ואל תשכח את השוקולד לשרומן....
D DogsPCI New member 4/11/16 #8 אני לא הרשתי!! אין לי מושג למה הן עושות את זה... הרי הן יודעות שאני אדע... והן זוכרות טוב-טוב - מה קרה בפעם שעברה שתפסתי אותן "מזייפות" !! בכל מקרה, לך תסמוך על ההכשרה של הצרפתים... . אבל בסוף אני אעשה מהן - חדרניות למופת . ( ).
אני לא הרשתי!! אין לי מושג למה הן עושות את זה... הרי הן יודעות שאני אדע... והן זוכרות טוב-טוב - מה קרה בפעם שעברה שתפסתי אותן "מזייפות" !! בכל מקרה, לך תסמוך על ההכשרה של הצרפתים... . אבל בסוף אני אעשה מהן - חדרניות למופת . ( ).
D DogsPCI New member 4/11/16 #11 ואלה אתם פה. רק נכנסתי להגיד שלום... וכבר מחשבות חטא!!     אלון, יהההה סוטה. היית חייב להגיד שאתה בפריז?? .   ועוד על הבוקר??      
ואלה אתם פה. רק נכנסתי להגיד שלום... וכבר מחשבות חטא!!     אלון, יהההה סוטה. היית חייב להגיד שאתה בפריז?? .   ועוד על הבוקר??      
T turangaleela1 New member 4/11/16 #25 אני מתה על פני! הוא מרגיז מאוד (תסמונת ה-גבר חרא במסווה של "אבל אני נחמד"), אבל היא מהממת
T Tranquility40 New member 7/11/16 #28 מעניין מה בהתנהגות שלו עושה אותו ל "גבר חרא"? הרי הוא נחשב לנורמלי מבין כולם. וכן, Kaley Cuoco אכן מהממת. אני גם מכבד את כנותה בעניין הגדלת החזה.  
מעניין מה בהתנהגות שלו עושה אותו ל "גבר חרא"? הרי הוא נחשב לנורמלי מבין כולם. וכן, Kaley Cuoco אכן מהממת. אני גם מכבד את כנותה בעניין הגדלת החזה.  
ח חרסינה משורינת New member 13/11/16 #30 מדייק למערכת היחסים שלהם ועדין שלדון שנותן לאיימי על הישבן יותר מדליק ת'י