אליפות העולם - מירוץ נוער

אני הערתי על הסגנון, ואם אתה לא....

רואה בעיה בסגנון, אז כנראה שהסטנדרטים שלנו שונים (וזה בסדר) מאז הקמת הפורום אני מנסה להנהיג כאן (כאן=בכלל בפורום אופניים) תרבות קצת שונה מהמקובל, גם באותה "ביצה" וגם בארצנו בכלל. זו דרכי, ואני אמשיך להעיר לבקש ואם צריך גם למחוק הודעות פוגעות/ מתסיסות ושלא לדבר על הוצאות דיבה למיניהן. לא שמעת דעה מנומקת משום שלדעתי הסגנון לא מאפשר דיון רציני. זה נראה שולי, אבל כעובדה זה גורם שמחסל כל אפשרות לדיאלוג בוגר וכואב. הכי קל לירות לכל הכיוונים, רק צריך לזכור שכולם מתכופפים לתפוס מחסהץ במקרה שלנו פשוט מאבדים עניין או מקבלים גועל נפש, כמו שרוכב חובב כמוני מרגיש, ומניחים לויכוח שיתנהל בין הקיצוניים ביותר.

סגנון ההודעות בפורום

ההודעה הזאת היא כנראה ההודעה האחרונה שלי בפורום הזה. אני כותב בפורום עוד מימי וואלה הראשונים, כאן התחלתי לרכוב על אופניים ולמדתי חלק ניכר ממה שאני יודע; בפורום הזה שמחתי בפעם הראשונה על קנייה של אופניים חדשים, יכולתי לשתף את הפורום בחוויות קשות מנפילות, בחוויה של ניצחון ראשון במרוץ ועוד. בגלל סגנון כתיבה והתיחסות כמו של ארז אני היום מפסיק את מערכת היחסים עם הפורום (כמו הרבה רוכבי עילית אחרים) מאחל לכם המשך נעים יותר. רן מרגליות

להתראות...

אחד הדברים שאולי יהפכו אותך ואת חבריך לרוכבי עילית אמיתיים תהייה היכולת לקבל ביקורת ולסנן מתוכה את הדברים הרלוונטיים. סגנון הכתיבה של ארז כנראה לא ישתנה, השאלה היא האם אתה יכול לראות מעבר לשם אל תוך תוכן הדברים? יתכן כי הביקורת של ארז שנכתבה בדרכו ה"מעודנת" יש בה הרבה מן האמת? חבל שתעלם מהפורום (אולי בזה אתה נותן לו "לנצח") - אבל אם קשה לך עם הביקורת - אז להתראות...

יוסי בר

New member
אנשים קטנים מילים גדולות

רן יקירי , איננו מכירים אבל כמו שתיווכח בשנים הבאות כשתכיר את טבע האדם, וגם כשתמשיך את קרירת הרכיבה שלך, לאנשים קטנים יש מילים גדולות , הם יתחבאו תחת משפטים מורכבים עם ססמאות נבובות ו, הם יתוכחו בשביל הויכוח , הם תמיד צודקים ותמיד יש להם הוכחות , כל נעיצת סיכה מסיבה להם עונג רב ואם אפשר לסובב קצת , עוד יותר טוב ותמיד אבל תמיד הם יהיו קולניים יותר, צעקנים יותר. תעשה לעצמך טובה ותלמד להכיר את האנשים הקטנים כי בדרך כלל הם לא שווים התיחסות וכחכמים גדולים מאד תלמד לזהות אותם כטיפשים עם תעודות. אל תפסיק לכתוב , רובנו נהנים לקרוא את הודעותיך ומאחלים לך בהצלחה בכל התחרויות ובכל אשר תעשה. בוא אתן לך עוד טיפ קטן , ההודעה הזאת בטח תעצבן כמה אנשים שיקחו אותה באופן אישי,אם תסתכל טוב טוב תוכל לראות כמה אנשים קטנים.

צורחה

New member
נצל את המקרה הזה לטובך

הרי זו לא הפעם הראשונה שמישהוא מעליב אותך. אתה לא צריך לקחת את זה קשה. סתם עוד מקרה שקורה באינטראקציה בין אנשים. עם חלק זה חלק ועם חלק פחות. חפיף וטיפה עיבוי עור רק מקלים על החיים. הוא הכעיס אותך, אז אל תהיה חבר / לקוח / שותף לרכיבה שלו. ואם תבחר עוד שבוע לשנות את דעתך ולשים זאת מאחור. גם בסדר.

madcohen

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

אולי תפסיק כבר ללכלך!!!!!!!!!!! נמאס מההודעות המגעילות שלך רק שתדע שבזכות זה ששולחים את הנערים והנוער לחו"ל הרמה עולה. כל שנה התוצאות שלהם משתפרות. בעצם אני לאמצפה שתבין, מאוד קל להסתכל על כלזה מהצד ולהגיד שטויות שלא מבוססות על כלום! היית מקצועןפעם? התחרית באליפות העולם? התחרית ברמה גבוהה באירופה או לפחות בישראל? חשבת פעם שאולי פשוט לא הלך להם טוב, אי אפשר בכל תחרות להיות בשיא! ורק בשביל הידע הכללי שלך שלפי בועז שחר הוא גדול מאוד בנערים אין פערים!

Sybh

New member
ואולי עונש הולם יותר היה...

דווקא לתת לו להתחרות

יש גאווה ליוצאי צ. אפריקה....

בקרוב גם ליוצאי סוריה, אינשאללה, יהיה נציג על הפודיום.

למעלה