אליפות ישראל בfree-fightבאוסישקין

• פותח הנושא garey
  • פורסם בתאריך

garey

New member
אליפות ישראל בfree-fightבאוסישקין

נוסף היום תחרות אליפות ישראל 85 ק"ג אייל קלפקה - מאמן עידו פריאנטה מול חן בוז'ו -מאמן דוד בנימין {צפון}

garey

New member
ברכות למ"ש דסקלו על ניצחונם היום

ברכות חמות לניצחונם של בני מש"פ דסקלו יעקב ידידינו, עלו והצליחו ,כל הכבוד יעקב שמח בשימחתך ג'רי מהלב והנשמה

garey

New member
../images/Emo104.gif לחיים גוזלי עלה והצלח בארה"ב

אתה נילחם מול הכרישים שבחו"ל , על תישכח שאתה הליויתן שבחבורה , עלה והצלח ועל תישכח מה להגיד......... בזירה חשוב מאוד ישר כח בהצלחה בשם האגרוף תאילנדי בישראל ג'רי מזרחי

ננדין

New member
מה זאת אומרת?

אליפות ישראל בפרי פייט? זה קרב אחד מתוך מספר קרבות איגרוף/מואי תאי או שזה אירוע שמוקדש כולו לתחרויות פרי פייט?

משה קיץ

New member
זה קרב אחד מבין שאר הקרבות

שנסגרו כבר לאותו ערב. חן בוז'ו הינו בחור צעיר נמרץ ומאוד מוכשר,אני מאוד ממליץ לבוא ולראות אותו. בארגוננו חן הינו אחד מהבכירים והנחושים שיש ואין לי ספק שצפוי למתחרה שלו (שגם ד''א בחור על הכיפאק)קרב קשה.

garey

New member
משה קיץ תשובה נכונה קרב אחד על

ניסגר היום בערב קרב אחד על אליפות ישראל ומאחלים לכולם בהצלחה ג'רי מזרחי

garey

New member
ננדין קרב אחד שניבחרו לאליפות ישרא

בערב הקרבות באוסישקין 3 טורנירים על גביעים במואי תאי עוד 2 קרבות במשקל כבד מואי תאי, 3 קרבות איגרוף אולימפי, ונוסף אליפות הארץ קרב אחד שניבחר ע"י הפריי פייט , תודה ג'רי מזרחי

lironmarko

New member
איך עושים אליפות ישראל

בלי טורניר של כמה מכונים ? לירון

משה קיץ

New member
עזוב אותך מזה בוא לראות את

הקרב כקרב. אליפות ישראל אפשר לקרוא לכל קרב בכל מסגרת. יכול להיות בגלל שזה הפתיח בזירה זו של קרבות מסוג זה קוראים לו אליפות ישראל.

משה קיץ

New member
כל הכבוד לזירה שלכם ג'רי על

החלוציות בתחום הMMA כשהודיעו לנו על הקרב,זה הולך להיות עם מכות לפנים ז''א MMA ולא FREE FIGHT כמו שמוכר לנו מה"זירה". ד''א כבר היה קרב בסגנון זה בעבר בהרצליה אך לא שודר בערוץ 5. שאלה ג'רי :מי השדר והפרשן אצלכם?

משה קיץ לנו לא מגיע מחמאות ממך?

קודם כל היה קרב MMA אצלנו, להזכירך את ערן ברט שניצח בקרב עם אגרופים לפנים (אתה זוכר נגד מי הוא התחרה..). - אז חלוציות כנראה זה עניין יחסי עבורך...- כנראה שהאמת היא בעיני המתבונן... יניב

משה קיץ

New member
יניב פישר בוא נעמיד דברים על דיוקם

הקרב שבו ערן ברט ניצח את סיימון אינו קרב MMA .קרב MMA הינו קרב שבו מותרות מכות גם בקרקע(סגנון פרייד/UFC). אבל... מגיעות גם לכם מחמאות על היותכם הזירה הראשונה ששודרה בטלוויזיה ו הזירה הראשונה שקידמה קרבות FREE FIGHT(שזה לא MMA מבחינת החוקים שהיו). ועל זה כל הכבוד. כבר ציינתי בעבר שאירועי ה"זירה" הם מושקעים ואיכותיים.אין לי ריב עם אף אחד ואני מאחל הצלחה לכולם.

בקשר לקרבות פנים בקרקע...

הוצע לכם בקרב של ערן ברט לעשות אגרופים גם בקרקע.... הסירוב היה שלכם... יניב

lironmarko

New member
מה שהוצע או לא

זה לבין המאמנים \המתחרים לא יאה לומר את זה מעל דפי הרשת ולהציג את אחד המתחרים כפחדן. גם אם זה אומר להפסיד בויכוח גלוי ולעבור לסמוי(מסרים) לירון

זה ויכוח עקרוני לירון ידידי....

הם טוענים שאנחנו לא עושים MMA ולמעשה הם בקרב הזה סירבו... זה אומר דרשני... יניב

למעלה