אלוני, בוא נסכים על העובדות!

יש לך בעיה בהבנת הנקרא?

אם לא נחזיר היום את השטחים נברח משם בעוד שנה - הוויכוח בינינו הוא על רק זמן הבריחה!

מתנחל

New member
לא ידידי חסר הנימוס

בעיית הזמן היא אם רואים עד לקצה האף או טיפה יותר. אם הטעות שלי, נוכל תמיד לברוח, אם אתה טועה, יוותר לנו רק הים. ואני לא לוקח צ`נסים על גורל העם כולו

אתה היא חנה בבלי?

ההתעקשות שלך להישאר מתנחל, הבריחה המון יהודים כמוך מהארץ, 700 אלף כמוך גרים רק בארה``ב ובסוף נברח בכל זאת - עד הקו הירוק.

מתנחל

New member
בו נסכים על הפרספקטיבה

בקמפ דיויד צפה השאלה האמיתית. עראפת סרב לוותר על זכות השיבה שמשמעותה תל אביב (שיך מוניס) יפו, טבריה, לוד, צפת ועוד. כמה שבועות אחר כך, הצטרפו חלק מערביי ישראל לתביעה. הם רק עשו את זה בעיננים יורקות שינאה ובאלימות שהפתיעה משום מה כמה ממסוממי תהליך השלום. מלחמתם של הפלסטינים נגדנו התחילה בסוף המאה ה 19 והיא נמשכת באופן רציף מידי 5 - 10 שנים. אין שינוי מהותי לא בדרך מחשבתם, לא במבנה החברה ולא בהשפעת הדת על אורח חייבים. זוהי לאסוננו האמת. יתכן שהיינו צריכים לשמוע בקולו של הרצל וללכת לאוגנדה

תשמע ......מתנחלי!

אני דור תשיעי בארץ. ואכן יש לנו בעיה עם מסוממי השלום שרוצים לחיות כאן בשלווה. אך מחק אותי מהרשימה - אני בעד החזרת השטחים גם ללא שלום!

אלוני.

New member
לכבוש

היה כאן דיון אודות מתנחלים ובכלל התואיל לקרא את תגובתי מאז לאחת שגם נמצאת כאן דורות רבים .

תשמע אלוני....ידידי

אני לא מאלה שאומרים כי המתנחבלים אשמים במשהו - אני מציין כעובדה שההתנחלויות הן אבן נגף בפני הדרך לשלום. אני גם מסכים איתך כי כל ממשלות ישראל הן אלו אשר שלחו את המתנחלים לגור בשטחים וגם הן אלו אשר אשמים במצב - אך השאלה היא האם המתנחלים עצמם יודעים זאת או שמא הם חושבים כי אלוהים שלח אותם להתנחל ואף אחד לא מוסמך להוריד אותם משם?

אלוני.

New member
אז אתה מקדים תרופה למכה?

אתה רב עם השליח או עם הגזירה ? התביעה להורדת השיובים הללו צריכה להיות מופנית כנגד ממשלת ישראל ולא כלפיהם . הם תושבים במקום לגיטימי , נכון להיום , במדינת ישראל . ושוב , אם עיתותיך בידיך , קרא את הראיון עם המג``ד שמשרת שם - אתמול במעריב.

אל דאגה אלוני.....ידידי

עד לשבוע הבא אקרא את כל העיתונים. אך מה העניין שאתה מעליל עלי? אני תובע מהמתנחלים להתפנות מרצון? הרי אני דורש מהממשלה לפנות אותם (אמרתי שם שאני מוכן שנשלם להם עבור השיבה הביתה), אני אפילו אומר ``יפורקו ההתנחלויות`` - או שזה לא היה ברור כל-כך?

למעלה