אלוני והגזענות שלו

ms2001

New member
אלוני והגזענות שלו

חבל שמנהל פורום דימוקרטי הפך לגזעני,מנהל הפורום הזה השתיק אותי והשתיק והשתיק כי אני ערבי וכל מה שאני אומר זה ``לא בסדר`` ע``פ דעתו. אני מאחל לך שתהיה מתון ואנטי גזעני היות ואני חזרתי לפורום

a-s-inv

New member
אלוני?????????????????????? )-B

גם כשלא בא לי פה על מישהו אני מתבדר וככה אתה עושה לי? מה בסך הכל עשיתי? סיפרתי בדיחות ? מה עדיף לקלל? ברגשי הומור ש,,,אולי עוד יופנו כלפיך מאחל לך שבת שלום

a-s-inv

New member
אלוני?????????????????????? )-B

גם כשלא בא לי פה על מישהו אני מתבדר וככה אתה עושה לי? מה בסך הכל עשיתי? סיפרתי בדיחות ? מה עדיף לקלל? ברגשי הומור ש,,,אולי עוד יופנו כלפיך מאחל לך שבת שלום

אלוני.

New member
עם מה

שמופנה אליי אין לי בעייה . ככה זה , מה מותר (על) הרבי אסור (על) התלמידים

אלוני.

New member
חברים

אשתדל למנוע את מה שהיה קודם , A-S לא אאפשר לך את מה שהיה קודם וגם לא לידידך .

ms2001

New member
למרות שאתה אביה של הגזענות אבל יש לך חוש הומור

ms2001

New member
המשך

למרות שאתה אביה של הגזענות והאנטישימיות אבל יש לך חוש של הומור. תודה על זה שאתה מקבל אותי כאן אהלן וסהלן פיכ יא אבן עמי

ms2001

New member
למרות שאתה אביה של הגזענות אבל יש לך חוש הומור

a-s-inv

New member
יש סבבה הוספת טעם לחיי (-8

שמח שנענית לבקשתי בן דוד אקבל אותך עם ``הכבוד`` הראוי לך אתה מוזמן לקלל מההתחלה אם בא לך

אלוני.

New member
עצוב לקרא את דבריך

הואיל וכל ההודעות עדיין נמצאות כאן אזי אשמח שתפנה אותי ולו והודעה אחת שבה הופגנה גזענות כלפיך . אמרתי לך ואומר שנית , יש דברים שכל כותב צריך לעמוד בהם , היותך ערבי או יהודי אינן רלוונטיות לעניין . ההסתתרות שלך מאחורי הלאום שלך כדי להצדיק דברים כאלה או אחרים לא עובדת עליי , כפי שכתבתי לך כאן ובאי מאיל - זכותך ללכת ואשמח אם תישאר להביע דעתך . אם הרעיון הוא שבגלל היותך ערבי חייבים להסכים לדעתך ולא מצטיירים כגזענים אזי אני מציע לערוך בדק בית. היותך ערבי או יהודי אינה רלוונטית לעניין כאן, עשה עם עצמך ואיתנו חסד ונהל דיון לעניין, הבע כל דעה שאתה רוצה ובלבד שלא תכלול דברי נאצה ( וזה נכון לגבי כולם ולא רק לגביך ) .

למעלה