אליפות ישראל wako k-1 לנוער בראשל"צ

שואקה1

New member
אליפות ישראל wako k-1 לנוער בראשל"צ

תודה לראש עירית ראשל"צ דוב צור ולמנכ"ל החברה העירונית מר אלי פולק לסמנכ"ל החברה מר אמיר סולרסקי על הסיוע באליפות ישראל בקיקבוקס k-1 .שהתקיימה בראשל"צ נכחו בה כ-108 לוחמים מכל הארץ מכל שיטות הלחימה , ובפרט תודה לקונצ' רב אומן מר האניי סאקס שאירגן והפיק אליפות מדהימה והיה סובלני . תודה לכל המאמנים שישתתפו איגרוף תאילנדי ירושלים בני קוגן ,איגרוף תאילנדי ירושלים אופיר,קובי מאיר עפולה,רוני כספי קריות ,כפר יאסיף פיטר סאקס,אוהד קורלאן מעלות ,כרמיאל,פול לוחמי הגליל,ארז לוקוב מכון מירון קרית אונו,גבעתיים אלי פופלינגר,פרנקו ת"א,משה קידר חולון,בועז פולני ת"א,רועי היזלר רחובות ,אשדוד,ויקטור קרית-גת,קיריל חדרה,אבנר שלום הרצליה,מוחמד זאחלאן רהט,מוחמד טירה,ומועדוני ראשל"צ איגרוף תאילנדיmk-7 מזרח רוני בן יצחק שואקה,איגרוף תאילנדיmk-7 מערב מיכה פאר,קרב-מגעmk-7 רמי סמואל. תודה מיוחדת לצוות השופטים בראשות אופיר ועדי וסרגי ולצוות שופטי הצד

muaythai

New member
אחלה תמונות רוני ..

תודה רבה! נראה שהיה ערב ממש מושקע ומצויין. חבל שלא יכולתי להגיע עם חניכיי. בברכת המשך שבוע טוב, ארז שוקרון.

wanderlei

New member
אתם חייבים להשתפר באופן שבו אתם מארגנים את

האירוע.... אני מצטער לאמר אבל ביקורת בונה זה משהו שחשוב בתחום. האירגון היה לקוי מאד, שלחתם למאמנים טבלאת משקלים, היו מתחרים שחתכו משקל והגיעו לפי הטבלאה שלהם וגילו שהחליפו את המתחרים שבמשקל ושינו הכל. באופן ספונטני הפכתם אנשים שלא קשורים לתפקד בתפקידים שונים השיפוט היה מאד לא פייר והיו קרבות שההכרעה שונתה גם אחרי שהרימו יד למתחרה מאמנים ומתחרים הגיעו באיחור וזה היה מקובל עליכם- בסופו של דבר זה גרר מצב בו חבר'ה שהגיעו בשעה 3 בצהריים כמו שהיה צריך עלו לקרב בשעה 9 בלילה....

התחרויות שלהם תמיד יתנהלו כמו שכונה...

את זה לא תצליח לשנות. אז כדאי לפחות למי שבוחר להתחרות שם ,להפיק את המייטב מהם, כי בכל הקשור לניסיון בקרבות זירה, זאת במה טובה לא פחות מהאינטרקלאב של אורי צבי. עוד ניסיון לספורטאים בזירה זה חשוב, בעיקר בענף כמו שלנו שפעם היה רבוי בזירות ותחרויות והיום, כמעט שאין כלום.... אז נצלו כל במה, כי זה מה יש... יניב

שואקה1

New member
שלום איש יקר

אני לא זוכר שפעם נפגשנו או התחרינו אתה מוזמן לתחרויות אני שולח את תלמידי לסגנון מואי תאי קלאסי ifma ,או wako k-1 . לי קוראים רוני בן יצחק שואקה נשמח לראותך .איפה אתה מאמן, דרך אגב רב אומן אורי צבי הוא איש יקר ואני מעריך אותו מאוד את פועלו ,וגם מדי פעם אני מגיע לאינטר קלאב שלו ,תודיע לי מתי אתה מארגן תחרויות נשמח להשתתף גם בסגנון mma יש לי 505 לוחמים 0525952217

