אליס who?!

taish

New member
אליס who?!

אליס החדשה כ"כ לא מתאימה להיות אליס. היא די נראית כמו ילדת חרסינה שברירה ועדינה כזו, כ"כ לא אליס הקשוחה והתקיפה שהתרגלנו אליה. נכון שמדי פעם היא עשתה כל מיני הבעות פנים שמביעות זלזול באמא שלה (אליס כמו אליס... חייבת להראות את היותה "בת למופת" אפילו ב-3 דקות זמן מסך...), אבל כששומעים את הקול הילדותי שלה ורואים את תנועות הגוף הרכות שלה, אי-אפשר להימנע מהמחשבה שהשחקנית החדשה עוטה על עצמה "זהות בדויה". זאת אליס???

אליס

דווקא אליס החדשה מתאימה לדעתי פשוט קשה להתרגל קצת לשחקנית החדשה אבל היא מתנהגת כמו אליס ויש לה הבעות פנים כמו של השחקנית הקודמת. ודווקא הרכות נובעת אולי מהרגשות כלפי קאסי ולא מהשחקנית.

אליס החדשה

אליס החדשה מאוד מוצאת חן בעניי היא דיי עדינה למה שקראו פעם אליס אבל אני חושבת שהיא גם השתנתה לא? היא כבר לא אותה אליס אבל הרבה דמויות בצעירים פתאום נעשים יותר עדינים הנה קחו לדוגמא את פיליס איזה רעה היא היתה פעם?????? ועכשיו פתאום היא מצטיירת כמו איזה מלאך לבן ועדין ופתאום היא כן סקסית ופתאום היא כן יפה וחכמה. גם אני לא אהבתי פעם את פיליס והיום... אני מאוד אוהבת אותה ואת ההתנהגות החדשה שלה

פרק שכולו בראש אנד סאסי

שמח במשרדי NE. פיליס וויקטור שרוצה להראות לה מי הבוס, רגע של מבוכה מעיקה לגב' סאמרס, ואח"כ ויקטוריה שפולשת לתחומים אסורים אצל אביה. ג'ק וניקי גם בשיחה מעניינת (קורא לבראד ג'גולו וכתוצאה זה מעליב את ניקי
) אפרופו בראד, יש לו בכלל חברים שהוא יכול להתלבט על עניין השושבין? שיגיד תודה אם מישהו ייקח את התפקיד, כי לי נראה שיש לו כאופצית בקשה רק את ג'ון אבוט. למה לא הודיעו על השחקנית שמגלמת את אליס? אם הולכים להחזיר את אליס למס' פרקים מן הראוי שיציגו את השחקנית החדשה. אם לא, וזה סתם היה קטע של השלמה לשיחה עם מילי, לא מובן לי מדוע בכלל היו צריכים להכניס את אליס. אם השחקנית המקורית כבר לא משחקת, ולאליס במילא אין חשיבות לעלילה, אז למה להכניס אותה בתור מישהי אחרת? סתם מפגר. אשלי לדיאן "אף אחד לא ירצה להתחלף איתך. הדבר היחיד שתקבלי מויקטור הוא הבוז שלו כלפייך".
היה נחמד שבראדלי אמר "הדבר היחיד שמשותף לשתיכן הוא ההריון... מגיע לה מה שהיא עוברת, באיזה דרך היא נכנסה להריון". מריסה, עד שיש לה משהו לתרום לדיאן, מפשלת. כנראה שאין לה זמן מרוב עבודה להתעמק בשובר תשלום
סך הכל פרק קולח, עם הרבה עוקצניות, ובלי תומאס-נינה-ניל-אוליביה-דיימון.. מה טוב

../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif פייתון,לקחת לי את הרעיון ..

(
)
... סיכום משעשע ומצחיק ביותר... אתה רק הולך ומשתבח ! ימוש, נזכרתי בך כשניקי הפילה שוב את הצרות שלה על קאסי וכבר בניתי עליך שאת סופרת איזו פעם זאת... פייתון, יש משהו במה שאתה אומר, מילי באמת קצת מפחידה. ואני גם מעדיפה את אליס הישנה. אני בכלל נגד החלפת דמויות גם אם הם מישניות ובמקרה הזה אליס הישנה מתאימה יותר. אבל בטח לא נזכה לראות אותה הרבה גם ככה, אז זה ממש לא משנה. מיהם לעזעזל 2 הברנשים שבראד שמר כאופציה לשושבין?. אחד מהם חייב להיות ג'ון, אבל מי השני? אם אשלי הציעה את ג'ק אז אני לא אתפלא אם אחד מהברנשים הוא לא אחר מויקטור...

