אליפות העולם באקרובטיקה - הסברים+תוצאות!

daksha2

New member
אליפות העולם באקרובטיקה - הסברים+תוצאות!

אממ... אמנם לא כולם פה מתעניינים באקרובטיקה אבל מכיוון שלישראל יש ייצוג מכובד מאוד באליפות העולם הנוכחית החלטתי לפרסם תוצאות. אתמול התקיימה התחרות הראשונה והיום תתקיים השניה. הגמר יתקיים ביום ראשון. הסבר קטן על חלוקת הניקוד באקרובטיקה: הניקוד מתחלק ל3: אלמנטס [אלמנטים], ארטיסטיק [אומנותי], ועוד משהו לא ברור [שאשמח אם מישהו שמבין קצת יותר יסביר]. על כל אחד מקבלים מקסימום 10 נק'. חוץ מזה, האקרובטיקה עצמה מתחלקת לשניים [או שלוש אם אתם מחשיבים את המעורב בנפרד]: דינמי, ובאלנס. [ויש את המעורב]. ישראל מיוצגת בשתי קבוצות הגילאים של תחרות האייג' גרופ [כן, התחרות שאנחנו מדברים עליה]: 11-16 ו12-19. *היו לי קצת בעיות עם השמות כי אני לא מכירה את כולם ובדפי תוצאות של הבריטים המעצבנים האלו שתמיד דוחפים אותיות בלי קשר כתוב רק שמות משפחה, ואני לא תמיד יודעת לקשר את השמות משפחה לשמות הפרטיים אז אני אשמח מאוד אם מישהו שמכיר יעזור קצת עם השמות ועם האגודות שהם שייכים אליהן. תודה
* 11-16: זוג בנות - קים אקפי, סתיו גורדון [מכבי דן] זוג בנות - ירדן הוכנברג, אניטה היימן [מכבי דן] שלשת בנות - בנדיק, קורוליזקי וליפשיץ (אני לא בטוחה לגבי שמות פרטיים אז לא כתבתי)[בגין חולון] שלשת בנות - עדי, כהן ופולג (אני לא בטוחה לגבי שמות פרטיים אז לא כתבתי)[בגין חולון] 12-19: זוג בנים - אמיר מוזס, שניר שושנה [בגין חולון] זוג בנות - קרן לוי, מעיין רודיטי [מזכרת בתיה] זוג בנות - שירן וקנין ואניה [בגין חולון] זוג מעורב - אייזיקוביץ' וכהן [?] שלשת בנות - כהן, שרון וRavuach (אין לי מושג איך לבטא את זה בעברית Oo) [?] שלשת בנות - בכר, איבנוב וחג'אג' [?] אממ.. זהו. כמו שאתם רואים ייצוד מכובד ונאה במיוחד, אני מייד אוסיף את התוצאות של היום הראשון =]

daksha2

New member
אתר התחרות + הארה קטנה

אתר התחרות: www.acro2008.com נראה לי שהבנתי סופסוף מה זה החלק השלישי בציון >< אלו 10 נק' של "עונשים", שמהן מורידים בעצם את הנק' על נפילות, ועבירות וכאלו... אני מקווה שהבנתי נכון, הראשי תיבות של הבריטים מה זה לא ברורים... =\

daksha2

New member
!תוצאות היום הראשון!

