אלוקים יצר את המדע

nothing but the truth

Well-known member
כמו כל דבר בעולם

"מדע" זו לא יצירה בפני עצמה, מדע הוא שילוב של ידע מצטבר והשיטה לבחון דברים כדי להבין את היקום.

ואם אלוהים יצר כל דבר , יוצא מכך שהוא גם יצר אותך, ויצירת טרולים זה לא נראה לי כמו משהו שיוצר מחונן היה רוצה לעשות.....

marabo

Well-known member
"מדע" זו לא יצירה בפני עצמה, מדע הוא שילוב של ידע מצטבר והשיטה לבחון דברים כדי להבין את היקום.

ואם אלוהים יצר כל דבר , יוצא מכך שהוא גם יצר אותך, ויצירת טרולים זה לא נראה לי כמו משהו שיוצר מחונן היה רוצה לעשות.....
מה שזה לא יהיה, הוא מאחורי זה כמו מאחורי כל דבר בעולם

ואני לא הנושא כאן

marabo

Well-known member
לא ברור מה היא שמאלני בתגובה שלי, אבל שום תשובה לא רלוונטית, משום שמלכתחילה לא נשאלה אף שאלה, מה שרק מחזק את מה שכתבתי.
הנושא הוא אלוקים ברא את המדע
אם יש לך מה לתרום לנושא - בבקשה
אם אתה רוצה להטריל - זו פרקטיקה שמאלנית

nothing but the truth

Well-known member
הנושא הוא אלוקים ברא את המדע
אם יש לך מה לתרום לנושא - בבקשה

אז קלטת ששוב יצאת אידיוט ושכחת שלא שאלת שום שאלה.
אין כאן שום נושא, יש סתם עוד הטרלה. לעניין הגדרת המדע (באופן תמציתי) , ומדוע זה מגוחך להגיד שמישהו יצר אותו, כבר התייחסתי בתגובה הראשונה שלי.

אם אתה רוצה להטריל - זו פרקטיקה שמאלנית

אז אתה מגדיר את עצמך שמאלן?

בכל מקרה, כפי שאתה יודע לרוב הפוסטים שלך אינני מגיב, כי זה באמת מיותר לבזבז זמן על טרולים. לעתים רחוק כשמתחשק לי, אני חושף את טמטומך , אבל לא רואה צורך להשקיע בכך יותר.

חג אורים שמח (אולי מתישהו באמת תצא מהחושך לאור).

marabo

Well-known member
אז קלטת ששוב יצאת אידיוט ושכחת שלא שאלת שום שאלה.
אין כאן שום נושא, יש סתם עוד הטרלה. לעניין הגדרת המדע (באופן תמציתי) , ומדוע זה מגוחך להגיד שמישהו יצר אותו, כבר התייחסתי בתגובה הראשונה שלי.

אז אתה מגדיר את עצמך שמאלן?

בכל מקרה, כפי שאתה יודע לרוב הפוסטים שלך אינני מגיב, כי זה באמת מיותר לבזבז זמן על טרולים. לעתים רחוק כשמתחשק לי, אני חושף את טמטומך , אבל לא רואה צורך להשקיע בכך יותר.

חג אורים שמח (אולי מתישהו באמת תצא מהחושך לאור).
לא שאלתי שאלה, טענתי טענה.
במקום להתיחס אליה אתה מטריל ומטריל ומטריל ומטריל

למעלה