אלון גל מגיע לפורום עסקים

פירסום במדיה

שלום אלון
רציתי לדעת איך אתה ממליץ לפזר את השיווק ברשת ? בקידום גוגל אורגני? גוגל ממומן, פיסבוק?
תודה

ניהול העסק וקידומו

היי חיים,
אני מציע לבדוק אפשרויות לשתופי פעולה בסביבת העסק שלך, עם צימרים לדוגמא,
מה אתה כן עושה ע"מ לשווק את העסק?

העלאת המכירות בעסק

היי רווית,
ספרי קצת יותר על העסק שלך, האם הוא עסק חדש? האם הוא ותיק? יש לך לקוחות מרוצים?
בהנחה שיש לך לקוחות מרוצים, יש אפשרות מצוינת שהם ישמשו לך "שגרירי" פרסום ושיווק מצוינים ומרוצים.

עסק במשבר - צמיחה או סגירה

היי אורית,
צר לי על כך, יחד עם זאת, קשה לי מאוד לענות על שאלתך בצורה רצינית ומקצועית מבלי לדעת את הנתונים של העסק.
על מנת שאוכל לעזור לך אני מציע לך לפנות אלינו, למשרדנו בתות ולהשאיר שם את פרטיך ע"מ שנוכל לעזור לך לבחור את הדרך הנכונה ביותר.
בהצלחה

הגדלת המכירות בעסק - שיווק העסק

היי פילונת,
שיווק הוא ליבת כל עסק. עסק מצליח ומשגשג משווק באופן קבוע ותמידי.
אחת הדרכים הטובות והפשוטות יחסית הוא לעבוד דרך לקוחות מרוצים הממליצים תמיד.
יחד עם זאת, מאחר והלקוחות הם לא "עובדים" שלנו, תפקידנו להזכיר להם תמיד להעביר לנו המלצות. כשיהיו לך ההמצלות- כל מה שנשאר הוא רק להתקשר וליצור את הקשר עם לקוח פוטנציאלי חדש.
איך את משווקת את עצמך היום?

הגדלת השיווק בעסק

היית מציע ליצור פגישות במקום פליירים. כאשר אנשים יפגשו אותך ותחשבו ביחד על אפשרויות לשת"פ, סביר להניח שתמצאו מכנה משותף ואת הדרך הנכונה.
פגישות תמיד יעילות יותר

פתיחת עסק חדש - שיווק

ראשית בהצלחה!
בפתיחת עסק חדש אני מציע לבדוק את כל האפשרויות כולל אפשרויות השיווק ועלויות פתיחת עסק חדש.
שיווק אינרנטי יכול להעשות באופן עצמוני שלך ויכול להעשות ע"י בעל מקצוע בתחום.
חשוב מאוד בעיני שיעשה בצורה המקצועית הטובה ביותר ע"מ להחשף למקסימום אנשים במינימום עלויות כדוגמת הפייסבוק וגוגל.
שת"פ עם גורמים שונים גם זו דרך נפלא לשיווק שאינה דורשת הוצאה כספית אלא פגישות ומגעים דרך אנשים שאתה ו/או חבריך מכירים.

הגדלת השיווק בעסק

הכל עניין של הסתכלות, אני אסביר,
בהנחה שאת נותנת שירות טוב והלקוחות מרוצים, הרי הם ירצו שגם החברים שלהם יהנו ולכן הם ישמחו לפרגן לך ולהמליץ עליך, מה דעתך?

הגדלת השיווק בעסק

הרעיון הוא שאתה תגיע אליהם, תיצור דרך הטלפון רק את הפגישה ומשם תתקדם הלאה.
איך אתה משווק היום? איך אנשים יודעים שאתה קיים?