אתמול [יום שישי] היה היום הראשון של התחרויות, הרי התוצאות של כל המייצגים אותנו מישראל: *תוצאות מלאות [באנגלית] ניתן לראות כאן: http://www.british-gymnastics.org/site/index.php?option=com_content&task=view&id=629# 11-16 - היום הראשון - תוצאות: בלאנס: זוג בנות - קים אקפי וסתיו גורדון [מכבי דן] - מקום שלישי - 9.25 - אומנותי: 8.60 - סה"כ: 27.850 זוג בנות - ירדן הוכנברג ואניטה היימן [מכבי דן] - מקום שביעי - 8.95 - אומנותי: 8.60 - סה"כ: 27.550 דינמי: שלשת בנות - בנדיק, קורוליזקי וליפשיץ [בגין חולון?] - מקום 16 - 8.50 - אומנותי: 8.30 - סה"כ: 26.800 שלשת בנות - עדי, כהן ופולג [בגין חולון?] - מקום 18 - 8.45 - אומנותי: 8.25 - סה"כ: 26.700 12-19 - היום הראשון - תוצאות: בלאנס: זוג בנים - אמיר מוזס ושניר שושנה [בגין חולון] - מקום 10 - 9.05 - אומנותי: 8.70 - סה"כ: 27.450 זוג בנות - קרן לוי ומעיין רודיטי [מזכרת בתיה] - מקום 18 - 8.10 - אומנותי: 8.20 - עונש: 1.20 - סה"כ: 25.000 זוג בנות - שירן וקנין ואניה [בגין חולון] - מקום 19 - 8.20 - אומנותי: 8.35 - עונש: 1.50 - סה"כ: 24.800 דינמי: זוג מעורב - אייזיקובץ' וכהן [?] - מקום 11 - 8.65 - אומנותי: 8.30 - סה"כ: 26.950 שלשת בנות - כהן, שרון וRavuach - מקום 22 - 7.70 - אומנותי: 8.00 - סה"כ: 25.700 שלשת בנות - בכר, איבנוב וחג'אג' [?] - מקום 24 - 7.00 - אומנותי: 7.10 - סה"כ: 23.900 כמובן שכל מי שהתחרה אתמול בדינמי יעשה היום באלנס ומי שעשה אתמול בלאנס יעשה היום דינמי. עידכונים נוספים בהמשך =] שוב, אני אודה לכם אם מישהו שיודע את השמות הפרטיים והאגודות של האנשים שחסר יגיד כדי שנשלים =] שבת שלום! בהצלחה לכל הזוגות והשלשות בהמשך התחרות!!!

almog152

New member
קצת תיקון של השמות והקבוצות

11-16 זוג בנות - קים אקפי, סתיו גורדון [מכבי דן] זוג בנות - ירדן הוכנברג, אניטה היימן [מכבי דן] שלשת בנות - חן בנדיק , מור קרוליצקי ויובל ליפשיץ [בגין חולון] שלשת בנות - ניצן, ליעד ומאי [בגין חולון] 12-19: זוג בנים - אמיר מוזס, שניר שושנה [בגין חולון] זוג בנות - קרן לוי, מעיין רודיטי [מזכרת בתיה] זוג בנות - שירן וקנין ואניה [בגין חולון] זוג מעורב -טל אייזיקוביץ' ודור כהן [רעננה] שלשת בנות - קסם כהן, שרון טופז ועמית [בגין חולון] שלשת בנות - אור בכר, אריאל איבנוב וטל חג'אג' [אקרוג'ים] בהצלחה לכולם:)

almog152

New member
תיקון**

זוג בנות 11-16 קים אקפי ואניטה היימן [מכבי דן] ירדן הוכנברג וסתיו גורדון [מכבי דן]

תודה רבה על החדשות

ראיתי שכל השאלות שלך נענו. אם יש שאלות נוספות- אני מוכנה לענות. המשיכי לעדכן!

daksha2

New member
!תוצאות היום השני!