ים כחול

New member
הרמוניק../images/Emo24.gif

פעם רביעית זו הייתה ... אבל פיספסתי את יום חמישי ואולי גם אז הזכירה את קאסי ? בכל מקרה הפעם הרביעית היה נראה שבאמת כואב לה
כי שאר הפעמים היו סתם תירוצים

ים כחול

New member
אליס ../images/Emo122.gif

אליס החדשה נראית כמו אחת שנשרה ממבחנים לסרט כחול בעוד הקודמת נראית כמו מורדת ראשית בבתי כלא נשיים . אני מסתדרת מצויין בלעדייהן השתיים בקשר למילי .... היא לא צריכה להתחפש להלואין היא מפחידה יופי ככה . אם הייתה לי מסיבה עם תחפושות אימים היא הייתה הראשונה מוזמנת .

לי גם היה מבחן.. אבל ראיתי ../images/Emo3.gif

זה היה היום בפסיכולוגיה, ואני חזק בזה אז הרשתי לעצמי. כולם אגב התלוננו שהיה מאוד קשה. אני הסתדרתי עם זה, רק שזה היה ארוך מאוד וממש לא נשאר לי זמן לחלק האחרון, הייתי צריך לעבור עליו במהירות (ועוד המבחן היה 3 שעות) אבל סה"כ היה נחמד, תודה שהתעניינתם

junny

New member
אני לומדת רק בערבים

כי אני עובדת עד 1800. ואני לומדת בקבוצת למידה עם עוד 2 בנים שלא ממש מעניין אותם מה קורה שצח"מ. הם מעדיפים חדשות הספורט

מה הקשר../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אין קשר בין שני הדברים. אם אני רואה צח"מ זה משליך שאני לא אוהב ספורט? גם אני מדי פעם רואה חדשות הספורט, אל תעשי סטיריאוטיפים (ברוח הפסיכולוגיה
)

junny

New member
אני לא..

אני מאוד אוהבת ספורט. עוקבת אחרי מכבי תל אביב בכדורסל מתעצבנת על הכדורגל הישראלי שמבייש אותי כואבת את ההפסדים של הפועל תל אביב טניס- פדרר ג-ד-ו-ל!! בכדורגל העולמי חושבת שברצ'ה אלופים! (ראיתם את המשחק מול סיביליה? נהנתי מכל רגע..) אני רק אומרת שבעומס כזה צריך לדעת על מה לוותר ולצערי עקב אילוצי מערכת של השותפים הגבריים שלי ללמידה אני מוותרת על צח"מ אבל הוכחתי את עצמי מספיק? גם נשים יכולות לאהוד ספורט

junny

New member
אבל לשאלתך

התעניינתי מאוד אני שמחה שאתה מצליח והאמת רק מהפורום ניתן לראות כמה אתה משקיע באמת ואם מעניין אותך- לי היו 4 מבחנים בהפרש של 3 ימים כל אחד. לא נשמע נורא אבל אם יוצאים מנקודת הנחה שזהו תואר לאנשים שעובדים במשרה מלאה אז זה מאוד מאוד מעצבן כי איפה ההתחשבות. המבחנים היו מאוד מאוד קשים- אפיקי השקעה בשוק ההון, אגרות חוב ומניות, שיווק בינלאומי וניהול התפעול- זוועה כל אחד תיק ענקי!! עכשיו נשארתי עם מבחן אחד קטן יחסית אחרון ומקווה שלא יהיו מועדי ב' אם התעניינת..

