אליפות העולם - מירוץ נוער

nitsansh

New member
אליפות העולם - מירוץ נוער

טל אייזנבנד מס' 155. אנטון לא ברשימה!!

אחרי 5 סיבובים (מתוך 8)

טל אייזנבנד נמצא בפיגור של 18 דק' אחרי המובילים. סיבוב לוקח בערך 23 דקות, כך שקשה להאמין שהוא יסיים את המירוץ. הזמנים מהאתר של שעוני טיסו.

Gal isr

New member
טל פרש בסוף...

טל פרש מהמירוץ, אין לי מושג אחרי כמה הקפות..

Gal isr

New member
אחרי 5 הקפות.

את השישית הוא כבר לא התחיל כנראה (הוא לא מופיע באתר של טיסו כמסיימים של הקפה 6).

רוכב מתונסיה זכה במדליית הכסף

לא יאומן!!! הצ'כי ניצח, ולפי התקציר הוא באמת היה הרוכב הטוב ביותר במרוץ היום.

levinerez

New member
איפה רן מרגליות: DNF Tal Eizinbad (

DNF Tal Eizinbad (Israel) ואנטון (קצת יותר חכם) לא זינק. לא שאני מתיימר לרגע להיות טוב יותר מהם - הם בין הרוכבים הטובים ביותר במדינת ישראל כיום אבל איפה רן מרגליות ואלעד (הקשקשן) שאמרו שאין מה לדאוג? אוןלי הם "חיממו את הרגליים" יותר מידי במרוץ נגד שעון?
לצערינו הפערים בין ישראל וחול גדלים כל הזמן - רוכבים המעוניינים בקרירה כנראה צריכים להשקיע כסף - כמו הטוניסאי - שנסע לשנה לאיגל שויץ, קרע את התחת ולקח מדליה בנוער - לא להאמין טוניסאי כל הכבוד לו לכל האחרים - מתי תבינו את פער הרמות? אין מה לשלוח אף רוכב לחול!!!! חבל על כספי הציבור!!!! תשקיעו בארגון מירוצים כאן - שכל מירוץ יהיה עם 100-150 רוכבים - רק אז המהירות תעלה - רק אז נערים ונוער יוכלו להחזיק 40 קמש מהירות ממוצעתץ פלוטון - ורק אז נזכה לא לראות DNF XXXXXX YYYYYY (ISREAL לכל הטוענים כנגדי - מתי תבינו שאני את שלי עושה (מוכר אופניים בזול) ואתם רק באים אלי וצועקים עלי שאני מפםרסם!!! איך אתם לא מתביישים? תתחילו גם אתם לעשות למען אופניים תחרותיים בישראל ולא בשביל התחת של.............. בברכה לא עוד DNF ארז לוין (וכל זאת מבלי לפגוע בטל-אנטו-דור שהם רוכבים ברמה הגבוהה ביותר בישראל - זה רק להעמיד את הקוראים בפרופורציה)

ארז, זה מיותר

אפשר להעביר את הטענה גם בצורה אחרת. אין שום הצדקה לערב את השם של רן בדיון הזה. אני מאמין שאין לך משהו אישי נגד רן, והעלית את השם שלו רק כטריגר עסיסי לדיון (אבל לצערי לא כולם מצליחים להבין את זה, ועוד יותר לצערי אנשים נפגעים שלא לצורך בגלל הערות כאלו). בוא נמשיך את הדיון הזה ללא הקנטה אישית של אף אחד מחברי הפורום.

levinerez

New member
אין שום בקנטה ושום התרסה

היליד ואלעד חיים בפלנטה אחרת ומשם הם מרגישים חופשי להעליב אדם בצורה הגובלת בפלילים - כי הם פוגעים בפרנסה של אדם דרך פגיעה בשמו (שים לב לקללות הישירות רק עמוד אחד קודם) אני רק טוען שוב את הטענה שבין הנאמר בפורומים ובמסלולי הרכיבה (המועטים) שיש בישראל לבין מה שקורה בעולם יש תהום רצינית........... הדרך היחידת לגשר על התהום היא להפסיק לריב - כמו יהודים (ראה ביקורת על חוצה ישראל בפורום "הראשי") ולעבוד ביחד......... לא לנסות ולייבא ציוד בצורה עוקפת - בכדי לדפוק מישהוא ולמכור יותר בזול
לא לזלזל ולא להעליב או לקלל אף אדם רק ככה נוכל ללמד רוכבים שלא צריך לקצר מסלולים, לרדת הקפה בקריטריומים לעזור לרוכב מהקבוצה, לא צריך לדחוף ולהפיל מהמירוץ מועמד לניצחון ואז והעמיד את המוכה לועדת משמעת ככה לא מרוויחים תהילה עולמית! ראה (או אל תראה כמו שלא ראינו) את לאה-שני-והשלישית, נציגות ישראל בחרטא-בלוף העולמי-אולימפי איפה הם היום? ואין לי שום דבר נגד רן או אדם אחר - אני סתם מוכר צעצועים לאנשים מבוגרים ללא חלומות גדלות ארז