RoyceGracie

New member
לגבי ריבוי זירות ושהיום אין - לא מסכים

פעם באמת היו אירועי ענק כל חודש וחצי שהוציאו עליהם המון כסף ועשו הרבה באזז... אבל גל היום אם מאמן רוצה שתלמידים שלו יתחרו פעמיים בחודש אין שום בעיה, יש את: 1) אינטרקלאבים אצל אורי צבי 2) אינטרקלאבים בטים פגסוס פעם בחודש בכרמיאל 3) אינטרים של דוג פייט 4) אירועי זירה של דוג פייט 5) תחרויות במסגרת IFMA 6)תחרויות במסגרת WAKO (כמו זו שהייתה עכשיו) 7) תחרויות בכפר יאסיף תחת האני סאקס. יש כל הזמן והייתי שמח לראות חבר'ה ממשולבת מרימים מתחרים רציניים במוי תאי כמו שהיה לכם את מרחב. איפה אתם היום ? למה חבר'ה לא משתתפים בתחרויות ?

CRAZY BOLI

New member
../images/Emo258.gif

אני חושב שיש דרך יותר מתאימה לתת ביקורת , אין צורך להשוות לזירה זו או אחרת סך הכל הענף בארץ קטן וכולם מכירים את כולם . אגב , טוב לראות את הפורום מתחיל להתעורר אבל אני חושב שכולם צריכים פה לדעת לפרגן מצד אחד ולתת ביקורת בונה מצד שני ואז סך הכל זה יתרום לכולכם . חג שמח .

רפי אשר

New member
האינטרקלאבים של אורי צבי מאורגנים

ברמה גבוהה, הן מבחינת רמת הקרבות, הן מבחינת התחלת הערב, הן מבחינת שיפוט מקצועי, והן מבחינת סדר רץ של קרבות. תוסיף לזה את הצילום האיכותי, העריכה המצויינת, והשידור והפרשנות המצויינים, אתה מקבל אירוע מכובד ביותר. אורי צבי הציב את האינטרקלאבים שלו ברף גבוה ובסטנדרטים איכותיים מהרבה בחינות. כמי שפוקד את האינטרקלאבים של אורי צבי באופן קבוע ולאחר שקראתי פה את הביקורות על התחרות , אני חושב שזו אמנם במה נוספת לספורט הקיקבוקס שזה תמיד טוב, אך אין להשוות אותה עם הבמה של האינטרקלאבים של אורי צבי, מבלי לפגוע כמובן באף צד! דרך אגב יניב פישר, מה קורה עם האירועים של רענן טל? זה זמן רב שלא היה אירוע קרבות שלו בארץ. האם יש צפי כלשהו לאירוע בקרוב?

היי רפי אשר...

לשאלתך לגבי האירועים של CMA . אין יותר אירועים של CMA , מהסיבה שרענן טל החליט שמדינת ישראל קטנה עליו והוא יורד מהארץ לקנדה (נוסע לחיות שם עם משפחתו), שם הוא ינסה לקדם את האיגרוף. תמשיכו אתם עם העבודה המבורכת! יניב

רפי אשר

New member
"המדינה קטנה עליו"???

זהו משפט שלא מכבד את אומרו, אבל בכל אופן אני מאחל לו שינסה את מזלו. אני לא ממשיך שום עבודה מבורכת מכיון שלא התחלתי שום עבודה מבורכת אשר קשורה לספורט (ואולי חבל שלא התחלתי). בכל אופן, תודה.

לתגובתך בנוגע לאינטרקלאבים של אורי צבי...

