אלון גל מגיע לפורום עסקים

eli1027

New member
כיצד להגיע לקהל היעד בתחום המכונות ובקרה ?

שלום רב,
תחום העסק שלי הוא בתחום המכונות בקרה ואוטומציה ושאלותי הם:
1 כיצד מגיעים לקהל היעד הספציפי במקרה שלי הוא מהנדסי מכונות ,מנהלי תחזוקה ,מהנדסי פרויקים ומהנדסי חשמל במפעלים?
2 מה התוכן הכי רלוונטי שיש עלי להעביר להם ?מצגת? קטלוג?
3 מה דרך הפרסום האפקטיבית ביותר עבורי?
אשמח מאוד לתשובות ודוגמאות בנושא
אלי בן אדיבה

שיווק העסק

היי אלי,
בהנחה שמיקדת את קהל היעד- הדרך גם היא ממוקדת ופשוטה - פשוט לפנות מיוזמתך לאותם גורמים אותם אתה רוצה לעניין. להתקשר, להציע לאותו מהנדס פגישה של חצי שעה ע"מ להציע לו משהו מעניין.
האם מצגת או קטלוג? אני מאמין גדול בשיחה ובזיהוי הצורך ומשם להתקדם וקטלוג אם בכלל בשלב שני.
זוהי דרך הפרסום הטובה ביותר לדעתי וכמובן המלצות מלקוחות מרוצים.
בהצלחה

michaly2003

New member
איך האירוח מתבצע האם שומעים אותו online ?

או שהתשובות שלו יהיו כתובות בפורום, ויהיה ניתן לקרוא אחרכך גם כן?

שאלה

אלון גל אני מעריצה אותך!

ישך כריזמה ואוהבת את העצות שלך
שמעתי ועדיין שומעת אותך ברדיו וגם בtv
וקניתי את הספר המצויין שלך;
"פרויקט הצלחה של חיי"
לקחתי משם בנתיים משהו אחד שמיישמת.
&nbsp
רציתי לשאול אותך
בקשר לפתיחת עסק;
רבים אומרים שלפני פתיחת עסק צריך שיהיה ניסיון קודם במלאכה שבה נעבוד..
&nbsp
אני מסיימת את לימודיי בסוף 2015,
אנחנו לומדים מקצוע מעשי עם המון שעות סטאז', כשבמקצוע הזה השאיפה היא להיות עצמאי.
&nbsp
השאלה היא מה נכון לעשות
לעבוד אצל מישהי ב23שח לשעה כשכירה
ולהשתפשף בתחום שלי
&nbsp
או לפתוח עסק ישר אחרי הקורס (לא נדרשת הוצאות השקעה כספיים לפתיחת עסק. זה להיות עצמאית במשלוח יד כלשהו)
&nbsp
מה לדעתך נכון לעשות?
יש לי ידע בשיווק ופרסום...
ויש לי תשוקה למקצוע שלי
האם הניסיון-חוסר ניסיון שלי הוא מה שיפיל אותי?
&nbsp
כי אנחנו כן עושים עבודה מעשית והמון.
כך שאני כן אצא עם ניסיון כלשהו כשאסיים את הקורס.
&nbsp
&nbsp
תודה רבה רבה מראש

&nbsp

פתיחת עסק חדש

אתגרי לענות על שאלתך בלי נתונים, יחד עם זאת, לגבי פתיחת עסק חדש- נכון לבדוק את כדאיות פתיחתו מכל הכיוונים כולל הכיוון הפיננסי וכמובן המקצועי.
תוך כדי הבדיקה אני מניח שתדעי האם את רוצה לרכוש נסיון כשכירה או לפתוח את העסק.
פתיחת העסק הוא לא רק מקצועי בתחום.

סדר עדיפויות בשיווק

שלום.
שמי שרון ואני שותפה בעסק שנקרא "פשוט ללדת", אנחנו מעבירות קורסים להכנה ללידה בגישה מאוד שונה וחדשנית שנקראת היפנובירת'ינג.
יש לי שתי שאלות:
א. עבור שלושתינו תחום השיווק לא טבעי. עבודת השיווק קשה לנו מאוד , אנחנו לא ממש מצליחות להבין בזה ולא יודעות במה להשקיע את מעט הזמן שיש לנו לכך, ולכן אנחנו נוטות לא לעשות אותה (80% מהלקוחות שלנו מגיעות מהמלצות), למרות שאנחנו מבינות לעומק את חשיבותה הרבה.
רציתי לשאול אם תוכל להמליץ על שניים-שלושה ערוצים שיווקיים אינטרנטיים שבהם עדיף להתמקד?
ב. מה הוא תקציב שיווק מינימלי שיכול להביא תוצאות והאם ניתן לשכור משהו שיעשה זאת עבורינו?
תודה

שיווק עסק- הגדלת המכירות

היי שרון,
השיווק הטוב ביותר יהיה תמיד דרך לקוחות מרוצות, תשתמשו בכך, אני מניח שהן תשמחנה לעזור,
איך אתן משווקות היום?

jandi

New member
ניהול עסק

שלום רב אלון,
יש לי עסק קטן כמעט ללא הכנסות, נותן שירותיים לכל הארץ בעיצוב
השקעתי עשרות אלפי שקלים עד כה בייעוץ עסקי, קורסים לניהול עסק ושיווק, ציוד וטכנולוגיה, קורסים, תוכנות והרשימה ארוכה ו
בפרסום ממומן לא השקעתי וכבר אין לי תקציב...השאלה אם יש לי אפשרות בכלל לקדם את העסק שלי
עם כלום תקציב כמעט,
שאלה נוספת, האם אתה מלמד מכירות פרונטליות, סגירת מכירה, האם יש לך קורס לזה
תודה!

