אלומונת פתחתי לך שרשור חדש

היי48

New member
את יכולה

לנסות לומר לה משהו בסגנון של "עדכני איך דברים מתקדמים" או משהו כזה, ובאמת להחליף טלפונים או דרך הפייסבוק, מה שמרגיש לך יותר נח. ואז אם היא תרצה לשמור על קשר, לראות איך דברים מתפתחים. אם היא שומרת על קשר, ואת מרגישה שיש לה השפעה טובה על החיים שלך, אז תשמרי גם על קשר מצידך. אם תרגישי שהקשר לא מוסיף לך, אז תני לו להתמסמס. את יכולה גם לא לחכות בהכרח שהיא תעשה את הצעד הראשון ובעצמך להתקשר/ליצור קשר בפייסבוק מדי פעם. אם את רואה שיש הענות מצידה אז סבבה, אם לא-אז לא נורא.
אני באופן אישי מעדיפה לא להציב יעדים מוגדרים לקשרים מלכתחילה (לקשרים חברתיים הכוונה), אלא יותר ליזום את הקשר או להענות לצד השני במקרה שהוא יוזם את הקשר, ואז לזרום עם הדברים ולראות איך זה מתפתח. אני משתדלת לא לפתח יותר מדי ציפיות בנושא, כי לא תמיד אפשר לדעת איך דברים יתפתחו. אבל דבר אחד כן בטוח-אם לא תנסי לא תדעי. אמרה די נדושה, אבל נכונה...

שתי בשורות מרגשות ומשמחות

שלא תגידו שאני לא מצ'פרת אתכם גם בדברים טובים:

א. בזכות אותה חברה שנפטרה חידשתי הלילה קשר שהיה לי נורא חשוב עם חברה שהייתה לי נורא חשובה, שתמכה בי המון לאורך זמן ושניתקה איתי את הקשר במפתיע והותירה אותי הלומת כאב. התברר שהיא חשבה שאני נטשתי אותה ואני חשבתי שהיא נטשה אותי בגלל אי הבנה שעירבה אגואים פגועים שלא טרחו לברר זה עם זה מה בכלל קרה פה. דיברנו כמה שעות בלילה בפייס וליבנו את העניין... זה רק בזכות אותה חברה משותפת שנפטרה, שכל הרגשות צפו ועלו והייתי המומה שהיא חשבה שאני בכלל זו שעזבה אותה... לי זה היה כל כך ברור שלא... היא כל כך חסרה לי, כל כך התגעגעתי אליה... הכול עוד טרי ופצוע וכואב, אבל אם החברה שנפטרה איכשהו רואה את זה מהשמים אני בטוחה שהיא שמחה ומתרגשת לראות מה קרה בזכותה.

ב. החתולה שלי חזרה 'לינוק' ולהתרכבל ולרצות את קרבתי אחרי ימים ארוכים של ברוגז.

ועכשיו רק מקלחת ולישון ועוד יום של אשפוז יפציע עוד מעט

לילה טוב, חברים טובים שלי!

היי48

New member
שמחה מאוד לשמוע

שיהיה לילה טוב
ושיבוא יום אפילו טוב יותר אחריו

Lady Stark

New member
איזה חיוך רחב עשית לי, חבלז

שמחה לשמוע, מתוקה.
לילה טוב ותלכי לישון בידיעה שיש לך המון לתת לאנשים.

Lady Stark

New member
אני תמיד אומרת

שגם אם דברים חיצוניים לא ישתנו, כמו למשל מצב תעסוקתי, הגשמת חלומות או זוגיות ומשפחה, כל עוד יש לנו חברויות אמיצות עם אינטימיות ונאמנות, עשינו את שלנו.

Lady Stark

New member
כמובן שהתכוונתי לומר את זה בצורה פחות מבאסת

אני באמת מוצאת את הקשרים עם חברים שלי מספקים ומאוד מתגמלים ומעוררי תקווה.
ואם יש לנו מזל להבין שגרמנו למישהו אחד בעולם להרגיש שמבינים אותו ושהוא לא לבד, אז זה מדהים ונדיר ושווה הרבה מאוד.

nivos7

New member
השמש תזרח בבוקר

יום חדש יאיר מחר בבוקר לעולם....

tommorow , tommorow , i love you tommorow

Lady Stark

New member
ניבוס גרמת לי עכשיו לחייך עד שכאבה לי הלסת

חולה על אנני ובכלל על מיוזיקלס.

nivos7

New member
when the moon is in the 7th house

הבטחתי לעצמי השנה שאני אעשה מרתון מיוזיקלס, להרחיב את ההשכלה
יש לי עדיין את סיפור הפרברים מוקלט ביס מקס שלא ראיתי

נכון שאין כמו hair ?

Lady Stark

New member
אין וגם לא יהיה לעולם משהו

כמו hair.
לי יש חולשה גם ל:
סיפור הפרברים
חנות קטנה ומטריפה
מופע הקולנוע של רוקי
שיקאגו
המפיקים
באגסי מאלון
צלילי המוזיקה
מרי פופינס
ויקטור ויקטוריה

nivos7

New member
supercalifragilisticexpialidocious

ותודה לגוגל שהשלים את המילה הארוכה הזאת בשבילי

תמיד שמעתי דברים טובים על שיקאגו
כשטיילתי בניוזילנד- אוסטרליה , הייתה לי חברה אוסטרלית , מן ילדת פרחים , והבטחתי לעצמי שאני קונה לה עותק של המחזמר שיער
עברתי כל כך הרבה חנויות באוסטרליה עד שבסוף מצאתי... הם לא מכירים את זה שם.

היית הולכת למחוות\הופעות של רוקי בארץ ?

Lady Stark

New member
רק פעם אחת בחיי

ברב חן 6 בכיכר דיזינגוף, בשנת 96׳.
לא התלהבתי אף פעם מהמון שזורק אורז ומשפריץ מים. מעדיפה לשיר כמו מפגרת בסלון שלי.

תודה, אתם כל כך חמודים ומרגשים

ותכל'ס הזלתי מספיק דמעות היום מכל הכיוונים ומכל הסיבות הכי נכונות. לא יכולה להכיל כלום כרגע, ל-י-ש-ו-ן.
ומחר אולי אוכל לגנוב חיבוק מאיילה. הלוואי שזה יתאפשר
.
לילה טוב, אנשים יפים ויקרים שלי!

nivos7

New member
לילה טוב

נגמר לי הזודורם (כדור שינה)
ולצערי , אני לא אצליח להרדם עד 4

מקווה שאני אצליח להגרר למיטה , להרדם עם ספר

למעלה