הבעיה של האינטרקלאבים של אורי צבי- שהם בעצם אינטרקלאבים שעושה אדם פרטי, בדיוק כמו שאנחנו עשינו את אירועי הזירה, ללא קשר לרמת סדר, ניקיון, רף גבוה וסטנדרטים מקצועיים.... יש הבדל גדול בן אירועים שעושים עמותות המוכרות ע"י המדינה כמו WAKO לבין אירועים פרטיים שעושים אורי צבי או CMA ... בזה שעמותות ספורט מוכרות של המדינה, במידה והם מתנהלים נכון, הם יכולים לקדם את הספורטאים בחו"ל תחת חסות של המדינה, וניצחונות מביאים מענקים כספיים יפים מהמדינה, כבוד, וכו... אם כל הכבוד, וכמו שאמרת בלי לפרוע באף אחד, אירועים תחת חסות פרטית, בייחוד שהם במיגון כמו שאתם עושים, בחוקים של WAKO וכו.. כאשר הם למעשה לא תחת חסות של העמותה והמדינה, הם אומנם אירועים מקדמים ספורטאים אבל לא תורמים לספורטאי מהבחינה של ספורטאי שרוצה להגיע לאיזה שהוא מקום תחת חסות חוקית מוכרת מסודרת... למרות שאם תשאל את דעתי לפעמים טוב יותר להתחרות במסגרות פרטיות מאשר מסגרות של העמותות האלה, המלאות בפוליטיקה מסריחה. יניב

רפי אשר

New member
יניב, או שאתה נאיבי או שאתה מנסה "לשחק" ככזה

קום כל, תפסיק לכלול אותי ברשימת העוסקים בענף ("אירועים תחת חסות פרטית, בייחוד שהם במיגון כמו שאתם עושים), אני אוהב לצפות באירועים, קרבות, תחרויות וכו' ובזה נגמרת העשיה שלי בתחום הספורט. התאחדות WAKO בארץ התחילה בכיוון הנכון, אך ההמשך ממש לא וחבל שכך. לגבי תקציבים מהמדינה ולאפשר לספורטאי להגיע לאן שהוא רוצה להגיע...הייתי מעונין לשמוע מפיך, מי הצליח להגיע לאן שהוא רצה להגיע וכמה כסף ומענקים הוא קיבל מהמדינה?? לי לא זכור מקרה כזה, לפחות לא מאז הוקמה התאחדות WAKO בישראל, שזה בערך 5 שנים. והמצב כך בהרבה תחומי ספורט בישראל ולא רק בהתאחדות WAKO. כאזרחי המדינה, אנו יודעים כמה משקיעה המדינה בפיתוח ובהקצאת משאבים לספורט. לדעתי, ככל שיהיו יותר זירות "איכותיות" בישראל אשר יספקו הנאה, חשיפה, ותחרות ספורטיבית לספורטאים העושים בתחום בארץ, זה הכיוון הרצוי, כי מעבר לכך, הכל רק דיבורים וחלומות.

אתה לא עוסק בענף?

לצפות באירועים גם מבלי להתאמן זה סוג של עיסוק בענף, אם אתה מביע דיעות שלך ובאופן קבוע ובמשך שנים מספר על מצבים מסויימים בענף, אזי אתה משוייך לענף, ולא אכפת לי אם אתה מעריץ שרק צופה בטלויזיה, מתאמן, וכו... בוא לא נהייה תמימים... זה שהמצב בהתאחדות של WAKO הוא איננו מזהיר ,זה אומר הרבה על האנשים שמובילים את ההתאחדות הזאת, במידה והיו חכמים היו מגיעים ללא שום בעיה לתגמולים מהמדינה, להשגים, ולהכרה יותר רצינית. זה לא ההתאחדות, זה האנשים המובילים את ההתאחדות. האופציה לקבל מענקים, לזכות בהכרה מהמדינה , ולעבוד מסודר קיימת שם. שלא כמו האופציה באירועים פרטיים שמתבססים על קרבות חובבנים.... לא אמרתי שהאירועים הפרטיים לא טובים, אל תשכח שעשיתי הרבה אירועים פרטים עם רענן טל, רק שהם היו מקצוענים, והיתה להם מטרה לקדם מקצועני, והמטרה הושגה בהצלחה רבה!. הזירה של אורי צבי יכולה לקדם ספורטאי באופן מקצועי של צבירת ניסיון, היא לא יכולה לתת לו מעבר אם הכיוון שלו הקידומי הוא בעצם חובבני WAKO ... זה נכון שהזירה של אורי צבי כרגע נהנת מהעובדה שאין הבדל גדול בינו לבן ההתאחדות של WAKO , כי אין שם בהתאחדות עם מי לדבר בכל הקשור לסדר, אירגון, וקידום נכון תוך כדי ניצול היתרונות של התאחדות. ועל זה יפה שהוא עלה על הגל בגלל טיפשותם של אחרים.. בכל הנוגע לדיבורים וחלומות שציינת, אל תשכח שמדובר בספורטאים שחלקם כן חולמים ומדברים ורוצים להגיע לאן שהוא, לא כיף להתחרות ללא תגמול כספי, לא כיף להתחרות מבלי שההשג שלך נרשם באופן מסודר ולאח"כ אתה יכול לקצור ממנו התקדמות. יניב

