אלוהים כמה שאני שונא את פול טילט!!!!!!!!!!!!!

Harleydude

New member
אממ לא כ''כ

תמיד יש תנועה, תמיד יש הרבה משחקים, ואם כבר אז החשקן החזק ירוקן ת'חלש וילך עם הזמן בסכומים יותר גבוהים יותר עמלה וכו' אבל כל זה לא משנה בכללל... האתר מרוויח את הכסף שלו מהחשקנים הטובים כי הם אלה שטוחנים שעות, החלשים מפסידים מהר (או לאט) ועוזבים או מפקידים שוב, אבל הסכומים לא גבוהים, אלה שיושבים כל היום ומשחקים ומרוויחים מספיק בשביל להמשיך הם אלה שעושים לאתר עמלות כמו שעון

דם הבן

New member
שאלה ועצה

מעניין אותי באיזה סטייקים אתה משחק? קראתי את כל השרשור, וכמובן שאני מאד מאד מזדהה עם התחושות שהאתר קצת משוגע. כמו שאמרתי פעם- לא יזיק אם פול טילט יפרסמו את הקוד ויוכיחו שהמנגנון באמת רנדומלי. בכל מקרה, נראה לי שבמיקרו סטייקס יש אחוז מסוים של אנשים שמשחקים כאילו זה play money, ובאמת לא רואים בעיניים. לפעמים כשאני נכנס לטילט עצבני במיוחד אני מגיע למצב שאני משווה רייזים עם J7... בכל מקרה, זה מעצבן לאללה. אין לי ספק כמעט שבסטייקים גבוהים יותר זה מצטמצם. בכל מקרה, מה שאני עושה כשאני מתחיל לחשוב שהאתר נגדי- נכנס לכמה פרירולים ושם אתה יכול להוציא את כל הטילט והסטימינג על 5T ביד ראשונה... אחרי חצי שעה- שעה של פרירול, לרוב אני נרגע ומוכן לחזור. אם המקרה גרוע במיוחד- אין ברירה וצריך לקום מהפוקר ולעשות משהו מועיל יותר עם החיים. (נניח להכנס לpoker stars... או לראות איזה פרק ישן מhigh stakes poker או משהו אחר שמכורים עושים...)

2המרפא

New member
שיחקתי במגוון מאוד רחב של סטייקס

דבר שהיה תלוי בנק רול יותר מכל דבר אחר. כרגע אני משחק רק טורנירים כי אני לא יכול להרשות לעצמי לשחק קאש יותר. ואם וכאשר אני אחזור לקאש זה יהיה רק לאומהה לא מתקרב להולדם קאש יותר.

דם הבן

New member
ונראה לך שיש הבדל?

הטענה שלי היא שאנשים משחקים נורא נורא לוס במיקרו ולואו סטייקס, ומתחילים לשחק הרבה יותר סביר בסטייקס גבוהים יותר. חוץ מזה, מספיק לך אחד או שניים כאלה בשולחן כדי שהשולחן יתחרבן- ולכן אם רק 1\9 או רבע מהשחקנים משחקים במיקרו סטייקס כאילו זה פליי מאני, יש כאלה באד ביטים ברמה הלא הגיונית של להפסיד עם AQ ל 2-5, כי רייז פרי-פלופ מעיף כל בנאדם עם 2-5 במיד והיי סטייקס. רק ברמות הגבוהות ביותר, אולי, אתה לא תעיף את דררר. אבל אף אחד מאיתנו לא משחק שם עד כמה שידוע לי...

2המרפא

New member
בגלל זה אני לא מתקרב יותר להולדם.

הדבר הטוב באומהה שתמיד יש לך דרך לנצח ע``י רי דראו נגד אידיוטים ושם אפשר לשלוט בגובה הקופה. אני את הסיפור שלי בהולדם קאש סיימתי לא מתקרב לזבל הזה יותר. אנשים משחקים כל שני קלפים רנדומלים ודופקים לך סאק אאוטים מסריחים שמכניסים אותך לטילט. באומהה זה הרבה יותר יכולת מאשר בבינגו שנקרא הולדם מיקרו ולאו סטייקס

Ori The Man

New member
הם בחיים לא יפרסמו תקוד

כי תמיד יש איזה האקר שינצל איזו פירצת אבטחה קטנה שהוא ימצא ויפרק את כל השולחנות והשחקנים

דם הבן

New member
אם זה מחולל רנדומלי

ואתה מפרסם רק את הקוד שלו, אז אין בעיה כזו. אם הם מוכיחים שהמחולל רנדומלי לגמרי, וזה ממש לא בעיה להוכיח, אז פתרנו את כל הבעיה, לא?

talhorm

New member
נצל"ש - מי זה לעזעזאל DIN_FRU?

שמשחק עם כל ה PRO'S על סכומים מפלצתיים בפול טליט... מי זה ?!?

2המרפא

New member
לא יודע מה השם שלו אבל הוא שחקן לא רע ממה

שיצא לי לראות. יש לנו גם יצוג מכובד במשחקים האלה אגב, רפי עמית שידוע בכינוי Howisitfeellike שחקן אדיר לדעתי.

shaywh

New member
אם כבר מדברים על זה

תמיד חשבתי שפוסטפלופאקשן זה טד פורסט אבל אז ראיתי שרשום שהוא מרוסיה. מי זה?

למעלה