אליסה מתחתנת מחר!

CharmedRulez

New member
דווקא אליסה כתבה פעם שהיא דיברה איתה

בדיוק בטלפון ובלה בלה בלה... והולי הייתה שושבינה בחתונה הראשונה לא? יחד עם שאנן... אז אולי לא רצתה לחזור על דברים מהחתונה הקודמת...

always be me mc

New member
בסדר אז דיברה איתה פעם../images/Emo232.gif

אבל אתה יודע למה אני מתכוונת. הקשר שלהן כיום הוא לא מה שהיה פעם לפחות ממה שאני רואה. המ ולמה לין לא הייתה השושבינה? כמו כן אתה צודק בקשר לעניין הזה של החתונה הקודמת ושהולי כבר הייתה שושבינה אבל היא לפחות הייתה בחתונה או משהו? חבל שאין הרבה מידע על האורחים

always be me mc

New member
מייסד הטוויטר היה שמה גם?../images/Emo6.gif../images/Emo232.gif

ודיי נו אני כל כך מקנאה במי שהיה שם!!!
גם אני רוצה תמונות!
ואני לא מאמינה שאני אומרת על זה אבל הייתי מתה להתחלף עם אלק ליום אחד.. אוקי יומיים(יום החתונה והיום אח"כ בגלל ארוחת הבוקר)

CharmedRulez

New member
הגיע הזמן לירח הדבש...

אליסה כותבת: I'm on my honeymoon, enjoying my husband, and loving life. Be well. Smile. Until we tweet again... "אני בירח הדבש, נהנת מבעלי ואוהבת את החיים. חייכו ושמחו.." נחמד וכיף לשמוע שהיא שמחה.

always be me mc

New member
כפרעליה ../images/Emo9.gif שמחה שהיא מאושרת../images/Emo140.gif../images/Emo232.gif

ושמחה שהיא מעדכנת רק שלא תעדכן יותר מדי.. זה יחרפן את דיוויד
על המידע

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifאהם.. אני מחכה שתברר לי איפה

הירח דבש. גם לשם אני אגיע.. !!!

CharmedRulez

New member
ועכשיו התמונות!

טוב עדיין לא בדיוק אבל... אליסה מעדכנת: New People Magazine~@dbugliari & I share photos from our wedding album. (Can't wait to hear your thoughts on my dress) "במגזין פיפל החדש, דייויד ואני חולקים תמונות מאלבום החתונה (אני לא יכולה לחכות לשמוע את הדעות שלכם על החתונה)"

always be me mc

New member
המ דוד../images/Emo232.gif

היא התכוונה לכך שהיא מצפה לראות מה נגיד על השמלה שלה ואני רואה שכבר יש תמונות *רצה לראות* תודה על העדכון!

CharmedRulez

New member
כן, התכוונתי השמלה.

כתבתי החתונה כי הייתי מרוגש ולא מרוכז בגלל טלפון חחח

למעלה