רפי אשר

New member
אני אולי משוייך לענף, אך לא עוסק בו יניב,

אני נהנה לצפות בקרבות, נהנה להגיב ולהביע דעה כחובב נלהב של הענף, אבל אני לא מתאמן, לא מאמן, ולא מארגן תחרויות וכו'. על התאחדות WAKO דנו רבות בפורום בעבר, ואני כלל לא מופתע לראות לאן שההתאחדות הגיעה עד כה. האירועים שעשית עם רענן טל היו בהחלט מרשימים וחבל שהגיעו לסוף הדרך, לגבי מטרת האירועים והשגתה...אני לא רואה שום מטרה מלבד להקים אירועים ובמה לספורטאים כפי שטענתי קודם לכן. אני רואה הבדל ניכר בין הזירה של אורי צבי לבין זו של WAKO כי הסדר והאירגון של האירועים חשובים לי כצופה באירועים ותחרויות בענף, הרבה מעבר לכל הפוליטיקה שבתחרויות של האיגוד אשר גורמת לשיפוט לא הוגן וכיו"ב, כפי שנטען בשרשור זה.ועוד אוסיף ואומר על הפירגון הענק שמקבלים כל הספורטאים ללא איפה ואיפה בשידור האירועים של אורי צבי על ידו ובאופן אישי וישיר בפרשנות הקרבות. ההצלחה של הזירה של אורי צבי לא נובעת מטיפשותם של אחרים כפי שציינת, אלא מתוך שקדנות, התמדה, ורצינות לקדם ולעשות למען הענף נטו, והוא הוכיח זאת בעבר כפי שהוא עושה זאת כיום. אורי צבי לא נראה לי אחד ש"עולה על גלים" כי אם אדם שעומד חזק עם שתי רגליים על הקרקע ועושה רבות מבלי לפגוע , לזלזל, ולהשמיץ אחרים ובטח שלא בפומבי, שלא לדבר על הטחת ביקורת על אחרים מבלי לחשוב פעמיים כפי שאתה נוהג לעשות. ענף ספורט זה קטן ולכן כל עשייה בו מבורכת, חבל רק שלכל עשייה שכזו מתלוות ביקורות והשמצות חסרות טעם.

רפי אשר...

שהתכווונתי שההצלחה של הזירה של אורי צבי נובעת מטיפשותם של אחרים, זה לא היה בכוונה להשמיץ, זאת דווקא היתה מחמאה... תתאר לך מצב שב WAKO היו עושים כל חודשיים אירועי אינטרקלאב עם ניקוד ודירוגים וסדר כזה שהמשמעות של האינטרקלאב היתה גם הכרת המתחרה ויכולתיו לצורך קידום עתידי בחו"ל? אז לא היתה זליגה של מאמנים לאינטרקלאבים של אורי צבי. מכיוון שלמאמנים היתה את הכתובת והסדר, הדירוג, וההכרה, מאמנים לא היו צריכים ללכת לאירועי אינטרקלאב חיצוניים שיש להם אירועים מוסדרים תחת הענף שהם מאמנים... והם כמעט היו שם, שבזמנו ג'רי מזרחי הציע להם זירה מסודרת וקבועה בעיר יהוד, במרכז, שכן רוב המאמנים נמצאים במרכז רבתי. דרך אגב: אני מעריך מאוד אנשים שאומרים מה שבלב שלהם אתה קורא לזה "שמזלזים ומשמיצים אנשים בפומבי", לפחות הם אומרים מה הם חושבים, ומאפשרים התמודדות עם העניין ולא עושים את זה בסתר, בשיחות אישיות עם מאמנים אחרים, כי בכל מקרה זה בסופו של דבר מגיע לבן אדם המושמץ, ענף קטן, בסופו של דבר האדם המשמיץ בדרך הסתר יוצא אדם יותר קטן.... יניב