ניהול עסק

היי,
לא הבנתי בדיוק את התחום שבו אתה עוסק, יחד עם זאת באשר לשאלתך, כן, אנחנו מלמדים סגירת עזקה, מכירות וכל הנדרש לעסק ע"מ להצליח.
אני מזמין אותך לפנות אלינו ונעשה כל שנדרש ע"מ לעזור.
באיזה תחום העיצוב? מה בדיוק העסק?

שיווק עסקי - לקוחות חדשים

בנוסף לפנייתך אלינו באם תבחר ותרצה, אתה יכול לפנות לכל מי שזקוק וצריך את שירותיך בתחום העיצוב הגרפי.
כל עסק / ארגון הזקוק לשירותיך, צור שם פגישה ע"י פנייה שלך אליהם ע"מ להראות להם מה אתה יודע ויכול לעשות עבורם ואיזה שירות אתה יכול לתת להם.
בהצלחה

קביעת עלות טיפול

או איך לשכנע את הלקוח-שעדיף לו להגיע אלי?!

עובדת כשכירה-מטפלת ברכיבה בעזרת סוסים.
פותחת עסק "שונה" שישלב מספר שיטות טיפול- כולל רכיבה טיפולית- שרכשתי במהלך השנים.
מטופלים שמגיעים לחוות דרך קופת חולים משלמים מחיר אחרי סבסוד של 45-65 תלוי בקופת החולים- את ההשלמה לחווה לסכום של 120-150 ש'ח הקופה נותנת.
בקיצור איך אני יכולה למשוך אלי לקוחות שישלמו מחיר מלא-לטיפול פרטי. כשאצלי אין השתתפות של קופת חולים? ברור לי שאני טובה, מנוסה, מעניקה טיפול שמשלב מבחינתי את המקסימום למטופל- אבל מודעת לקושי הכלכלי שקיים ועל העדיפות של מרבית המטופלים ללכת לטיפול מסובסד.

שיווק העסק- הגדלת המכירות

כאשר אדם מבין את התמורה שהוא מקבל לכספו, הוא מוכן לשלם כמעט כל מחיר.
בעיני הדרך היא הפוכה, כלומר: הלקוח מולך צריך קודם כל לדעת מה הוא מקבל מכל הבחינות: מבחינה מקצועית, ליווי, שירות וכל מה שאת נותנת לו ועבורו. כאשר הוא יבין זאת הוא יחשוב על העלות מול התועלת שלו ואז יהיה מוכן לשלם כל שתבקשי.
בהצלחה

jandi

New member
כן, אבל כולם מדברים על הערך, על התמורה

אבל בזמן שיש מתחרים בהמונים לכל מקצוע, איך אפשר למצוא ערך שיביא תמורה? זה כבר בלתי אפשרי
תמיד יהיה מישהו שיהיה יותר טוב...אין מה לעשות, בייחוד אם זה גוף מקצועי חברה של כמה אנשים, מספיק שזה שניים הם מביאים את הערך של השת"פ, אבל אםן אתה לבד במקצוע ...איך אתה בכלל יכול לייצר ערך...אני אישית מצאתי את הערך שלי וזה לא עוזר לי בכלום, ירדתי במחיר כי את הערך שמישהו ששיתף פעולה נתן אני לא יכולתי לספק,
שמדברים על מכירות לא אומרים שזה פשוט יכולת וזהו? זה כשרון....טקטיקה, אולי אפילו להיות קצת לא אמיתי ולנפח דברים,

הגדלת המכירות בעסק

מכירות והגדלת המכירות הוא משהו נרכש ואפשר ללמוד אותו.
חפש את הערך המוסף שלך, לכל אחד מאיתנו יש משהו מיוחד, מה שלך?
במידה ותרצה את עזרתנו פנה אלינו לתות ונעזור לך בנושא מכירות העסק וכל שתרצה.
בהצלחה

osnat124

New member
אני הקמתי עסק חדש, איך אני מגייסת לקוחות מבלי לפשוט את הרגל?

הקמת עסק ושיווקו

היי אסנת,
באיזה תחום העסק? קשה לי מאוד לענות לך מבלי לדעת קצת יותר, ספרי אם תרצי
בהצלחה

Lior Gal1

New member
שלום אלון

אלון שלום,
פתחתי עסק חדש , עסק שנותן שירותי ייעוץ ופיקוח בבניה .
קהל היעד שלי הם אנשים פרטיים שבונים בית פרטי , הייתי שמח לדעת איזה פתרונות יש לך לשיווק עסק בעלויות נמוכות ?

למעלה