אני כ"כ נהנית מהשדרים של NBC, הייתי שמחה שידברו יותר!
הם נשמעים לי כמו השדרים של יוניברסל, אבל כנראה אני מערבבת ביניהם כי לשני הצוותים אני רגילה להאזין בסרטוני יוטיוב שונים. הם נוטים לשתוק יחסית בזמן התרגילים עצמם (אני מניחה שיש מי שאוהב את זה, אני אוהבת קשקשת...) ובזמן שחשבתי לעצמי את זה, סימון ביילס נאבקה בקורה, והם שברו שתיקה ודנו בסוגיה אם היא יכולה לאבד את יתרון 5 הנקודות העצום שלה, ואחד השדרים אמר "היא יכולה ליפול" ושנייה לאחר מכן זה קרה...
וואו. היא כזאת אי של יציבות בד"כ! זו הייתה הפעם הראשונה שלא ראיתי אותה מחייכת בסיום תרגיל.
ובנימה זוטית, אני אוהבת שהבנות החליפו בגדי גוף, ככה לא משעמם... וגם סימון ביילס הפעם בבגד גוף בגוני סגול, מוצלח פי כמה מזה שהיא לבשה לפני יומיים (וגם בתחרות הקלאסיק). אני מאשרת.
וכמה שחיבבתי את ה"חתול" של קיילה רוס (לא הצלחתי למצוא תמונה שלה לובשת אותו, אבל מצאתי
דוגמה שלו) אני אוהבת את הזרועות בשחור חצי שקוף שיש בבגד הגוף הנוכחי שהיא לובשת הערב, אף שאת החלק הלבן אני לא אוהבת (לא חובבת בגדי גוף לבנים, ובאופן כללי פחות מתחברת לאלה שנראים נורא סינתטיים כאלה, לא טקסטיל אלא מרקם "פלסטיקי" כזה, אם אתם מבינים למה אני מתכוונת).
ועוד כמה שאלות (את חלקן כבר שאלתי אבל לא קיבלתי תשובות...
):
א. איך מתקבלים לתחרות הזאת? כמה בנות מתחרות?
ב. איך זה שבכל זמן נתון רק מתעמלת אחת מבצעת תרגיל? זה לא קצת לא רגיל?
ג. מדוע קוראים לתחרות ע"ש הספונסר המתחלף (P&G) ולא "אליפות ארה"ב", כלומר nationals?
די מפתיע...
ד. האם יש סיבה מיוחדת שהתחרות נערכת יומיים? עד כמה ששמתי לב הן בעצם מבצעות את אותם תרגילים (פחות או יותר) וזה כמו שתי תחרויות שמרכיבות תחרות אחת. קצת מוזר לי; יש עוד תחרויות שמורכבות מתחרות כפולה, למעשה?
ה. איך זה שהיום רואים את הניקוד שלהן ולפני יומיים לא ראו? זה קשור לערוץ המשדר?
ממש עכשיו קיילה רוס סיימה לעשות חיל על הקורה, הערב יש לה יום מוצלח יותר.
יש מצב שתחזור למקום השני, אני מחזיקה לה אצבעות.