אממ... התוצאות התפרסמו אתמול בלילה אז זה קצת באיחור אבל בכל זאת. אלמוג - תודה על העזרה עם השמות והקבוצות! =] חוץ מזה ברצוני לציין שהיה בלבול עם השמות בתוצאות היום הראשון - קים היא בת הזוג של אניטה ולא של סתיו ואילו ירדן היא בת הזוג של סתיו ולא של אניטה. שימו לב: הפעם גם זכרתי לכתוב איזו רמת קושי הם עשו... ^^" 11-16: דינמי: זוג בנות - קים אקפי ואניטה היימן [מכבי דן] - מקום שמיני - 8.85 - אומנותי: 8.55 - ד.קושי: 10.000 - סה"כ: 27.400 זוג בנות - ירדן הוכנברג וסתיו גורדון [מכבי דן] - מקום 12 - 8.65 - אומנותי: 8.35 - ד.קושי: 10.000 - סה"כ: 27.000 בלאנס: שלשת בנות - חן בנדיק , מור קרוליצקי ויובל ליפשיץ [בגין חולון] - מקום 11 - 9.20 - אומנותי: 8.45 - ד.קושי: 10.000 - סה"כ: 27.650 שלשת בנות - ניצן, ליעד ומאי [בגין חולון] - מקום 14 - 8.90 - אומנותי: 8.50 - ד.קושי: 10.000 - סה"כ: 27.400 12-19: דינמי: זוג בנים - אמיר מוזס ושניר שושנה [בגין חולון] - מקום שמיני - 8.75 - אומנותי: 8.40 - ד.קושי: 10.000 - סה"כ: 27.150 זוג בנות - שירן וקנין ואניה [בגין חולון] - מקום 14 - 8.60 - אומנותי: 8.45 - ד.קושי: 9.650 - עונש: 00.30 - סה"כ: 26.400 זוג בנות - קרן לוי ומעיין רודיטי [מזכרת בתיה] - מקום 19 - 7.55 - אומנותי: 7.90 - ד.קושי: 9.650 - סה"כ: 25.100 בלאנס: שלשת בנות - אור בכר, אריאל איבנוב וטל חג'אג' [אקרוג'ים] - מקום 16 - 8.60 - אומנותי: 8.15 - ד.קושי: 9.750 - סה"כ: 26.500 שלשת בנות - קסם כהן, טופז שרון ועמית [בגין חולון] - מקום 20 - 8.60 - אומנותי: 8.35 - ד.קושי: 10.000 - עונש: 0.90 - סה"כ: 26.050 זהו. תוצאות הגמר של גילאי 11-16 שהתקיים היום כבר התפרסמו ואני אפרסם אותן מיד =]

daksha2

New member
דירוג משולב - בלאנס+דינמי

החלטתי לפרסם גם את הדירוג במשולב של שניהם יחד ^^ 11-16: זוג בנות - קים אקפי ואניטה היימן [מכבי דן] - מקום 5 - סה"כ: 54.950 זוג בנות - ירדן הוכנברג וסתיו גורדון [מכבי דן] - מקום 6 - סה"כ: 54.850 שלשת בנות - חן בנדיק , מור קרוליצקי ויובל ליפשיץ [בגין חולון] - מקום 12 - סה"כ: 54.450 שלשת בנות - ניצן, ליעד ומאי [בגין חולון] - מקום 17 - סה"כ: 54.100 12-19: זוג בנים - אמיר מוזס ושניר שושנה [בגין חולון] - מקום 6 - סה"כ: 54.600 זוג בנות - שירן וקנין ואניה [בגין חולון] - מקום 16 - סה"כ: 51.200 זוג בנות - קרן לוי ומעיין רודיטי [מזכרת בתיה] - מקום 19 - סה"כ: 50.100 שלשת בנות - אור בכר, אריאל איבנוב וטל חג'אג' [אקרוג'ים] - מקום 24 - סה"כ: 50.400 שלשת בנות - קסם כהן, טופז שרון ועמית [בגין חולון] - מקום 22 - סה"כ: 51.750 מיד תוצאות גמר 11-16 ^_^

daksha2

New member
תיקון קטן =]

כמעט שחכתי את הזוג המעורב שלנו ^^ אז, תוצאות יום שני - זוג מעורב - טל אייזיקוביץ' ודור כהן [רעננה]: דינמי: מקום 11 - 8.65 - אומנותי: 8.30 - ד.קושי: 10.000 - סה"כ: 26.950 דירוג משולב דינמי+בלאנס: מקום 12 - סה"כ: 53.500

daksha2

New member
!תוצאות היום השלישי - גמר!

אז כן, שחכנית שכמוני, שחכתי לציין מי מהזוגות/שלשות עלו לגמר..!! אז... *תופיםתופיםתופים* קים אקפי ואניטה היימן הן שעלו לגמר בקבוצת הגיל 11-16! לצערנו בקבוצת הגיל השניה [12-19] לא היה לנו ייצוג בגמר, אך הייצוג בתחרות היה יפה ומרשים, כל הכבוד לכל המשתתפים והמשתתפות! קים ואניטה לקחו מקום 8 מתוך 8, עם הניקוד הבא: 8.35 - אומנותי: 8.00 - ד.קושי: 9.800 - עונש: 1.90 - סה"כ: 24.250 דף התוצאות המקורי [אנגלית]: http://www.british-gymnastics.org/results/acrowagc2008/11-16-WP-Final.pdf

almog152

New member
עוד תיקון..

