אליס who?!

אור2221

New member
אני שמחה שהם מסתדרים

לא ראיתי כל השבוע... רבאק, הרגע חזרתי הביתה ואני בספריה באוניברסיטה מ10 בבוקר.

junny

New member
תודה שחר יקירי

הדבר הראשון שעשיתי דחזרתי זה לבדוק שהשרשור הזה לא התפתח לעוד דיון מסעיר על מה מותר ומה אסור

שמיצית

New member
להיפך - ממש כיף להיווכח מה חברי

הפורום עושים ביום יום... בהצלחה לכולכם בבחינות (אני ממש מתגעגעת לאוני'..)

גם כשאני עמוסה, אני משתדלת לראות

15 דקות (מהסוף או מההתחלה) כדי להיות בעניינים. בכל מקרה, אני תמיד מתעדכנת בתקצירים של שפי ובפנאי פלוס, אז אף פעם אני לא מרגישה שאני מפספסת משהו חשוב.

python 4

New member
../images/Emo104.gifהפרק בישראל../images/Emo104.gif

כי יש צח"מ כחול לבן
ועכשיו, חדש בישראל - ישיבות הנהלה סוערות באנטרפרייז של ניומן! כנראה שהם התקנאו בז'בו והחליטו לכן לארגן להם ישיבה סוערת משלהם, בכיכובו של הבוס המשופם הכל יכול, בתו בוסית-המשנה, פיליס בתפקיד ג'יל מעוררת הצרות, וראיין, שעד היום לא הבנתי מה תפקידו באנטרפרייז חוץ מללקק לויקטור ולבכות לויקטוריה בעיניניי הטריש. אז אומנם יש להם הרבה על מה לעבוד - בכל זאת, לאבוטס יש כבר שנים של ניסיון בזריקת כיסאות וקללות זה על זה בישיבות שלהם - אבל עדיין, מגיע להם ציון על הנסיון. פיליס: "שמע, חבובצ'יק, אני אצטרך את הסיסמא למחשב שלי". ויקטור: "אף אחד, אבל אף אחד לא קורא
לי!
חבובצ'יק!
פה!
". ציון ישיבה: 6/10 בסולם ז'בו. קאסי הקטנה והענוגה ממשיכה במאמציה הנלאים להציל את העולם החופשי. "זה בסדר, אמא, אני לא אצא לטרִיק או טרִיט, במקום זה אני אשאר בבית ואנסה לא ללכלך את השטיח בשעה שאני יורקת דם למוות". חתנית פרס ישראל לפולניות למופת. תגידו אתם הצופים בפרקי ארה"ב - קאסי עדיין שם בג'נואה, או שהיא כבר התגייסה ללגיון הזרים, הביאה לשלום באיזורינו ומנעה בגופה את הצונאמי? הקריין של הסדרה התרשל חמורות בתפקידו. כשאליס נכנסה לחדר ציפיתי שיודיע במערכת הכריזה של הבית של מילי ש- "התפקיד של אליס, שגולמה עד היום על ידי הבחורה המהממת שפיתחה פתאום מצפון, עברה לימ"ח ומנסה לשכנע כעת את בעלה שלחטוף ילדים זה אסור, תשוחק מעתה ע"י הבלונדינית ההיא מ- 'מי הבוס'". למה ריאנה קיבלה פעמיים את הכבוד להתקבל ככה בברכה ע"י הכרוז אבל אליס החדשה לא? ואגב, זה רק נדמה לי, או שמילי מפחידה נורא? ורק שאלה אחת לסיום. מה לעזאזל יש לניקי לקבוע פגישה עם ג'יל? הם הולכות להחליף רשמים בנושא גידול ילדים במאה ה- 21? לא ברור לי כל הקטע הזה. מזל שג'יל הבריזה לה.. איך ג'ק אמר? "בזמן האחרון היא מתעסקת יותר מדי בענייני משפחה ופחות מדי בענייני עבודה". "ממש ביזיון, אני אומרת לך", השיבה לו ניקי, והשניים מייד פנו לדבר עסקים: היא על הטוברקולוזיס של קאסי והוא על הבראד של האשלי. נהדר.

Dawn12

New member
../images/Emo6.gif

אליס באמת תמיד היתה מפחידה. אני הכי מפחד תמיד שבאמצע הסצינה, בזמן שהיא מתעקשת לחייך מפה לאוזן, סט השיניים התותבות לא יעמוד במעמסה ואנחנו נישאר מצולקים לנצח.
"ואנסה לא ללכלך את השטיח בשעה שאני יורקת דם למוות."

