אלטרנטיבות לאבולוציה

Wolverchenus

New member
"אל תלך עם העדר, העדר טועה לצערי"

אמר והיה חלק מקבוצה שמבצעת מנהגים חלק מהזמן בלי לדעת מה מקורם ומה תועלתם.. למרות שאני כן בעד לא ללכת על העדר בצורה עיוורת, אלא רק כשהוא הולך ללחך עשב טוב.

Levos

New member
נקודה חשובה באבולוציה

הינה התמיינות- התהליך בו מינים חדשים נוצרים ממינים קודמים. לרוב מדברים על מין אחד שמתפצל לשני מינים חדשים וכך נוצרים מינים חדשים. אולי לאחר זמן מה, אחד המינים יכחד והמין השני יהיה כאילו "צאצאיו" של המין המקורי. המודל הקלאסי מדבר על מין אחד שהופך למופרד לשני אוכלוסייות על ידי מחסום גיאוגרפי. מאחר שאין החלפת גנים בין האוכלוסיות אז מוטציות מיקריות וכן ברירה טבעית מעט שונה בשני האזורים מביאים לעליה בשוני בין שני האוכלוסיות.אם יעבור זמן מספיק יהיו מספיק הבדלים כך שגם אם המחסום הגיאוגרפי יעלם האוכלוסיות כבר לא יוכלו להתרבות ביניהם- כלומר נוצרו מינים חדשים. המניעה מהתרבות יכולה להיות ממגון גורמים החל מהבדל בטקסי חיזור וכלה באי-התאמה ברמה הגנטית וצאצאים לא פוריים.

22ק ו ס ם

New member
אין כאלו

כמו תורת היחסות של איינשטיין או מכניקת הקוונטים, האבולוציה היא פרדיגמה כל כך חזקה ומגובה בכל כך הרבה עובדות שכל מדען רציני שעוסק בתחום עובד על פיה. אין שום תיאוריה אחרת שיכולה להתקבל לכוח ההסבר של האבולוציה, ומי שמתנגד לה לרוב עושה את זה מסיבות אידיאולוגיות (בריאתנים או מחזירים בתשובה למיניהם).

אם אתה רוצה טיעונים חזקים

כנס לאתר הידברות WWW.HIDABROOT.ORG בצד ימין במשבמת של חיפוש תקיש את הערך אבולוציה ותראה שם טיעונים רבים עם הוכות מוצקות שאין להפריכן בהצלחה.

הצטייד קודם בשקית נייר.

בפעם האחרונה שקראתי את הנימוקים שלהם צחקתי עד כדי כך שנכנסתי להיפרונטילציה. כדי לפתור את בעיית ההיפרונטילציה יש להניח על הפה שקית נייר ולנשום בחזרה חלק מהאויר שאתה נושף. כמו כן מומלץ ללבוש גרביים עבות- אחד ממכרי בועט בקרקע עם עקביו כאשר הוא צוחק, וגרביים עבות יכולות למנוע חלק מהחבלות.

סלחו לי אבל האמת כואבת

אבל מוחכם המצומצם שחושב להפציץ במילים עושה אותך חכם, לא יוכל להבין פסיק מהתורה אלא אם כן יזכך עצמו ועד אז ... היו שלום קופיפים שלי (זו מחמאה לא?)

22ק ו ס ם

New member
סלחי לי אבל את פשוט בורה

ונגד מי משמקדש את הבורות אין באמת מה לעשות.

למעלה