אלוני והגזענות שלו

ms2001

New member
אלוני,עוד פעם אתה גזעני

כשאתה אומר :``כשאין לך מה להגיד תצעק אני ערבי`` המשפט הזה מראה את הגזענות שלך כלפיי כי היה לי מה להגיד לאורך כל הזמן אבל אתה ניסית להשתיק אותי וזה חבל.. כשהיו מדברים איתי בצורה בוטה וגזענית ואפילו איום ברצח אף הודעה לא היתה נגדם , ואילו כשהתחלתי להגן על עצמי ועל דעותיי בצורה לא יותר בוטה מזו שהיתה להם יצאת אתה בהודעתך שבה אתה אומר שאני בוטה ואסור לי להשתמש במלים כאלה או אחרות והתחלת לאיים שלא תרשה לי וווו... מה עשיתי בסך הכל?? הגנתי על עצמי מכל הגזענות שהיתה נגדי. מאד כאב לי שאתה מאשים רק אותי בהסלמה ואילו לחבריך היהודים לא אמרת כלום,ואם זה מראה משהו אז מראה עד כמה לא היית רוצה אותי בחדר הזה כי אני ערבי ולא כי אני רע או לא יודע לדבר או גזען.לצערי הרב אתה ממשיך בגזענות שלך כלפי ולו בעקיפין. חבל שאתה כך , חבל

אלוני.

New member
ms

ואתה ממשיך ברגשי הנחיתות והנסיון לנצל את מוצאך. בוא נבהיר דבר פשוט, אותך הזהרתי ולאחיי היהודים כלשונך מחקתי הודעות, אז כדאי לשים לב לעובדות לפני צועקים חמס .

אלוני.

New member
קראתי

את הודעתי מעל ואת ההודעה עליה אתה מדבר , חיפשתי והפכתי ולא מצאתי התייחסות כלשהי במרומז או במישרין הפוגעת במוצאך . השמירה על רמת הדיון תהיה כלפי כל אחד. מה שאתה רוצה זה בעצם שבכל פעם שאין לך מה להגיד תצעק אני ערבי ולכן אתם שונאים אותי . עצוב לקרא את מה שאתה כותב . ההתייחסות אליך תישאר עניינית כמו לכל אחד אחר , יהודי או מונגולי , לא תשיג ממני את מה שאתה מנסה . איך אומרים ביום חגיגי שכזה : לא בבית ספרנו . אתה יכול להאחז בדעה שאני גזעני , שאגב אתה מתעקש לא לצרף לינק להודעה כלשהי שלי המביעה גזענות כלפיך , או שאתה יכול להביע דעה עניינית . כרגע אתה בוחר בפיתרון של פחדנים .

ms2001

New member
אם תקרא טוב את הודעתך הזו אז

תוכל לדעת עד כמה אתה גזעני,בה אתה תוקף אותי כדי להגן על עצמך מעצם שאתה גזעני כלפי הערבים . נכון שאתתה מעיר לכולם אבל אף הערה לא היתה בוטה וגזענית כמו הודעתך שגרמה לי לעזוב את המקום היחיד שבו אני יכול ללחם על דיעותיי אני לא ביקשתי ממך ולא מאף אחד להאמין או לא להאמין לדיעותי אבל לצערי הרב אתה לא רוצה אותי כאן לעצם שאני ערבי וזו גזענות אבל אתה לא אומר במפורש כדי שאף אחד יוכל להגיד שאתתה באמת גזעני. עם זאת אני אשאר כאן ללחם בדעותי עם כל הרגשת הכאב שגרמת לי. חבל שאתה כך אבל אני משוכנע שאתה תהיה מתון בדעותיך אחרי שתשמע את כל דעותיי

למעלה