כמו כל דבר בעולם
מה שזה לא יהיה, הוא מאחורי זה כמו מאחורי כל דבר בעולם"מדע" זו לא יצירה בפני עצמה, מדע הוא שילוב של ידע מצטבר והשיטה לבחון דברים כדי להבין את היקום.
ואם אלוהים יצר כל דבר , יוצא מכך שהוא גם יצר אותך, ויצירת טרולים זה לא נראה לי כמו משהו שיוצר מחונן היה רוצה לעשות.....
זה לא כתוב בספרים שאתם מתפללים מהם.מה שזה לא יהיה, הוא מאחורי זה כמו מאחורי כל דבר בעולם
ואני לא הנושא כאן
הוא ברא את העולם וכל מה שיש בוזה לא כתוב בספרים שאתם מתפללים מהם.
(שכתבו גברים) . ולכן לא תוכלו להוכיח זאת.
אז זה כתוב. כתבו את זה אנשים פרימיטיביים שנזקקו להמצאה כזאת כדי להתגבר על פחדיהם מהטבע ומהמוות.הוא ברא את העולם וכל מה שיש בו
זה כתוב על ההתחלה בתורה
מאיפה אתה יודע? היית שם כשכתבו? דיברת איתם?אז זה כתוב. כתבו את זה אנשים פרימיטיביים שנזקקו להמצאה כזאת כדי להתגבר על פחדיהם מהטבע ומהמוות.
מה שזה לא יהיה, הוא מאחורי זה כמו מאחורי כל דבר בעולם
ואני לא הנושא כאן
כמו כל שמאלני טובכל הרעיון שלגבי טרולים - פשוט אין נושא, כי מדובר בהטרלה.
כמו כל שמאלני טוב
נגמרו התשובות עוברים להטריל כי אין תשובה עניינית לנושא
הנושא הוא אלוקים ברא את המדעלא ברור מה היא שמאלני בתגובה שלי, אבל שום תשובה לא רלוונטית, משום שמלכתחילה לא נשאלה אף שאלה, מה שרק מחזק את מה שכתבתי.
הנושא הוא אלוקים ברא את המדע
אם יש לך מה לתרום לנושא - בבקשה
אם אתה רוצה להטריל - זו פרקטיקה שמאלנית
לא שאלתי שאלה, טענתי טענה.אז קלטת ששוב יצאת אידיוט ושכחת שלא שאלת שום שאלה.
אין כאן שום נושא, יש סתם עוד הטרלה. לעניין הגדרת המדע (באופן תמציתי) , ומדוע זה מגוחך להגיד שמישהו יצר אותו, כבר התייחסתי בתגובה הראשונה שלי.
אז אתה מגדיר את עצמך שמאלן?
בכל מקרה, כפי שאתה יודע לרוב הפוסטים שלך אינני מגיב, כי זה באמת מיותר לבזבז זמן על טרולים. לעתים רחוק כשמתחשק לי, אני חושף את טמטומך , אבל לא רואה צורך להשקיע בכך יותר.
חג אורים שמח (אולי מתישהו באמת תצא מהחושך לאור).
קבלת תשובה...לא שאלתי שאלה, טענתי טענה.
במקום להתיחס אליה אתה מטריל ומטריל ומטריל ומטריל
שוב מקרה של קושי בהבנת הנקרא.
לא טענת כלום. הפרחת בדותה לחלל הפורום.לא שאלתי שאלה, טענתי טענה.
במקום להתיחס אליה אתה מטריל ומטריל ומטריל ומטריל
אתה מוזמן לסתור את הטענה במקום להטריללא טענת כלום. הפרחת בדותה לחלל הפורום.
תשובה עניינית: אין אלהים. הוא המצאה גרועה של אנשים מפוחדים.כמו כל שמאלני טוב
נגמרו התשובות עוברים להטריל כי אין תשובה עניינית לנושא
מאיפה אתה יודע?תשובה עניינית: אין אלהים. הוא המצאה גרועה של אנשים מפוחדים.
הוא?! אין כזה. המצאה אנושית פרימיטיבית.מה שזה לא יהיה, הוא מאחורי זה כמו מאחורי כל דבר בעולם
ואני לא הנושא כאן
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.