התעניינתי גם ../images/Emo3.gif

את עושה תואר במנהל עסקים? באמת קשה לשלב עבודה במשרה מלאה עם למידה אינטנסיבית. לא יכלו להתחשב בך בעבודה ולתת לך יום חופשה? בהצלחה גם לך
חלק מהתואר בתקשורת שאני עושה כלול גם בניהול, לכן אני לומד גם את יסודות השיווק, וכמה חומר יש חבל על הזמן... (כל שיעור אשכרה אני יצאתי עם סיכום של 5 דפים, ממש שיעור של מכונת כתיבה). אצלי המבחנים כל שני וחמישי, ועוד אפילו לא עברתי חצי. יש הרבה מבחנים

junny

New member
אם הייתי

מתעקשת הייתי מקבלת יום חופש אבל אני מעדיפה להוציא את הימי חופש שלי על חופשים וטיסות. זה השיקול היחידי אני לומדת מנהל עסקים במסלול למנהלים שכבר נמצאים בתחילת הקריירה שלהם. בהתחלה היה לי קשה לשלב את העבודה (יעוץ ארגוני) עם הלימודים כי שניהם מאוד מחייבים אבל למדתי לעשות את זה. החסרון הכי גדול הוא שכמעט תמיד יש לי לפחות מועד ב' אחד, אם לא הייתי עובדת היו לי הרבה פחות מועדי ב' אבל המשכורת בסוף החודש הותק והניסיון לרזומה שאני צוברת והעניין האישי בעבודה שווים את המאמץ- לא נורא עוד מעט זה נגמר.. עוד מבחן אחד 3 חודשי סמסטר ו-7 מבחנים נוספים וזה נגמר!!

taish

New member
הדילמה הזו מוכרת לי היטב

גם אני, בדומה לשניכם (אני מניחה), לעיתים מוצאת את עצמי מתלבטת אם לראות צח"מ או ללמוד... הפתרון שמצאתי (שהוא די חלקי וממש לא מספק) הוא לראות רק חלק מהפרק, נניח את ה-15-20 דקות האחרונות. לעיתים אני גם משלבת את זה עם פעילות שאני עושה ממילא (כמו ארוחת ערב תוך כדי), ואז פחות מרגישה ש"בזבזתי זמן". כך, מצד אחד, ראיתי צח"מ, לקחתי הפסקה מהלימודים, וראיתי מספיק מהפרק כדי להשתתף בדיונים בפורום - ומצד שני, לא שרפתי יותר מדי זמן על כל זה... בנוגע לדיון על המבחנים, אצלי בסמסטר הזה דווקא יש די הרבה מועדי ב' לצערי. זאת משום שאני לומדת גם משפטים וגם פסיכולוגיה, ולכן יש התנגשויות מעצבנות בין המבחנים של מועדי א' (למשל, 3 מבחנים תוך 4 ימים... מטורף לחלוטין מה שהולך אצלי הסמסטר). ורק כדי להוציא אותי לחלוטין מדעתי, רבים ממועדי הב' האלה נופלים כבר במהלך הסמסטר הבא, תוך כדי לימודים.
טוב, החיים הם לא פיקניק - ותשאלו את כריסטייייין
וצהובון, אני מאוד שמחה שאתה מצליח בפסיכולוגיה, ומאוד מעריכה את האהבה הרבה שלך למקצוע.
אם אתם רוצים להמשיך בדיון הזה (שהוא מאוד מעניין), אפשר לשלוח מסרים פרטיים...

junny

New member
אם הדיון הזה יפריע או לא מתאים

אני בטוחה שידאגו להגיד לנו את זה.. הרי אף אחד לא חוסך כאן בהערות לאחרונה אחד לשני. (ושניה ברצינות- שחר, באמת אם לא מתאים אני אכבד ואעריך אם תעיר לי על השרשור הזה) בכל מקרה כל הכבוד לך על שילוב מקצועות מעולה! פסיכולוגיה ומשפטים ביחד אף פעם לא חשבתי על זה אבל תשמעי אלה מקצועות שמשתלבים כל כך טוב אחד בצורך של השני. אני לוקחת את הטיפ שלך לראות 15 שעה אחרונה. בטיפשותי תמיד עשיתי את זה הפוך- אני אראה רק 10 דקות ואז אתחיל ללמוד, נראה לך שעזבתי אי פעם א המסך אחרי שהתחלתי כבר?

Dawn12

New member
מי אני שאעיר

לאנשים מלומדים כמוכם
חוץ מזה, הדיון הזה נותן לי (ובטח גם לאחרים) תקווה שאפשר לשלב בין צח"מ ללימודים אקדמאיים, אז אני חושב שהוא חשוב מאין כמוהו.

למעלה