הודעת השנה...

ציטוטים: "הדרך היחידת לגשר על התהום היא להפסיק לריב - כמו יהודים" "לא לזלזל ולא להעליב או לקלל אף אדם" "ואין לי שום דבר נגד..." (השלם את החסר) "אין שום...התרסה" מצחיק עצוב(?)

והנה עוד קצת:

"מתי תבינו שאני את שלי עושה (מוכר אופניים בזול) ואתם רק באים אלי וצועקים עלי שאני מפםרסם!!!" "לא לנסות ולייבא ציוד בצורה עוקפת - בכדי לדפוק מישהוא ולמכור יותר בזול" "אבל אני אשאל את אנריקה מווילייר ביום שני ואעדכן אתכם" אבל העיקר שאין כאן פרסום... אין ספק, מקום ראשון בקידום יחסי ציבור בפורומים באינטרנט, אבל שים לב- אתה על קרח דק בדרך להיהפך למקום ראשון בהמצאת ניקניימים חדשים בגלל שחסמו אותך. נראה אותך מכניס 10 הודעות רצופות בלי לשים פרסומת סמויה למוצר שאתה מייבא/מוכר, קבוצה שמשתמשת במוצר הזה, מוצרים מתחרים (שבדרך כלל לא מוצגים באור חיובי) ועוד. בהודעה עם החומר הפרסומי הבאה שתהיה לא תבוא אפילו אזהרה! בהצלחה

fein_z

New member
פרסום, ביקורת ועוד...

לעורך הניכבד, רגע לפני שתמחוק הודעה זאת תקרא תחשוב ואולי תסיק מסקנות. בעיתונך המקצועי לא ניתן לבקר ואין כל ביקורת. מי שהיה חבר בהנהלת איגוד האופניים ובועדות האיגוד לא יכול להיות עתונאי שמבקר ומנסה לקדם בזכות הביקורת העתונאית. בעיתונך ניתנת במה רק לסחורה ולספקים (אשר המלך חפץ בעיקרם) שאתה מנסה לקדם, מהקליקה. אתה במקום לנסות להגיע לארז שמהווה ללא צל של ספק את אחד המקורות הטובים של שוק אופני הכביש בישראל בוחר להתעלם ולנגח אותו על כל צעד ושעל. וזאת סיבה שאני נחשף לעיתון שלך רק שאני מחכה בחנות אופניים ורבים אחרים פשוט לא קוראים ולא קונים אותו. תחשוב, בישראל X אלפי רוכבי אופניים, לעיתון שלך Y (ללא אלפי) מנויים. עכשיו, אחרי שקראת אתה יכול למחוק בשביל לא להזדקק לקרוא את המשך. מה שנקרא נבחרת ישראל באליפות העולם מהווה ביזיון - חבל להכביד במילים. נבחרת ישראל אינהנבחרת איטליה ואו הולנד וכד'. נבחרת שיכולה להרשות לעצמה לכבס במהלך אליפות העולם, לנו כדאי בעיות משמעת לפתור גם אחרי אליפות העולם והארץ.אליפות העולם. אולי הפעם יבינו העוסקים בדבר, יסיקו את שצריך להסיק ויתפטרו. וטוב שעה אחת קודם. לסיום, לרוכבי ישראל שימשיכו לכייף, ולכל השאר חג שמח.

אני לא מוחק- אלא שומר!!!

