אלו לא חיילי צה"ל ולא לוחמי מג"ב. אלו חיילים

זו לא הייתה הצעה אתה ואחרים כמוך מחיםכל היום שמישהו יגנה משהו שלא קשור למה שקורה פה.
אני לא חש חוב לגנות באוזני אנשי כמוך מ שכל בן אנוש מגנה מראש, רק כדי שתרגיש טוב עם עצמך- ממילא תפשת העולם הצרה כעולמה של מלה שלך מסתכמת בכך שיש מבחינתך שתי אפשרויות :

א) אתה תמיד צודק
ב) האחרים תמיד טועים

הדבר היחיד שמתחמק זו הלוגיקה ויכול הריכוז שלך לפני שאתה מטיף מוסר לאחרים, תקנה מראה ענקית בגודל 50 אינץ' ותנסה לבחון את מה שמשתקף.

אם ישראל היא הדמוקרטיה היחידה במזה"ת, היא לא יכולה להיות דמוקרטיה יחסית למה שקורה מסביב, לא לפני מלחמות האחים וגם לא בהמשך כשתהיה דמוקרטיה כזו או אחרת בחלק מהמדינות.

אתה לא יכול לבחון אזרחות ושוויון בפני הדמוקרטיה רק על בסיס איזו אלטרנטיבה מטופשת שהחלטת שקיימת עבור אזרחי ישראל.

ואם אתה מרגיש צורך לבקש ממני למשל לגנות מה שהוא ברור מאליו, רק כדי לשמח אותך, מצטער לאכזב אותך- אתה לא כזה חשוב

Emile Zola

New member
איינשטיין אמר שהכל יחסי, ואני חושב שהוא צדק

כדי למדוד משהו, צריך נקודת ייחוס כלפיה נתייחס.
כשמדברים על ערביי ישראל, נקודת הייחוס הטבעית היא מדינות ערב השונות, שהרי הם שייכים לאותה משפחת עמים, ולאותה התרבות.

אפשר גם למדוד את ישראל לעומת נקודות ייחוס אחרות, אך אז, גם צריך להזכיר שבאותן מדינות אין 20% של אזרחים שמזדהים עם מי שמנסה להשמיד את המדינה בה הם חיים, ובאותה נשימה מצפים שיאהבו אותם...

אתה נוקט בשיטה

הנהוגה (היתה נהוגה יותר בעבר) של שופרות התעמולה הערבית.
אתה יוצר לנו כאן מכבסת מילים.
אתה רושם דברים ולמעשה לא אמרת כלום ושום דבר.
אתה מנסה לסובב אותנו.
ועל הדרך לדון בסתימות נזלת ושאר סלט ירקות
מה ענין שמיטה אצל הר סיני.?

כמו כן
יש מצב שאתה מסיבות השמורות עימך מפחד לגנות

מעליש.
וואללה אישי.

אני לא אחראי לקולות שאתה שומע בראש האמת שאני כותב ממש פשוט ובלשון מאוד מאוד קלה להבנה כדי שחס וחלילה לא תבין אחרת, ועדיין אתה תקוע באותה נקודה.

אני אנסה שוב - אם האובססיה שלך היא לשמוע גינויים על דברים של בן אדם כמובן מגנה, ובזה סיימת את תפקידך ההיסטורי, אני מציע במצב כזה לעבור לפורום מוזיקה קלאסית (שם כלום לא מתעדכן).

אם אתה רוצה לנהל דיון אמיתי על מהות הדמוקרטיה ועל תפקידה של ישראל בנידון ובמיוחד כלפי פנים, אתה מוזמן לנסות.

שוב מכבסת מילים

דיבורים כמו חול ואין מה לאכול.

סיפורים מכאן ועד שכחתי ובעצם לא אמרת כלום.

קולות בראש,סתימות נוזלת ושאר מעשי אנה ערף.

אתה האחרון שניתן לנהל איתו דיון רציני.
אתה תקוע עם קולות בראש ...סתימות ונזלת...מוזיקה קלאסית............

זו הצעה סופית? יותר לא נשמע וואן אל מלאיין?

חבל אני משוגע על השיר הזה.

https://www.youtube.com/watch?v=AFs10ypmPxA

אני מבקש ממך להתיעץ עמי לפני הכרזות נמהרות כגון אלה.

Emile Zola

New member
צודק, איך אתה מציע להתמודד עם האחים המוסלמים

שנמצאים בארץ - ראאד סלאח וחבריו - ההסתה במסגדים, החינוך לשנאה בגני הילדים - איך אתה מציע להתמודד עם זה?

חזור

לחמ"ל שלך, כדי שיתנו לך עיצות יותר חכמות מה לענות לי...
נכון לעכשיו =עצות אחיתופל.
משופרות התעמולה הערבית.

Emile Zola

New member
הגוי מאז ומעולם לא ניהל דיון כראוי

רק ססמאות נבובות ממנו מאז ומעולם ועד היום.

אז מה חדש?

למעלה