אליסה מתחתנת מחר!

CharmedRulez

New member
אליסה מתחתנת מחר!

מחר אליסה והחתן המיועד דייויד בוגליירי מתחתנים סוף כל סוף! שרשרו את ברכותיכם וכאלה
מרגש! איזה חמודה! מעניין אם היא תעדכן בטוויטר מהחתונה!

LeAnnDylan

Well-known member
קולילולילולילוייייי ../images/Emo65.gif

המון המון מזל טוב לה ולו מי יתן וזה ימשך לנצח

always be me mc

New member
דיי נו דוד ה-1 באפריל עבר ממזמן!../images/Emo232.gif

עכשיו ברצינות דוד אתה מתלוצץ לא?
הם מתחתנים בקיץ? קיץ 2009?? מחרר!? holy... אני לא מאמינה
אין אתה חייב להראות פרטים כי אני באמת לא מאמינה!! אליסה מתחתנת עוד שניה?? היא כבר לא תהיה רווקה יפה ולוהטת?
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
סתם סתם אם זה נכון אז
תהיתי מתי המכשפה שלנו תתחתן
שיהיה לה הרבה הרבה הרבה במזל טוב!!
רק אושר ואהבה בנישואין הללו!
אם דיוויד הזה לא יתנהג אליה יפה אז אבוי לו
כי באמת שהוא זכה בנסיכה!
ושיזכו לשנות נישואין ארוכות ארוכות וטובות טובות כמו ההורים שלה!
מזל טוב אליסה!!
ודוד אם המצאת את זה כי חשבת שזה יהיה מצחיק אז תרוץ ותרוץ מהר

CharmedRulez

New member
זה אמיתי! הנה המקור:

http://www.radaronline.com/exclusives/2009/08/exclusive-alyssa-milano-wed-hollywood-talent-agent-date-set

always be me mc

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo190.gifהמקור ../images/Emo232.gif

סליחה זה הרג אותי לרגע
ופי איזה קטעים!! נכנסתי לפני כמה ימים ללינק הזה ששמת ושדיבר על החתונה של אליסה אבל לא נלחצתי מה-15 לאוגוסט משום מה חשבתי שהכוונה היא לשנה הבאה. אופפפפפפפפפפפפפפפפפפס
אבל אם זה רשמי אז סבבה בואו נחגוג
ונחגוג אחרי זה עוד קצת ב-17 כי יש עוד סיבה לחגיגה

always be me mc

New member
המ דוד לא רוצה להיות קוץ אבל ../images/Emo232.gif

אם אליסה מתחתנת היום(ואם כן כפי שאמרתי אני מאוד מאושרת) אז איך זה שאין שום פיפס על זה בטוויטר, פורום או באתר שלה? יש מצב האתר שהבאת טעה או שהתאריך אחרי הכל זה לשנה הבאה?
אשמח להסבר כל שהוא(במיוחד מאליסה
) בנושא.

CharmedRulez

New member
כל סלב אוהב לשמור על סודיות של החתונה שלו

האתר הוא דווקא אתר של מגזין (לשעבר) מהימן וכתוב שזה ידיעה בלעדית. לדעתי נדע אם זה אמיתי רק מחר אבל הרגע ראיתי שהיא כתבה בטוויטר "בוקר /צהריים/לילה טובים שיהיו לכם" היא לא אמורה לכתוב "אהההה! וודינג דיי!" מעניין אם הולי ורוז באות! ובריאן!

CharmedRulez

New member
לדעתי זה קורה. כבר 9

שעות מאז שהיא התעוררה והיא לא טוויטרה! זה או אומר שהיא מתה (חס וחלילה) או שזה באמת קורהההה.

always be me mc

New member
לול היא עד כדי כך מכורה?../images/Emo232.gif

ואני חושבת שכולם ישמחו לדעת שזו האופציה השניה שבסוף קרתה :)

always be me mc

New member
אתה צודק בקשר לזה../images/Emo232.gif

בקשר לסודיות אבל כיוון שאליסה גלויה יחסית עם המעריצים שלה ודואגת לשתף אותם בדברים(כמו התמונות ממסיבת האירוסין) חשבתי לפחות תיתן איזה רמזון קטן לגבי החתונה. אפילו שתדבר בקודים אבל תתייחס. הו וול עכשיו זה כבר לא משנה :D

ruven7

Active member
למה כל דבר חייב להיות בטוויטר?

אפשר גם בלי זה,למי ששכח. פעם לא היה.אז מה,לא הסתדרנו?

CharmedRulez

New member
זה נכון, אבל מצד שני זאת דרך ממש קלה

בשביל סלבז כמו אליסה לשמור על קשר הדוק עם מעריצים ובזמן אמת להראות לנו מה היא עושה ברגעים אלו ממש, מה חשוב לה, מה מעניין אותה, מה מצחיק אותה ומה מעצבן אותה. הרבה יותר טוב מאשר לקבל את זה באיזה בלוג אחת לכמה חודשים או דרך העיתונות.

ruven7

Active member
סלבס חיו לפני שהיה טוויטר

זה באמת חשוב כל כך מה היא עושה בכל רגע? דיבוק מוגזם לגמרי.

CharmedRulez

New member
היא דווקא לא מספרת כזה הרבה מה היא עושה

ספציפית היא לקחה את הטוויטר כפרויקט להעלת מודעות לכל הפילנטרופיה שבה היא מתעסקת.

always be me mc

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo65.gifעכשיו זה רשמי ../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif../images/Emo70.gif../images/Emo232.gif

הנה קצת מדיווח של E!: כותרת הידיעה : החתונה הקסומה של אליסה מילאנו בזמן שאליסה נקבעה לככב בתוכנית 'מאותגרת רומנטית' של רשת ABC לאישה בת ה-36 דווקא הולך לא רע במחלקה הרומנטית מחוץ לסט. ביום שבת מילאנו התחתנה עם סוכן הכשרונות דיוויד בוגליירי באחוזת משפחתו שבניו ג'רזי ו-E! מאשרים
http://www.eonline.com/uberblog/b139607_alyssa_milanos_charming_wedding.html גם באתר PEOPLE רשום על החתונה: http://www.people.com/people/article/0,,20298139,00.html ו-וואו! אני דיי עצלנית לתרגם כרגע אבל מה ששמעתי נשמע מדהים!
מסתבר שהיה לה זר פרחים של lily of the valley שזה משהו כזה הפרח
בדרך לחופה היו מפוזרים עלי כותרת לבנים של וורדים ודשא אמיתי ובמקום להשמיע את השיר המסורתי 'הנה באה הכלה' אליסה צעדה לעבר בעלה כשברקע 'Imagine' של ג'ון לנון :) והוו!
ברכות לאליסה מילאנו!

CharmedRulez

New member
איזה חמודה!

היא כתבה בטויטר - happiest. day. of. my. life איזה מרגש! גווו אליסה :)

always be me mc

New member
ראיתי את זה גם../images/Emo232.gif

היא אכן חמודה
אני שמחה לשמוע ממנה שהיא מאושרת

CharmedRulez

New member
איזה יפה ששמו את imagine? פשוט שיר

מרגש ולפי הכתבות שקראתי נשמע כמו חתיכת חתונה מרגשת ומגניבה. ידעתם שדייויד בן 30?

למעלה