אתה יוצא כאן בהאשמות כבדות מאוד אתה מאשים מגזין ואותי אישית בחוסר יושר בכתיבת ביקורות על מוצרים ואירועים. יש חוקים במדינה נגד דברים כאלו, בעיקר כשהקשר בינם ובין המציאות אינו קיים. ומהחוק אי אפשר להתחבא גם כאשר מדובר בכינוי עלום בפורום. אישית, נמאס לי מהאשמות חסרות השחר האלו- אם אתה מאשים אותי או את המגזין בחוסר יושר- כדאי שתגבה את עצמך בעובדות!!! (ומיושר, מקצועיות ואובייקטיביות אני, הכתבים והמגזין מתפרנסים- זוהי פגיעה ישירה בפרנסתינו, ומספיק שאדם אחד יקרא את דבריך ויחליט בגללם לא לרכוש מגזין, וכבר מדובר בגרימת נזק כלכלי) ולעובדות: א. מעולם לא הייתי חבר בהנהלת איגוד האופניים, הייתי חלק מה"וועדה המקצועית" וחלק מהצוות שהיה אחראי לכתיבת תקנון תחרויות אופני ההרים, עשיתי זאת במטרה לקדם את הענף מקצועית (ולא הייתי לבד), וברגע שה"פרוייקט" הסתיים, עזבתי גם את הוועדה הזו כדי לא ליצור בעייה של ניגוד אינטרסים- ואת זה אתה מוזמן לאמת עם יו"ר האיגוד ומארגני המירוצים. ב. המגזין אינו "נותן במה", לא פעם פורסמו מבחני מוצרים של יבואנים שאינם מפרסמים במגזין (איך זה מסתדר עם התיאורייה שלך?) ג. אין קשר בין פרסום ותוכן במגזין- בעיקר כשמדובר במבחני מוצרים. ד. לא פעם המגזין הציע מיוזמתו ליבואן שהזכרת לבחון את מוצריו, הנ"ל הגיב בכך שהמגזין אינו מקצועי (היו תיאורים יותר יפים שלא אעלה אותם כאן) בלשון המעטה בכלל ותיאורים שמסבירים על יכולתי המקצועית בפרט. מגזין אופניים מעולם לא דחה מסיבות מסחריות מבחן של מוצר ומצד שני מעולם לא מנע ממפרסם כלשהו לפרסם במגזין, איני רואה שמחובתינו לרוץ אחר מוצרים למבחן בפרט כאשר הותקפנו ע"י יבואן כזה או אחר לפני כן ונכון, כיום, אישית איני מוכן לשתף פעולה עם אנשים שפקפקו ביכולתי המקצועית (ושל המגזין) כשהיה להם נוח ובנסיבות אחרות מבקשים לנצל את המגזין לטובתם. ה. הסיבה העיקרית בגללה יש Y מנויים (וכן, דווקא יש שלושה אפסים אחרי הספרה הראשונה) לעומת X רוכבים היא שהמגזין מסיבות כאלו או אחרות מעולם לא ביצע מערך שיווקי מקיף, וגם לא מבצע כזה בשוטף. ועוד דבר: לעומת מגזינים זרים, מנוי על אופניים מקבל בכל גיליון יחס עדיף של פרסום מול תוכן, אחוז המודעות במגזין נמוך משמעותית ממגזינים זרים. ככל שיש יותר פרסום, הקוראים מקבלים יותר תוכן, זו עובדה. כמות המודעות במגזין לא עברה מעולם את ה- 40% בעוד שבחו"ל מדובר על 60%. במהלך השנתיים האחרונות כמות העמודים במגזין רק הולכת ועולה, כלומר, באותו מחיר מנוי הקורא מקבל יותר ויותר תוכן מקצועי ומעניין. כמות המנויים במגזין הכפילה את עצמה פעמיים במהלך שלוש השנים האחרונות וכל זה ללא שום מדיניות שיווק אלא רק משיפור המוצר כאשר האמצעים העומדים לרשותינו לא עלו ואולי אף ירדו! ולגבי מחיקת הודעות: את 10 ההודעות שאנו נאלצים למחוק על כל הודעה אחת שנשארת אתה לא רואה, לא נאפשר פרסום סמוי/גלוי בפורום, יש לתפוז שטחי פרסום למכירה ומי שרוצה יכול לפרסם שם כאוות נפשו. עצם זה שהודעתך מופיעה כהודעה יחידה תחת שם המשתמש הזה אומרת דרשני.

