... עד כדי כך אין לי כוח. ומזל שאלוהים עוד נותן לי כוח לנסוע לעבודה, ולעמוד במתקפות יומיומיות מהבוס המניאק שלי, סליחה על הביטוי. אני אוהבת אתכם וקצת מבולבלת, כאילו הראש שלי לא במקום, לא יודעת להסביר מה יש לי עכשיו, ואני טיפוס מאוד ורבלי. כאילו כאן וטיפה לא כאן, כאילו רואה את עצמי מבחוץ. אני מאוד עיפה אבל חייבת לדאוג לעצמי איכשהוא. לנהל בית זה עול מאוד רציני לטיפוס שלא זורם ונתקע בכל צעד בחיים שלו. ניסיתי וכשלתי, וכשלו כוחותי. מאיפה אמצא עכשיו כוחות להרים את עצמי מההתרסקות הזאת? מאיפה אני לוקחת תמיכה כשאני לא יודעת לבקש עזרה? מאיפה תבוא הישועה? לא יודעת מה להגיד לכם כבר כי כל כך כואב לי בפנים, וביום שני יום ההולדת של אמא שלי וכל כך קשה לי עם זה... מצטערת על ההתבכיינות שאינה כה אופיינית לי בדרך כלל אך כמו שכבר אמרתי גם אני רק בנאדם...

מי אבוד?

אמריקאי ואסקימוסי היו בחוץ בסופת שלג, שמחקה כל סימן דרך. לאחר זמן מה אמר האמריקאי, " אנחנו אבודים " אמר האסקימוסי, " אנחנו לא אבודים. איגלו אבוד". (מתוך "שיחות מטורפות".) תחושת הבדידות קשה מנשוא, לכן רצוי שתתחילי להתמלות, את אדם נפלא ורגיש זוהי תכונה מדהימה ואין רבים שזוכים לה, אל תכאבי על המתנה היפה שקיבלת, כמה שתעזרי לעצמך למצוא ריגושים שיעלו בך שמחה ולא רק עצב כך יתאזן בך הכוח והאמונה בעצמך ובחיים, ללא ספק העבודה קשה, אבל כל פיסת כוח שיש בך תצברי לשם מילוי.מאמינה שאת חסרת כוחות לכן אני חוזרת לאותו מקום "דף עט- רישמי כל מה שיכול להטיב לך" אין אדם שלאזקוק לקירבה ,אינטימיות, מגע... א ה ב ה , כמה אפשר לחיות בלעדיה?? אז אין ממש כוחות?? תמצאי אותם, גם אם בטיפות קטנות! רוצה להציע לך עוד רשימה :) נצלי את היכולת שלך שאנחנו זוכים לראות כאן בפורום, תני לעצמך תשובות ועידוד בדיוק כמו פה.. על כל משפט כואב וחשוך , רישמי כנגד משהו חיובי.... את לבד- את עם עצמך! אינך יודעת איך לגרוםלאנשים להתקרב- יש בך יכולת ללמוד, להתאמץ ולהצליח ליצור קשרים, הצלחת כאן בפורום ונכנסת ללב של כולנו!! מגנה על עצמך כמו מקדש?- על מה את מגנה בדיוק?? אז תבכי קצת, קבלי את החלק הדומע והזקוק הזה, תני לו מקום, הוא ידמע עד שיתחיל לחייך, והמקדש יתחיל לפרוח. פוחדת להשתעמם??- תתחילי למלות את הריק .. יש מלא מקום בו .. לא יודעת לארח???- יש אין סוף סוגי אירוח, נסי כמה דרכים עד שתמצאי את זה שמתאים לך... נותנת מעצמך עד שכלום לא נשאר בך?? אולי.. אולי מכאן תתחילי לתת לעצמך תשובות?? הנה קיבלתי שיעורי בית... חישבי על זה! תתחילי לצבוע בעוד צבעים את ציור חייך, אין דרך אחרת, כי לך מגיע יותר ולך הכוח להעיז לקבל מעצמך.. לאט לאט, תמלאי בך אהבה , יקירתי, תני לעצמך כוח ותמיכה, ומיצאי דרכי פיתרון לכל כאב בנפרד... מתנצלת אם אני קצת קשה היום, לפעמים הניעור שמבחוץ מזכיר שיש בנו כוח לניעור עצמי, מניסיון הרשימות האלה עוזרות, גם אם זה נראה מטופש וחסר ערך, כשהכל מתחיל להסתדר בדף, אנחנו יכולים למצוא שם חבר שלא העזנו לתת לו מקום בשבילנו.. עשי זאת

הצעת יעול..

יש סוג אירוח אחד ... אחרי ניסיון כושל מציעה לך לא ללכת עליו... "בלי גרפסים אחרי אוכל משובח ומשביע" :)

בוזיקית

New member
האמת חלודונת, מילים כדורבנות אמרת..