אור2221

New member
אוי זה היה טוב...

הייתי צריכה את הצחוק הזה עכשיו. אתה גדול, אתה.

ים כחול

New member
פייתון אתה הורס הורס הורס הורס ....

אותי מצחוק
איזה כייף לדעת שבכל הודעה וסיכום שלך אני תמיד אצחק
חזרתי מסופשבוע ארוך מחוץ לירושלים עירי הקדושה וקצת התבעסתי לחזור
והסיכומים שלך תמיד מצליחים להעלות בי צחוק פראי ובריא
תודה נשמון

taish

New member
אה, ולגבי שאר הפרק...

פרק שכולו טוב. לא היו מריחות מיותרות בהשתתפותן של דמויות מיותרות, ואפילו הפוצי-מוצי המתיש הזה של בראשלי קיבל היום תפנית מעניינת, וכמו כל דבר טוב בסדרה הזו (כמעט) - זה בזכות ג'ק (אעפ"י שהוא לא יודע את זה בכלל...) נראה שדיאן התחילה בעצמה להבין עד כמה היא פתאטית. עושה רושם שעד היום היא חיה בסוג של הכחשה או הדחקה, אבל כשכולם מסתלבטים עליך חופשי וזה מכה בך שוב ושוב ושוב ושוב, כנראה שאפילו לטיפוס כזה קצת קשה להתעלם מהעובדות. החיים ב"ניומנ'ס" לא ממש מחייכים אל פיליס. אבל אני לא ממש מודאגת. אם למישהו יש את המרפקים הנכונים כדי להסתדר שם, ולפלס
את דרכה לצמרת, זאת בטח היא. ג'ק כרגיל מקסים, וקאסי משחקת ממש, אבל ממש טוב.

python 4

New member
כמו שכתבתי בהודעה שלי..

אליס האמיתית עברה לימי חיינו. ולמי שלא רואה, אתאר בקצרה את האירוניה: שם היא נשואה לגבר שחוטף את הבן הביולוגי שלו, שאומץ ע"י אחת שנקרא לה לקסופּ לצורך העניין. אליס המצפונית פתאום מנסה לשכנע אותו להחזיר את התינוק.. למרות שהפעם היא בצד של ההורה הביולוגי. כמובן שזה יותר מסובך מזה, זו אופ"ס בכל זאת. אגב, לאותו תינוק קוראים JT, כמו התינוק מצח"מ

Dawn12

New member
אני איתך לגמרי

מזל שזו אופרת סבון שבה בשיחה ממוצעת בין שני אנשים יוזכרו השמות של שניהם לפחות 17 פעמים, כי אחרת הייתי חושב שמצאו למילי מטפלת חדשה. לאן נעלמו אליס והמבטא? נמאס כבר מהחיקויים הזולים האלה שמביאים לנו. דורסילה, מאט ועכשיו אליס... מה יהיה הסוף?
(ולמי שלא יודע או שכח - השחקנית המקורית של אליס היתה עסוקה בתקופה הזאת במרדף אחר תינוקות בסאלם) אני מתחיל לחשוב שאולי היחס המבחיל של דיאן כלפי מריסה הוא מוצדק אחרי הכל. שעות היא ישבה בפנטהאוז וחכתה שדיאן תגיע ותפיל עליה את כל צרותיה. היא אפילו התאמנה על שורת פתיחה מקורית ("יש לי חדשות טובות וחדשות רעות בשבילך") ומצאה דרך לעודד אותה עם הקבלה הזאת של ויקטור. אז היה כל כך קשה גם לקרוא את מה שכתוב בה? ואולי, במחשבה שנייה, מריסה היא הרבה יותר מתוחכמת ממה שחשבנו. אולי היא בכוונה לא הקריאה לדיאן את מה שכתוב כדי להרוס לה את היום הגרוע ממילא שהיה לה. אולי היא הסדיסטית האמיתית בפנטהאוז הזה שנהנית לגרום למעבידתה סבל? כמו שפייתון אומר - נדווח.

soapsfan

New member
בנוגע לאליס

השחקנית הגיעה לימ"ח במרץ 2001,והפרקים האלה שודרו באוקטובר 2000.ככה שלא מובן למה לא החזירו אותה לסצינות המאוד מיותרות האלה

dviridit

New member
לא הייתי פה בסוף שבוע האחרון ולא

ראיתי מספיק כדי לגבש דיעה על אליס החדשה.

למעלה