אלוהים כמה שאני שונא את פול טילט!!!!!!!!!!!!!

2המרפא

New member
אלוהים כמה שאני שונא את פול טילט!!!!!!!!!!!!!

5 פעמים רצוף אני יושב עם קינגים מישהו יושב עם אסים!!! עושה רייז עם AQ יוצא פלופ AQ6 רייז רירייז אול אין הבנאדם יושב עם 66. תופס סטרייט בפלופ דוחף מישהו עושה לי קול עם בק דור פלאש דראו ופוגע. מפסיד טופ סט לאינססיד סטרייט דראו מפסיד רבעיית 8 לרביעיית עשר. כל זה בימיים האחרונים זה נראה לכם הגיוני? כוס אמא של האתר הזה כמעט נגמר לי הכסף

Johnblaze

New member
באסה

משתתף בצערך..זה קורה ,חלק מהמשחק...אל תכנס לטילט.. להפסיד רבעייה מול רבעיה זה באמת חולני אולי תעשה הפסקה של כמה ימים....? כמה הפסדת?

2המרפא

New member
זה לא העקרון של כמה הפסדתי זה איך

אני בכל מקרה משחק על הכסף של הסטרטג'י. היה לי עליות ומורדות פראיים וחזרתי מ6 דולר למאה כשפעם כבר הייתי ב500 ועכשיו כבר כמעט ירדתי ל15. ולא הזכרון שלי לא מטעה אותי מה שקרה לי בימים האחרונים היה פשוט הזוי. כל פעם ביומיים האחרונים שאני דוחף פרי פלופ עם קינגים יש למישהו אסים. בדוק חמש פעמים. והקטע עם הרבעיות אני לא מאשים את הבנאדם בסך הכל הוא תפס פול בפלופ הוא לא היה יכול להתחמק מהאול אין. אבל כל מיני דברים הזוים קורים לי כמו הפסדים לשלוש אוטים, הפסדים ראנר ראנר, הפסדים של 80\20. לא יודע מה אני יכול כבר להגיד. אני מפסיק לשחק ונקווה לטוב אח"כ פשוט רצף כזה של מזל רע נראה לי לא הגיוני. ועוד הפעם לגבי הקינגים התכוונתי מתי שדחפתי אול אין פרי פלופ תמיד היה למישהו אסים, קרה איזה פעם פעממים שעשיתי רייז וכולם התקפלו.

napox

New member
דבר ראשון להירגע,דבר שני להסתכל על הדברים שוב

אני מוכן להתערב שבכל החמש פעמים האחרונות שקיבלת KK לפני הפלופ לא היה מישהו בשולחן עם AA. נכון שאתה זוכר את זה ככה אבל סטטיסטית זה לא הגיוני, הזיכרון האנושי הוא מאוד סלקטיבי ועם תעשה מעקב על הידיים שלך תראה את האמת. וגם חשוב לזכור שבשולחן עם תשעה שחקנים שני זוגות ואפילו שהם AQ לא מבטיח את היד החזקה בשולחן. לפעמים פשוט יש מל רע, השנה ב WSOP מישהו עם AAAA הפסיד ל royal flush. זה קורה אבל לאורך זמן אם משחקים נכון ניתן לצמצם את אלמנט המזל למינימום וזה יהיה פוקר נכון. אחרי פוסט שרשמת (יותר מידי סימני קריאה) אתה חייב הפסקה לפני שתכנס ל tilt.

2המרפא

New member
חחחח בשביל זה כבר מאוחר מדי אני בטילט

עצבני. אני פשוט מתרחק ממשחק לאיזה יומיים שלוש ונקווה שפול טילט יפסיקו עם השטויות האלה. אז מה אם לא הכנסתי כסף זאת סיבה לזיין אותי?

yoni sc

New member
אולי הוא דווקא כן זוכר נכון..

ופשוט עבדו עליו כמו שהיה באבסולוט..סתם.. האמת היא שהזיכרון בפוקר הוא באמת סלקטיבי בטירוף, בעיקר בבד ביטים. אתה פחות זוכר את כל הקופות שלקחת בדרך, ולעומת זאת, לא מצליח לשכוח איך פגעו עליך לפני איזה שבוע באיזה קלף "גיהינום" בריבר, שרצית לדפוק את הראש בקיר, אבל זה המשחק, מה לעשות...לטוב ולרע :)

shaywh

New member
תתבאס שאין בד-ביט ג'קפוט, היית יוצא עשיר

הבעיה עם זה, שבתכלס זאת דרך של האתר (פארטי פוקר, אני לא יודע אם יש עוד אתרים שעושים את זה) לקחת יותר רייק שלא כולו חוזר לשחקנים.

אני מסכים איתך לחלוטין

גם לי יש תחושה שמחולל הקלפים הוא לא באמת אקראי. אני מתכנן ניסוי קטן בו אני ארשום את כל הפעמים בו הייתי אול-אין ונראה מה יהיה...

