../images/Emo104.gifהפרק בישראל../images/Emo104.gif
כי
יש צח"מ כחול לבן
ועכשיו, חדש בישראל - ישיבות הנהלה סוערות באנטרפרייז של ניומן! כנראה שהם התקנאו בז'בו והחליטו לכן לארגן להם ישיבה סוערת משלהם, בכיכובו של הבוס המשופם הכל יכול, בתו בוסית-המשנה, פיליס בתפקיד ג'יל מעוררת הצרות, וראיין, שעד היום לא הבנתי מה תפקידו באנטרפרייז חוץ מללקק לויקטור ולבכות לויקטוריה בעיניניי הטריש. אז אומנם יש להם הרבה על מה לעבוד - בכל זאת, לאבוטס יש כבר שנים של ניסיון בזריקת כיסאות וקללות זה על זה בישיבות שלהם - אבל עדיין, מגיע להם ציון על הנסיון. פיליס: "שמע, חבובצ'יק, אני אצטרך את הסיסמא למחשב שלי". ויקטור: "אף אחד, אבל אף אחד לא קורא
לי!
חבובצ'יק!
פה!
". ציון ישיבה: 6/10 בסולם ז'בו. קאסי הקטנה והענוגה ממשיכה במאמציה הנלאים להציל את העולם החופשי. "זה בסדר, אמא, אני לא אצא לטרִיק או טרִיט, במקום זה אני אשאר בבית ואנסה לא ללכלך את השטיח בשעה שאני יורקת דם למוות". חתנית פרס ישראל לפולניות למופת. תגידו אתם הצופים בפרקי ארה"ב - קאסי עדיין שם בג'נואה, או שהיא כבר התגייסה ללגיון הזרים, הביאה לשלום באיזורינו ומנעה בגופה את הצונאמי? הקריין של הסדרה התרשל חמורות בתפקידו. כשאליס נכנסה לחדר ציפיתי שיודיע במערכת הכריזה של הבית של מילי ש- "התפקיד של אליס, שגולמה עד היום על ידי הבחורה המהממת שפיתחה פתאום מצפון, עברה לימ"ח ומנסה לשכנע כעת את בעלה שלחטוף ילדים זה
אסור, תשוחק מעתה ע"י הבלונדינית ההיא מ- 'מי הבוס'". למה ריאנה קיבלה
פעמיים את הכבוד להתקבל ככה בברכה ע"י הכרוז אבל אליס החדשה לא? ואגב, זה רק נדמה לי, או שמילי מפחידה נורא? ורק שאלה אחת לסיום. מה לעזאזל יש לניקי לקבוע פגישה עם ג'יל? הם הולכות להחליף רשמים בנושא גידול ילדים במאה ה- 21? לא ברור לי כל הקטע הזה. מזל שג'יל הבריזה לה.. איך ג'ק אמר? "בזמן האחרון היא מתעסקת יותר מדי בענייני משפחה ופחות מדי בענייני עבודה". "ממש ביזיון, אני אומרת לך", השיבה לו ניקי, והשניים מייד פנו לדבר עסקים: היא על הטוברקולוזיס של קאסי והוא על הבראד של האשלי. נהדר.