בקבוצת גיל 12-19 עלו לגמר אמיר מוזס ושניר שושנה [בגין חולון-זוג בנים] הם לקחו בגמר מקום חמישי מתוך 8 (כבוד!!!) עם תוצאה סופית של 27.45 נקודות כל הכבוד להם:))

daksha2

New member
הממ.. האמת היא..

שלא ממש הספקתי לבדוק את הפיינליסטים של קבוצת הגיל הזאת אבל לפי התוצאות המשולבות הייתי כמעט בטוחה שאפחד לא עלה. ואז הייתי צריכה ללכת לאימון ^^" בכל אופן, תודה רבה וכל הכבוד להם =]=]=]

MayTheBee

New member
שאלה

קודם כל תודה על המידע! חבל שאין לזה פרסום במדיה בארץ, אכן יש לנו הרבה מתחרים.... לא הבנתי את החלוקה של הגילאים... מישהו או מישהי בגיל 13, לאיזה קבוצה משתייך? לפי החלוקה שכתבת זה גיל שמתאים לשתי קבוצות האייג' גרופ... לפי מה קובעים? תודה :)

almog152

New member
תשובה

הקטן באייג' גרופ (11-16) לא יכול להיות מתחת לגיל 11 והגדול לא יכול להיות מעל גיל 16 ובג'וניור (12-19) הקטן צריך להיות מעל 12 והגדול לא מעל 19. זאת אומרת שקטן שהוא בן 13 יכול להתחרות גם בג'וניור (12-19) וגם באייג' גרופ (11-16) אם המשקל והגודל מתאים מבחינת הגדול והוא יכול להרים את הקטן. הפרש השנים בין הקטן לגדול לא יכול להיות למעלה מארבע שנים. אני מקווה שעניתי ברור ושזה עונה על השאלה שלך..אם יש עוד שאלות תשאלי:)

MayTheBee

New member
תודה ../images/Emo13.gif

את הגבלות הגיל הבנתי, מה שהיה לי מוזר זה שהגילאים דיי דומים בשתי הקבוצות אז לא הבנתי לפי מה מחליטים. תודה על ההבהרה :)

almog152

New member
..

ההגבלה היא לרוב לפי הגדול שהוא לא יכול לעבור את הגיל המסויים שנקבע (16 או 19 תלוי באיזה רמה). מתחת ל16 אייג' גרופ מעל 16 ג'וניור מעל 19 סניור..והקטן מותאם לו בהפרש של לא יותר מ4 שנים.

daksha2

New member
לא מדוייק... =]

לפעמים הקטן יכול להיות יותר קטן או גדול בהתאם לגודל הפיזי של הגדול. לדוגמא: קרן לוי ומעיין רודיטי ממזכרת בתיה. שתיהן מאוד קטנות [פיזית] לגילן, והפרש הגילאים בניהן עולה על 4 שנים. מעיין בת 16 וחצי, אבל מבנה הגוף שלה קטן מאוד יחסית וסביר להניח שהיה לא קשה מאוד להרים כל ילדה ממוצעת אחרת בת 12 וחצי, אם בכלל. לכן היא בת זוג של קרן, שאמנם 12 יהיה לה רק עוד שבועיים אבל מבחינה פיזית הן מתאימות. אז - הפרש הגילאים בניהן אמנם גדול מה"מותר", אבל מבחינה פיזית זו התאמה מושלמת, וזה הרי כל העניין באקרובטיקה. בגלל זה גם ההגבלה בקבוצת הגיל חלה בעיקר על הגדול, ועל הקטנים פחות מחמירים.

almog152

New member
אופס..

שכחתי להחליף את השם.. אני כתבתי את ההודעה ולא אללנד

למעלה