אליפות ישראל בfree-fightבאוסישקין

• פותח הנושא garey
  • פורסם בתאריך

משה קיץ

New member
עדיין בלי קשר יניב ומורדי

אני עוד לא בררתי את הטענה האמורה,אך עדיין הקרב הראשון בסגנון זה נערך בהרצליה בהפקה של אבנר שלום בתכנית ששודרה בערוץ הרוסי. נכון זה לא ערוץ 5 אך מדובר בקרב MMA מלא שנערך בזירה שקיבלה איזשהוא סיקור טלוויזיוני,הרבה לפני הקרב ערן -סיימון. לא צריך לקפוץ כשמפרגנים למישהוא אחר.סה''כ אני גם מפרגן לכם וזאת על אף שניפגעתי מכם(להזכירך קרב של 2 תלמידים שלי לא שודר,בגלל מחלוקת בין מאמנים).בשורה התחתונה אי אפשר להאשים אותי בחוסר הגינות.

mordi glam

New member
קייץ פירגונים

ידידי משכבר הימים בקשר לבירורים חבלז כי באמת מי שיודע יודע וזה היסטוריה אז מה זה משנה בכלל בקשר לפירגונים אני לא רץ אחריהם והם לא מעניינים אותי יניב לא כותב בשמי אלה בשמו אני לא מסתתר אחרי אף אחד קייץ אני חושב שאנחנו מכירים ויודעים שאת דעתי אני אומר בפה מלא ולא תחת כינוי זה או אחר ואני אומר לך שעדיף לעכשיו להכין את הקרב הבא מאשר לבדוק את ההיסטוריה בהצלחה לחן הוס

mordi glam

New member
ברט סיימון

הקרב הנל נסגר ללא מכות פנים עכב סירובו המוחלט של אחד המתחרים

garey

New member
משה קיץ תודה אבל כל המחמאות

תודה ידידי על המחמאות, לעניות דעתי הכבוד הראוי הראשוני הוא לארועי הזירה , להפקתם לעבודתם ועמלם,ועל כך יבורכו ותמיד תמיד מאחל להם את הטוב ביותר, הפקות המואי תאי הם לא חדשניות ,אבל לא היו בסדר גודל שכזה, וכולנו תיקווה שנצליח בערב זה וכמו כן ערבי הזיר, תודה ושבוע טוב לכולנו ג'רי מזרחי

mordi glam

New member
לג'רי מזרחי

בהצלחה לכולנו ולכל האירועים גם יחד אם תהיה תחרות בונה וסדר יהיה יותר טוב למתחרים ולמארגנים הוס

garey

New member
ההצלחה היא למען כולם ולככלל הענף

אנו עושים מאמצים כבירים שהכל יעבוד טוב ,ויעבור בשלום , ראה את שעות הכתיבה שלי ,ותבין כמה שעות פעילות אנו עובדים, כדי לרצות ולמצות את הטוב ביותר שאפשר להשיג, כולנו מאחלים בהצלחה לספורטאים לשופטים למאמנים ולנותני החסויות, ותודה מיוחדת מעומק הלב ,לאגודה למלחמה בסרטן ילדים, ג'רי מזרחי בכבוד רב לכולם

lironmarko

New member
אני בא בטוח ככה או ככה

סתם היה יפה לראות טורניר של וול-טודו-BJJ בארץ סגנון של K-1

אמרתי ואומר שוב יש לאחד את השורות

לקיים מפגש מאמנים בו יוחלט על מספר נקודות חשובות : 1. איגוד / עמותה / קבוצת עבודה משותפת . 2. חוקה / כללי עבודה ע"פ רמות עבודה שונות . 3. בעלי תפקידים / אחראיים . 4. מסגרת אירועים מתוכננת מראש . 5. מפגשי עבודה הכנה 6. קורסי שיפוט הכשרת שופטים ומאמנים לתחום . רק בדרך מסודרת ובטח לא כאן מעל דפי הפורום ניתן לאחד את הקצוות ולהתקדם קדימה . כל "הרמת" אירועים שכזאת ע"י לא מעט גורמים כשכל אחד קורה לתחרות/אליפות מבחינתו אליפות ישראל רק מחלישה את הענף במקום לחזקו וחבל. הגיע הזמן לותר על "האגו" האישי ועל הכבוד ולהתחיל לזרום וללכת קדימה עם מטרות משותפות ואחידות ע"מ לקדם את הענף ובד בבד את המאמנים והספורטאים. מנסיוני לישראל יש לוחמים בעלי שיעור קומה לא מבוטל הן ברמה הארצית והן ברמה העולמית וחבל שלא נצליח בכוחות משותפים לכולם לקדם ולהתקדם. המשך עבודה משותפת , פוריה ומהנה לכולם הכפפה נזרקה אולי במקום לקיים ערבים נפרדים הגיע הזמן להקים אירוע משותף גדול ומרהיב . בהצלחה חיים

yasminel

New member
אי אפשר, רענן טל רוצה לבד לבד לבד !

הרי הליגה המקצוענית הוקמה עכב אי הסכמה של רענן טל לאיחוד ולליגה אחת משותפת לאחר שיוסי שוקרון איכזב את כולם...

broccoli

New member
מה החוקים?

הבנתי ממשה קיץ שמותרות חבטות על הקרקע - אפשר עוד פירוט? האם החוקים ממודלים עפ"י חוקי Pride/UFC?

משה קיץ

New member
החוקים

כנראה לא הבנתי בהתחלה ,אז הנה: בעמידה מותר מכות לפנים ולגוף ובעיטות לכל חלקי הגוף,בדרכיות וכו. בקרקע רק מכות לגוף וכמובן הכנעות. הסיבה שאין מכות לפנים(לגוף מותר) בקרקע היא סגירה בין שני הצדדים על כך.אנחנו העדפנו שכן יהיו אך זה לא מעיד דבר על המתחרה בצד השני שהינו מתחרה טוב שאין לו בעיה להתמודד בכל קרב. אני באופן אישי מעדיף MMA מלא.

garey

New member
מחירי הכרטיסים לחיילים וסטודנטים

לאחר חשיבה למען החיילים והחיילות ולסטודנטים, מחירי הכרטיסים הוזלו ל 45 ש" עם הצגת התעודות המתאימות, גם באולם אוסישקין ניתן לרכוש את הכרטיסים במחירים אלו, תודה ותהנו בכייף ג'רי מזרחי

garey

New member
משה קיץ יש כמה שמות פרשנים

ידידי עוד לא היגענו לבאר , בצחוק, יש כמה שמות לפרשנות מיקצועית למואי תאי , ולאגרוף , בודקים מי הטוב שניתן להשיג ,עם אורי צבי יש בעיה שלא באשמתו, הוא יו"ר הקיק בוקס ולא יכול להגיע מסיבות חוקתיות וכנ"ל לגבי פירשון, וחבל לי בכו"א אבל אלו החיים וצריך למצוא מישהוא ראוי ברמתו של אורי ידידנו, ג'רי יום טוב

למעלה