אליפות ישראל wako k-1 לנוער בראשל"צ

רפי אשר

New member
בכנות,אני מצטער לשמוע על הפיצול

עד כמה שלי ידוע, זה לא הפיצול הראשון בלחימה משולבת/CMA. לדעתי עשית נכון שהלכת עם הגר, אני מעריץ את הבחורה הזו, היא ספורטיבית ויש לה ראש על הכתפיים ולב רחב. יפה עשתה שהצטרפה לרותם דון שהוא אדם עם ראש פתוח ו...עובד בשיתוף עם אורי צבי מזה זמן רב גם בקורסי הדרכה וגם באינטרקלאבים ואפילו בחו"ל הם היו יחד. השניים לדעתי הם שילוב מנצח. אני לא יודע עד כמה רן נקש יהיה עם רענן בחו"ל, אם בכלל, מה קורה עם אלעד שמואל? הוא גם היה בנבחרת, לא? אני שומע את המרירות בדבריך: "בקיצור רענן טל בנה, רענן טל הרס- זה האיש לטוב ולרע" . זכור לי כמה היית לצידו...גם כאשר הוא לא צדק, על הנאמנות שלך לאדם מגיע לך שאפו. אני מחזק את ידיך ומאחל לך שתצליח אתה, הגר,וכל צוות המאמנים והמתאמנים של CMA. בכל אופן, אני רואה את האור בקצה המנהרה בזכות החיבור שיהיה לך ולכם עכשיו עם אורי צבי, ואני מקווה לראות אותך באינטרקלאבים של אורי צבי בקרוב. ועוד סוד קטן: גם אני כנראה עוזב את הארץ לפרוייקט עבודה גדול בחו"ל למספר שנים, כנראה שאלה החיים.

תשובות....

לגבי הגר פינר- היא בחורה שתצליח מאוד. לגבי אלעד שמואל, הוא מתאמן, ואני משער שאם תראו אותו בקרבות איגרוף , הוא יעשה את זה רק בשביל הכיף, הוא התחתן, הוא עובד, הוא כבר לא ברעל שהוא היה אז, אני לא מאמין שהוא יכול להגיע להשגים גבוהים היום, מהסיבה שצריך להשקיע המון באיגרוף בכדי להצליח, הוא כבר בראש אחר...., למרות שמהכרות שלי איתו, אם הוא יחליט על משהו, אז השמיים הם הגבול בשבילו כי הוא מאוד מוכשר. לגבי השיטה שהצטרפנו, מניסיוני זה לא שם השיטה מה שנותן את הטון. מה שחשוב, זה האנשים שמובילים אותה, השם לא כל כך משנה, השיטה זה רק אמצעי לאגד קבוצת אנשים, ביחד, בכדי ליצור כח עבודה מסודר שיוביל את המתאמנים לדרך מסודרת של הצלחה , לתת להם אירועים מסודרים, לתת להם במה לתחרויות, לתת להם מקום לגאווה. בכל הקשור אלי, אני ממשיך להתאמן בשביל הכיף והנשמה, אצל מי שכיף לי כיף להתאמן, אני יצאתי מכל ענייני ארגוני הקרבות, לכן לא סביר שתראה אותי באינטרקלאבים של אורי צבי, אבל אולי תראו את הגר פיינר, לבטח יהיו לה בעתיד ספורטאים שירצו לעלות שם. לגבי רענן טל, מבחינתי זאת היתה תקופה מסעירה ומלהיבה שהשיא שלה בארץ היה האירוע בהיכל נוקיה, לרענן יש דרך והוא הולך עם האמונה שלו, ואולי זה סוד הצלחתו, וגם הסיבה שאנשים לא אוהבים אותו, אבל בהתחשב שהוא הגיע להשגים ועשה דברים שאחרים רק חלמו על לעשות, מגיע לו שאפו, אין לי ספק שהוא יצליח בחו"ל...., זה שאצלו המטרה מקדשת את האמצעים והוא לא רואה בעינים על מי הוא דורך זה כבר בעיה אחרת
רפי אשר, שיהיה לך בהצלחה אם הפרוייקט בחו"ל יצא לדרך, אתה צודק אלה החיים וצריך להנות ולהפיק מהם כמה שיותר יניב

שואקה1

New member
תודה על הערות הבונות

כל הערות תיבדקנה ,נשתדל להשתפר תודה יש את החוקה באתר של וואקו אשמח שתעינו זה יעזור לכם בניקוד

RoyceGracie

New member
כל הכבוד על היכולת לקבל ביקורת !

נהננו מאד להשתתף בתחרות, כל החבר'ה שלנו חזרו מרוצים. באימון ילדים אצלנו אחרי התחרות ישבנו עם הילדים , צפינו בקרבות של המתחרים שלנו וקרבות טובים שהיו וניתחנו אותם יחד. תמשיך ככה, טים פגסוס בהדרכת אוהד קורלנד. http://www.teampegasus.tk

שואקה1

New member
,קבוצת פגסוס היא קבוצת לוחמי עלית

תודה על העזרה בהעלאת תלמידים,קבוצת פגסוס היא קבוצת לוחמי עלית חשובה וכמובן גם ראש השבט ותמיד נעים לחלוק נסיון כדאי לקדם את הענף.

muaythai

New member
נשמח ..

להגיע לאירועים הבאים אני וחניכיי. בכל אופן, תודה רבה! נ.ב. - כשיהיה אירוע ילדים קטנים בקרוב, אנא הודע לי, או שתשלח מסר בבקשה. בתודה, והמשך שבוע מצויין. ארז שוקרון.

שואקה1

New member
מלך עכשיו אנחנו מכינים אליפות ילדים

מלך עכשיו אנחנו מכינים אליפות ילדים מגיל 6-13 דבר איתי 0525952217 אנחנו לא יודעים איפה זה בדיוק יתקיים. עוד שבוע תתקיים ישיבה ואז יוחלט מקום התחרות

muaythai

New member
מצויין.

כל הכבוד על היוזמה. אין ספק, בפנים בכל הכוח .. ;) תודה רבה רוני. שיהיה המשך שבוע נפלא. ארז שוקרון.

למה גועל?

אתה יכול לפרט לי לאן אפשר להתקדם באיגרוף במדינת ישראל, התקדמות שהוא עדיין לא עשה במדינה? יניב

למעלה