שיווק העסק

במידה ונסית כל מה שאתה יודע, אני מציע לך באם תרצה לפנות למשרדנו בתות ע"מ לתאם פגישה עם מאמן מומחה.
בהצלחה

שיווק העסק- הגדלת המכירות

היי ארזה,
הכל "כשר", יחד עם זאת הייתי מציע להתחיל משיווק שלך או לחילופין של איש מקצוע במקומות שיחשפו אותך למקסימום לקוחות פוטנציאלים לדוגמת הפייסבוק. אפשר לעשות שם עבודה שיווקית נהדרת אך איןן ספק שצריך לדעת איך עושים זאת. בנוסף, גוגל סורק את הפייסבוק כך שתקבלי את שניהם במידה ויעשה בצורה מקצועית. בהצלחה

אלון גל מגיע לפורום עסקים

כל בעל עסק מכיר את עונותיו, מתי הוא מרוויח יותר ומתי פחות, מתי הוא יכול להשקיע במשאבים נוספים, ומתי כדאי לו לשמור חסכונות לזמנים לוחצים יותר.
ועדיין, אחד הדברים החשובים ביותר שכל בעל עסק חייב להשקיע במהלך כל השנה הוא קידום העסק שלו, על מנת להגדיל הכנסות בכמה שפחות הוצאות.

אבל גם בזמנים בהם העסק נקלע לקשיים , דווקא בהם, הקידום ושיווק העסק הוא הכרחי ביותר ואפשרי ביותר!
  • אז שריינו את יום ראשון, 8.2.2015 בין השעות 18:00-20:00,
אלון גל מגיע להתארח בפורום עסקים ויענה על השאלות שלכם בעלי עסקים יקרים בכל הקשור להתמודדות עם אתגרי התקציב של העסק,
מה עושים שנקלעים לקשיים פיננסים? איך אנחנו מרימים ומקדמים את העסק בזמן החשוב ביותר, כאשר הוא נקלע למשבר.
אלון יתייחס לכל שאלה ויתן לכם את העצה שיכולה לייצר עבור העסק שלך את הכיוןן המתאים חזרה לצמיחה ועצמאות כלכלית.
אל תתלבטו מה ואיך לשאול , פשוט תכתבו ושרשרו שאלות להודעה הזאת כבר עכשיו.
עכשיו זה בידיים שלכם
בהצלחה

אני והשותף שלי נמצאים בבניה של סטארטאפ בתחום האינטרנט

ועל מנת לבצע כל מיני טסטים עם גולשים אנחנו צריכים לפרסם ולהשקיע תקציבים שעדיין אין לנו.
אשמח לעצה איך אני יכול לשווק יצירתי ולהגיע לקהל היעד שאני מחפש בלי להשקיע כסף שאין לי כרגע ובלי כמובן לחשוף לחלוטין את הרעיון שלנו במלואו

שיווק יצירתי

שיווק יצירתי מבלי להסגיר את המוצר צריך להיות עם אמירה סקרנית. אמירה שבה הציבור/הלקוח הפוטנציאלי ירצה לדעת במה המדובר וכל זאת מבלי להסגיר את המוצר עצמו.
לדוגמא: לפני שנים נסעו בכבישים מכוניות אדומות קטנות עם מסר שאיני זוכר במדויק אך משהו בדומה ל..."עוד מעט מגיע". המכוניות נסעו בכבישים במשך ימים רבים, כמה שבועות.
בסופו של דבר זה היה השקת הוט- הכבלים.בהצלחה

אהבתי את הכיוון

אני מנסה לחשוב איך אני יוצר את זה באינטרנט עם כל העומס חשיפה שישנו קשה מאד לתפוס תשומת לב
איך הייתה לדוגמא מייצר בזז ברשת על פתרון חדשני?

שיווק העסק

קשה לי לענות לך כאן, אני מזמין אותך לפנות אלינו למשרד ויצור פגישה איתנו ונראה איך נוכל לעזור.
בהצלחה

רוחנית11

New member
שיווק משרד רואה חשבון

שלום אלון
כיצד היית מיעץ לשווק משרד רואה חשבון. האם גם במקצוע זה אתה ממליץ על DOOR TO DOOR?

שיווק מקצועות חופשיים - הגדלת מכירות

מקצוע חופשי כרואה חשבון נמנה על מקצועות נותני השירותים. זהו עסק לכל דבר ועניין ולכן ההסתכלות תמיד תהיה בהתאם, כלומר: איך אני כבעל עסק יכול לשווק במקסימום את העסק שלי.
D2D זוהי בהחלט אחת הדרכים בהנחה שהיא מתאימה לך, יחד עם זאת יש עוד דרכים רבות כדוגמת: פנייה ללקוחות מרוצים ובקשת הפניות מהם, שת"פ עם מנהלי חשבונות, שת"פים עסקים אחרים וכו'.
הכל נכון, מה שעובד לך- נכון לך.
בהצלחה

למעלה