חחחחח פעם אחת משתמשים בך כתרוץ.... זה היה פרץ של גאונות... משולב עם הרבה הרבה הרבה מזל...
ח ח חצ חצב עולה New member 12/3/03 #20 חחחחח פעם אחת משתמשים בך כתרוץ.... זה היה פרץ של גאונות... משולב עם הרבה הרבה הרבה מזל...
T the saiyan prince New member 13/3/03 #22 אללווווווווווןןן יא כלב רמאי היא בעטה בך אתה חייב לי חולצת חצב מזופתת ו15 דולר וירטואלים עוד 6 ימים לזעזוע מוח שלך נועה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 פיסקתי
אללווווווווווןןן יא כלב רמאי היא בעטה בך אתה חייב לי חולצת חצב מזופתת ו15 דולר וירטואלים עוד 6 ימים לזעזוע מוח שלך נועה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 פיסקתי
ח ח חצ חצב עולה New member 13/3/03 #23 שיט... תפסת אותי... תזכיר לי מתישהו בבצפר ואני יעשה כאילו אני משלם לך...
ח ח חצ חצב עולה New member 13/3/03 #24 יא מנסה לרמות אותי! בדקתי, וההימור שלך על חולצת חצ"ב ו15 דולר היה ששנטיפון או מה שזה לא יהיה לא יחזיק יומיים וחצי! מנסה לרמות את הרמאי?
יא מנסה לרמות אותי! בדקתי, וההימור שלך על חולצת חצ"ב ו15 דולר היה ששנטיפון או מה שזה לא יהיה לא יחזיק יומיים וחצי! מנסה לרמות את הרמאי?
T the saiyan prince New member 16/3/03 #26 לכי לקיבינימאט, תמותי, והנה עוד כמה ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, פסיקים מרוצה? הנה פיסקתי לך!!!!!
לכי לקיבינימאט, תמותי, והנה עוד כמה ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, פסיקים מרוצה? הנה פיסקתי לך!!!!!
T the saiyan prince New member 16/3/03 #27 לכי לקיבינימאט, תמותי, והנה עוד כמה ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, פסיקים מרוצה? הנה פיסקתי לך!!!!!
לכי לקיבינימאט, תמותי, והנה עוד כמה ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, פסיקים מרוצה? הנה פיסקתי לך!!!!!