רפי אשר

New member
"זליגה" של מאמנים לזירות שונות תמיד תהיה

המאמנים מחפשים זירות להעלות בהם את החניכים שלהם, אני בטוח שאם היה אינטרקלאב כל חודש, גם היו באים. אני יודע שהכוונה במשפט שלך היתה מחמאה לאינטרקלאבים של אורי צבי, אבל בכל זאת מדבריך השתמע כאילו אין השקעה באינטרקלאבים האלה וכי הם ענין של מה בכך. הצוות שעורך כיום את האינטרקלאבים של אורי צבי, הוא צוות מקצועי מכל הבחינות, מה שהופך את האינטרקלאבים האלה לחוויה מהנה לספורטאים ולצופים כאחד. כיום יש לנו חובבי הענף ערוץ משלנו באינטרנט, עם קרבות כחול לבן בשפע ובתדירות שידורים גבוהה, כולל גם קרבות מחו"ל. מתחילת השידורים בערך לפני כשנה ישנן כבר עשרות אלפי צפיות בשידורים...זה קידום, זה מה שהספורטאי רוצה, זה מה שהמאמן רוצה, זה מה שהקהל רוצה. את הקהל לא מענין תחת איזה שם של איגוד הקרבות, את הקהל מעניינים הקרבות עצמם. שנינו יודעים כי WAKO לא תגיע לרמה דומה לזו של האינטרקלאבים של אורי צבי או של ה"דוג פייט"? (אני לא זוכר בדיוק איך זה נקרא) עוד הרבה שנים, אם בכלל. כשג'רי מזרחי ואורי צבי היו בהתאחדות זה אכן היה נראה שזה הולך להיות מבטיח,אבל...ההמשך כבר ידוע. גם אני מעריך אנשים שאומרים את מה שיש להם, השאלה היא איך אומרים את הדברים! דרך אגב, מה קורה עכשיו עם הנבחרת של המתאגרפים של רענן טל? מי מחליף אותו במועדונים שלו?

../images/Emo45.gifמקובל רפי ידידי

לשאלתך לגבי רענן טל. עצם העזיבה שלו לחו"ל יצרה פיצול נוסף בCMA אני אישית בחרתי להמשיך עם הגר פיינר, שהיא עצמה עזבה את שיטת CMA וממשיכה את דרכה באופן עצמאי. הגר פיינר ואמיר וינשטיין היצטרפו ל BLACK BELT MMA תחת רותם דון, ותחת חסות השיטה הזאת נמשיך להתאמן. מי שנשאר כ CMA זה בעצם רק אלון רצון וחניכו רז גולומוב. ממה שהבנתי רז גולומוב תפס את המועדון בת"א ומאמן בשעות שהגר אימנה, ואלון רצון יאמן את המועדון של רענן טל בכפר שמריהו. אין לי מושג מה קורה עם הנבחרת של המתאגרפים שלו, אני מאמין שרן נקש ימשיך להיות מקודם ע"י רענן טל, אבל הוא יצטרך הרבה לטוס לקנדה, אני מאמין שלרענן טל יהיה יותר קל לקדם את רן נקש משם, הן מבחינת יריבי אימון שהוא ימצא לו בקנדה (מה שהיה מאוד חסר כאן בארץ), והקרבות והאינטרקלאבים הרבים שקיימים באיזור. בקיצור רענן טל בנה, רענן טל הרס- זה האיש לטוב ולרע
יניב

למעלה