אתה נילחם מול הכרישים שבחו"ל , על תישכח שאתה הליויתן שבחבורה , עלה והצלח ועל תישכח מה להגיד......... בזירה חשוב מאוד ישר כח בהצלחה בשם האגרוף תאילנדי בישראל ג'רי מזרחי
שנסגרו כבר לאותו ערב. חן בוז'ו הינו בחור צעיר נמרץ ומאוד מוכשר,אני מאוד ממליץ לבוא ולראות אותו. בארגוננו חן הינו אחד מהבכירים והנחושים שיש ואין לי ספק שצפוי למתחרה שלו (שגם ד''א בחור על הכיפאק)קרב קשה.
בערב הקרבות באוסישקין 3 טורנירים על גביעים במואי תאי עוד 2 קרבות במשקל כבד מואי תאי, 3 קרבות איגרוף אולימפי, ונוסף אליפות הארץ קרב אחד שניבחר ע"י הפריי פייט , תודה ג'רי מזרחי
החלוציות בתחום הMMA כשהודיעו לנו על הקרב,זה הולך להיות עם מכות לפנים ז''א MMA ולא FREE FIGHT כמו שמוכר לנו מה"זירה". ד''א כבר היה קרב בסגנון זה בעבר בהרצליה אך לא שודר בערוץ 5. שאלה ג'רי :מי השדר והפרשן אצלכם?
קודם כל היה קרב MMA אצלנו, להזכירך את ערן ברט שניצח בקרב עם אגרופים לפנים (אתה זוכר נגד מי הוא התחרה..). - אז חלוציות כנראה זה עניין יחסי עבורך...- כנראה שהאמת היא בעיני המתבונן... יניב
הקרב שבו ערן ברט ניצח את סיימון אינו קרב MMA .קרב MMA הינו קרב שבו מותרות מכות גם בקרקע(סגנון פרייד/UFC). אבל... מגיעות גם לכם מחמאות על היותכם הזירה הראשונה ששודרה בטלוויזיה ו הזירה הראשונה שקידמה קרבות FREE FIGHT(שזה לא MMA מבחינת החוקים שהיו). ועל זה כל הכבוד. כבר ציינתי בעבר שאירועי ה"זירה" הם מושקעים ואיכותיים.אין לי ריב עם אף אחד ואני מאחל הצלחה לכולם.