רק תיקון טעות אחת - אני פוחדת לשעמם, לא להשתעמם... על מה אני מגנה בדיוק? יש לי תכונה קיפודית שכזו, בגלל כל הפגיעות שספגתי, אני פשוט לא נותנת להתקרב... נמאס לי שבכל פעם שאני מכירה מישהו ומכניסה אותו לחיי הוא מנצל אותי וכשאני פעם אחת מבקשת משהו, מעזה לבקש משהו, הוא יורק לי בפרצוף. גם ככה אני לא יודעת לבקש... נ.ב. לא הבנתי את הקטע עם הגרעפסים, אולי אני עייפה מדי?!?!? יאללה, למקלחת ולישון את שארית הלילה... תודה נשמה. עוד נ.ב. אחד - חייבת לדעת מאיפה הכינוי שבחרת - חלודה סגולה?!?!?

אהמ..

חוששת שהובנתי כמו 1 נוזפת.. חלילה זו לא כוונתי, מכירה את המצב הזה טוב כל כך, הייתי אדם מלא בנתינה, תמיד חברים וחברות, הרגשתי שיש בי כוחות ביחוד בנתינה, לא הרגשתי צורך לקבל... כך חשבתי עד שהגיעה הנפילה,ואיתה איבדתי כל קשר עם אנשים סביבי חלק מבחירה וחלק כל כך לא... רציתי שיבינו שיהיו איתי, שיעזרו לי לצאת משם.. כאבתי וכל כאב כזה הטביע אותי עוד יותר עמוק בביצה שיצרתי .. הכל נראה בודד, כל דימעה השמיעה הד של חלל ריק שהרגשתי שהוא אני, הדימוי העצמי היה נבול הרגשתי סוג ב', לא יכולתי להציע דבר כי הרגשתי ריקה, חששתי כל כך שיצפו ממני למשהו כי אין בי לתת, ומדוע שיאהבו בי משהו.. אם אין בי טיפת אהבה לעצמי-- חושך, נבילות, תהום יאם הייתי מרשה לה להיות דומיננטית בחיי .. חיי לא היו היום, הבנתי שזה הרגע שאין לי יותר מה לאבד, הגעתי לתחתית, אני יכולה להעלם או לנסות לשלוח יד לעזר, עם עצמיות מרוסקת זחלתי לבקש עזרה, כשהצלחתי מעט להרים את הראש עם התרופות, התחלתי לחפש פיתרונות, אגב אני עדין מחפשת, כל מילה שנכתבת פה היא העזה, עם כל הרעד שבפנים, כותבת אליך בגובה עיניים מנסה להתחזק ולחזק- כמוך.. יחד נצליח לגעת בחיים , נעיז להרשות לעצמנו לאבד ולהפגע, שהרי, הכי כואב בעולם הוא מצב ההווה הזה... חלודה סגולה - עישנתי סיגריה ועשן סגול הסתלסל מול המסך שחיכה בחוסר סובלנות להתבטא... ואני, שהרגשתי מלאה בחלודה.. גילפתי שם שכזה... מקווה שנצליח להרדם ושיבקרו אותנו חלומות מלטפים...

בוזיקית

New member
חלודונת, חלילה לך להרגיש נוזפת...

להיפך, אני לומדת ממך כל כך הרבה, השאלות שלך מכוונות אותי למקומות כל כך נוגעים, ואני עובדת על תשובות בשבילך, יש לי הרגשה שהחיבור ביננו יוביל אותי למקומות נכונים... חלודונת, אני מקווה שבקרוב תוכלי לשנות את שמך ל"קטיפה סגולה" או משהו כזה, כי אני בטוחה שתתחזקי ושהחלודה שבך תצטחצח כמו לפני ליל הסדר... אני לבדי יודעת כמה את שווה (כמה אירוני שאני לא יכולה להגיד את זה על עצמי, הא?!) לילה (כבר בוקר) טוב, ועוד פחות מ 5 שעות אני צריכה להתייצב מול הנחש החלקלק... החזיקי לי אצבעות...

בוזיקית

New member
גחגחגח = החזרת לי את הצחוק המשתנק

שהוא סימן ההיכר שלי... (נמאס לי לעשות חחחח כמו כולם, אז המצאתי צחוק משתנק - גחגחגחגחחכח כזה... מקדישה אותו לך)...

בוזיקית

New member
חלודונת, חלילה לך להרגיש נוזפת...

להיפך, אני לומדת ממך כל כך הרבה, השאלות שלך מכוונות אותי למקומות כל כך נוגעים, ואני עובדת על תשובות בשבילך, יש לי הרגשה שהחיבור ביננו יוביל אותי למקומות נכונים... חלודונת, אני מקווה שבקרוב תוכלי לשנות את שמך ל"קטיפה סגולה" או משהו כזה, כי אני בטוחה שתתחזקי ושהחלודה שבך תצטחצח כמו לפני ליל הסדר... אני לבדי יודעת כמה את שווה (כמה אירוני שאני לא יכולה להגיד את זה על עצמי, הא?!) לילה (כבר בוקר) טוב, ועוד פחות מ 5 שעות אני צריכה להתייצב מול הנחש החלקלק... החזיקי לי אצבעות...

יאללה.. גם אני אקח את עצמי למיטה..

אגב, החתולות החליטו להתעורר עכשיו..מסתכלת עליהן בפיהוק בגודל המחשב.. לילה טופ לנו, מי יודע, אולי ניפגש בחלום :))

למעלה