יוסי בר

New member
מיקי לא להתרגש כמו שאמרתי

אנשים קטנים מילים גדולות (ראה ערך צ. פיין)

natyh

New member
עכשיו תסביר

מה הקשר של צביקה פיין לדיון הזה ??? נתי

1רוניגל

New member
האבא של עדיין כועס

מר פיין חי כבר שנה ויותר בתחושת מרמור קיפוח ומה לא על כך שבנו המוכשר לא קיבל בזמנו את מעמד הספורטאי המצטיין (יותר נכון דורג אחרי דור דבירי) גם משפטים השמצות ולכלוכים לא עזרו והמצחיק הוא שהבן עודד (ילד מדהים אגב) החליט שהוא מעדיף בסופו של דבר להתגייס לחייל קרבי ולוותר על ההתמקצעות (אם קוראים למה שעושים היתר שממשיכים ,התמקצעות) כאז גם היום ממשיך צביקה פיין בהשמצות המצדיקות ללא ספק דיבה,ואם היו דור או משפחתו פחות סבלניים היו מזמן תובעים אותו.במחשבה שניה הם צודקים ,הכי טוב להתעלם.

Mont Ventoux

New member
ביקורת

לדעתי, מה שהופך מנהל פורום למוצלח היא יכולתו לכוון את הדיון בעדינות ולייצר מנגנוני שיחה. קשה להתעלם מן הנימה המתנצחת והכוחנית בה נוקטים חלק מן המנהלים בבואם להגיב להודעותיו של ארז לוין ואחרים - הודעות שהן לא בדיוק לרוחם. מנקודת מבטי זה לא תורם לדיון בפורום, נהפוכו. להערכתי, רוב המשתתפים פה מעוניינים לקרוא הודעות מעניינות ומלמדות ולא התנצחויות שווא. ידוע כי בכוחם של מנהלי פורום לחסום משתתפים ולמחוק הודעות, אבל לדעתי, אין טעם לקיים פורום שבו הדיון עקר ומשתתפיו הם כמלפפונים דלוחים הבאים לשאול 'מה זה הטור דה פראנס?' וכל שנותר להם הוא לסגוד לכל פיסת מידע שתזרקו להם. יש דרך לכוון דיון, ויש דרך להטות אנשים לצורת התבטאות שאולי יותר מתאימה לדיון בפורום, זה לא חייב להפוך לעימות אישי (ועוד) על דפי הפורום. מאחר שהסיפור הזה נעשה בפומבי, ומאחר שהדפוס הזה חוזר על עצמו, בחרתי להגיב בפומבי, כי בעיני, זה פשוט חבל. לדעתי, מן המוכנות שלכם להשקיע את המאמץ בלכוון את הדיון בעדינות במקום לירות את ההתנצחות הבאה או האיום הבא אל תוך המקלדת או להעיף מייד משתתף זה או אחר, כולנו נצא נשכרים. העולם לא מחולק לאפיפיורים וכופרים. כולנו באותה קלחת.

אליפות העולם ושאר ירקות..../images/Emo6.gif

ארז, אני רוצה להגיד לך תודה. תודה שאתה כאן ומזכיר לי את הצדדים שאני כל כך אוהב בענף הזה ולמה אני נמצא פה! תודה רבה לך, עשית לי את היום!!
רן מרגליות

עדיף לעשות את זה בפורום

אני לא מכיר את ארז לוין וגם לא את שאר הנפשות הפועלות בבריכה/ביצה (מחק את המיותר) הספורטיבית של האופניים בישראל. אבל לדעתי, הפורום קיים לא רק בשביל לכתוב בו מילות עידוד ותמיכה, אלא גם לתת בו ביקורת. הביקורת של ארז נראית לי רלבנטית ומי שלא מסכים איתה שיתווכח איתה בפורום. אולי הוא לא כותב בסגנון של א.ב. יהושע, אבל זה לא מפחית מהערך של המילים שלו. בהודעות הספציפיות שבהן הוא מתח ביקורת הוא לא עשה פרסום לאופניים שהוא מוכר ודווקא אלו שענו לו בפורום לא היו מקבלים מקום ראשון בתחרות לנימוסים והליכות. מכל מה שנאמר פה, עוד לא שמעתי דעה מנומקת למה כן היה צריך לשלוח את שלושת הרוכבים לאליפות העולם.

למעלה