אלוף עולם.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
אין לי כמובן מושג מי הוא,
אבל זו לא פעם ראשונה שאני רואה פרסומות, אותן חברות חוסכות כסף ומנסות לפרסם חינם,
ואז מגיע אתמול מישהו מאד רציני, ומפרסם את אותה שאלה בכמה פורומים,
כולל פורום בורסה ושוק ההון.
דווחי לאדמין! זוהי פרסומת שמקורה בגניבה. זה אסור.

doriangray011

Well-known member
אין לי כמובן מושג מי הוא,
אבל זו לא פעם ראשונה שאני רואה פרסומות, אותן חברות חוסכות כסף ומנסות לפרסם חינם,
ואז מגיע אתמול מישהו מאד רציני, ומפרסם את אותה שאלה בכמה פורומים,
כולל פורום בורסה ושוק ההון.
ראשית. עוד לא החלטי האם הכותב הוא גבר או אשה? מיטלמן את/משתמש/ת לפעמים בלשון זכר ולפעמים נקבה. תעלומה.
לעיניניינו; אני מניח שיש קהל של שוטים שמאמין שמשחות פלא לפי חוכמה סינית עתיקה יגדילו לו את האיבר. ימצקו את השדיים ויגרמו לכרס להעלם. ועוד ב 6 ס״מ ?
מקווה שאין שוטים כאלו כאן. הדבר היחיד שמשחה שכזו תגדיל זה את חשבון הבנק של המוכר.
אנקדוטה-קיבלתי פעם תרופה שבעלון שלה בתופעות הלוואי היה כתוב ״ עשוי לגרום להגדלת איבר המין ולזיקפה ממושכת״ לקחתי מנה כפולה. לא עבד. ואני לא ממאותגרי האיבר אבל כולם רוצים יותר.

mיטלמן

Well-known member
ראשית. עוד לא החלטי האם הכותב הוא גבר או אשה? מיטלמן את/משתמש/ת לפעמים בלשון זכר ולפעמים נקבה. תעלומה.
לעיניניינו; אני מניח שיש קהל של שוטים שמאמין שמשחות פלא לפי חוכמה סינית עתיקה יגדילו לו את האיבר. ימצקו את השדיים ויגרמו לכרס להעלם. ועוד ב 6 ס״מ ?
מקווה שאין שוטים כאלו כאן. הדבר היחיד שמשחה שכזו תגדיל זה את חשבון הבנק של המוכר.
אנקדוטה-קיבלתי פעם תרופה שבעלון שלה בתופעות הלוואי היה כתוב ״ עשוי לגרום להגדלת איבר המין ולזיקפה ממושכת״ לקחתי מנה כפולה. לא עבד. ואני לא ממאותגרי האיבר אבל כולם רוצים יותר.
"מיטלמן את/משתמש/ת לפעמים בלשון זכר ולפעמים נקבה. תעלומה".
אשה כמובן, שום תעלומה, תמיד בלשון נקבה.
אולי לפעמים לשון סתמית, אף פעם לא בלשון זכר.

mיטלמן

Well-known member
משה משה,
אם האדמין היה מסתובב כאן בפורומים,
הוא היה מוריד הרבה הרבה פוסטים,
הבנתי מניסיון שלא שווה את המאמץ.

למעלה