אני מתחיל לחשוב שזה מכור

אני משחק נגד איזה חמור יד 1: אני עם KQ פלופ - AKQ. אני מהמר בגובה הקופה, הוא עונה. טרן - 7. אני מהמר בגובה הקופה, הוא עונה. ריבר - 7. אני צ'ק, הוא נכנס אול-אין (בערך חמישית מהקופה). הוא מראה לי 7-10!!! כמה ידיים אח"כ - הוא משווה, אני מעלה בגובה הקופה לפני הפלופ עם AQ, הוא משווה. פלופ - Q52. הוא כמובן השווה לי עם 2-5... יד אחרי זה - הוא עם סט 4 נגד מישהו עם סט 8. טרן וריבר - סטרייט על הלוח והם מתחלקים. בא לי להקיא, אני חוזר לטורנירים

לא יאומן

כמה ידיים אחרי זה - אני עם AQ. פלופ 3 עלים, מלכה קלף עליון. אני מהמר בגובה השחקן ושחקן אחד עונה לי. אני מעריך שהוא מחכה לצבע. טרן - כלום. אני מהמר בגובה הקופה - הוא משווה. ריבר - 9 לב. אני צ'ק הוא מהמר ואני משווה, הוא מראה - 99. ועוד אחרי זה מישהו אומר שהוא זרק את ה-9 הרביעי... קלף אחד (!) בכל החבילה

nady4u

New member
יש ימים גם שמגיע רצף של ידיים טובות

גם כשאתה לא נכנס לכאורה עם יד גרועה, מתברר שהיית לוקח את כל הקופה. אני לא חושב שניתן להאשים בקונספירציה נגד שחקן כלשהוא.

Kgt1

New member
אתמול שיחקתי בשולחן עם חמור כזה שכל הערב עשה

לי בד ביטים תמוהים והזויים עם גניבות לא ברורות (משווה רייז רי רייז שהיו לפניו עם 8To, תופס טריפס עשיריות ואונס לי אסים וכדומה....) - בסופו של דבר הוא הפסיד בשולחן את כל כספו לחמור אחר :) באף אתר אני לא אראה את כמות הסאק אאוטים שראיתי בVC, ושיחקתי כבר ב-7 אתרים שונים...

2המרפא

New member
תשמע לא יודע אני הגעתי לדמעות

מהשטויות בפול טילט. אנשים עושים קול לאול אין עם ג`ק 7 תופסים סטרייט. אסים נגד אס 6 תופסים נגדי ראנר ראנר 6 כשאחד מהשישיות זרוקות. אאוט אחד גם בד``כ טוב נגדי, בק דור פלאש דראו גם תופס, גם אינסייד סטרייט דראו כשנשאר רק הריבר זה תופס. לא יודע מה להגיד הדברים האלה מוזרים לי.

Kgt1

New member
שוב, אני בהחלט מזדהה, תאמין לי שהייתי שם

וראיתי את זה ובעיקר חוויתי את זה... אבל עם כל הכאב אני מסרב להאמין שאתר שמגלגל מליוני דולרים ביום, יאפשר לרמאות להתרחש בבליינדים של חצי דולר.... אולי אני נאיבי ואולי אני סתם מכור :)

2המרפא

New member
לא אמרתי שמרמים לא מבין את התועלת

בזה. אבל לך תדע אם התוכנה מוטה קלות נגד שחקנים שלא הכניסו כסף. מצד שני לרמות בהיי סטייקס זה הרבה יותר מסוכן, זה מועדון הרבה יותר מצומצם של אנשים, השחקנים שם הרבה יותר טובים וחכמים ויעלו על זה די מהר.

shaywh

New member
אין להם אינטרס לרמות

האידיאל שלהם הוא שכל השחקנים יוציאו אחד לשני את הנשמה ויעבירו את הכל לאתר דרך הרייק. אם אתה נותן לשחקנים מסויימים להרוויח אתה רק תקבל מזה משיכות של כסף מצד אחד ושחקנים שהפסיקו לייצר רייק מהצד השני וזה הדבר שהם הכי שונאים.

Johnblaze

New member
ההפך

אם הם רוצים שהכל ישחק בעמלות הם צריכים שלשחקנים החלשים יהיה מזל..אחרת כל הכסף יעבור יותר מהר לכרישים ואז ייוצר להם פחות עמלות עם זאת אני בטוח שהאתרים הגדולים מפעילים מחולל אקראי לחלוטין בקשר לVC אני מאמין שגם הם אבל אולי יש סיכוי זעום שהם מרמים לפעמים..אי אפשר לדעת בעיקרון ככל שהאתר יותר גדול יש סיכוי נמוך יותר שהוא מרמה...פשוט יש לו הרבה מה להפסיד

shaywh

New member
לא

מרכיב המזל בפוקר מספיק גדול גם בלי התערבות האתר. ומי שכריש רציני יעבור הלאה לרמות גבוהות יותר.

Johnblaze

New member
זה לא קשור

לא מדובר רק על כריש רציני.. אלא על שחקן חלש ושחקן פחות חלש אתה אמרת שאין אינטרס לרמות,אבל זו טעות כי ככל שהם יתנו לשחקן החלש יותר מזל מזל כך יהיו יותר משחקים ויותר עמלות תחשוב שאתה עכשיו יושב לשחק עם שחקן חלש מאוד...לשתיכם 1000 ביג בליינדים הוא יפסיד לך את הכסף תוך כמה שעות בX משחקים וX עמלה עכשיו תחשוב שמכוונים את הקלפים קצת לטובתו.. אז יקח לך יותר זמן לקחת לו את הכסף..יותר מX משחקים ויותר מX עמלות וכך הלאה..ככל שיעלו לשחקן החלש את המזל כך אתם תשלמו יותר עמלות

למעלה