אליפות נג"ש-תוצאות לא רשמיות

היכולת שלו כרוכב זה רק חלק קטן מההזדמנות

הוא נושא איתו "קו דם" של אלופים , משמעת עצמית, ידע (מסתבר שגם ממוסמך אקדמית), מנטליות של ווינר, ועוד.
זה לא במקרה ההישגים המדהימים שלו.

האיגוד במקרה הזה נוהג כבעל אורווה המציעים לו סוס הרבעה משובח בכמעט חינם,
והוא עונה "לא תודה, אני אמשיך עם חמורי ההרבעה שלי"

גילוי נאות - מירוצי סוסים יותר מעניין אותי מאופניים, בגלל זה הדוגמא, וההדגשה של חשיבות "קו הדם" .....

nachshon4

New member
איתמר דשא

בן של חברים מהמושב.
לפני כ-4 שנים, בשהותנו באוסטרליה, התקשר אבא שלו לבקש שנטפל בו, הוא סיים טיול בניו זילנד ובא קצת לעבוד במלבורן.
אירחנו אותו קצת. הוא רכב אז על אופני טורינג, כך טייל בניו זילנד. אמרתי לו "בא תרכב איתי קצת כאן, על BEACH ROAD" אמר שנראה לו מהר מידי, ואופני כביש לא הקטע שלו בכלל. חוזר למושב, ירכב על סוסים.
אחרי איזה שנתיים גיליתי שהחל לרכב כביש בארץ.
עכשיו מקום 4 בארץ בנג"ש.

מזמן לא באתי לביקור

התוצאה של דימה טובה, הוא כנראה לא בשיאו. גם יואב בר, 45 קמ"ש, מכובד.
אני, כזכור בן 55, ביום טוב עדיין רוכב 42 קמ"ש אז אולי שנה הבאה אבוא לאליפות. נראה לי שטופ 10 אפשרי

הבעיה היא כמובן שאין מספיק מירוצים, השנה לא היה אפילו נג"ש אחד.
ממליץ לאיגוד לתת לדימה מימון להמשיך לרכוב עוד 10 שנים באליפות העולם בנג"ש, ובתמורה שילמד את הישראלים לרכוב נג"ש.

ariasdo

New member
ברוך שובך - מצורף עוד טבלה ממש לפי האיגוד עם הדגשה בצהוב

שדימה לא זכאי לתואר ( השימוש במילים לא זכאי מזכירים לי קונטציה אחרת ) ...

שאלה - סה"כ בקטגוריה עלית השתתפו 16 רוכבים השאלה גם בתקופה שלך בארץ באליפות ישראל בנג"ש היו כל כך הרבה רוכבים.

שאלה נוספת במדינה באירופה שיש מודעות לאופנים מה הפרופורציה שם .

יום טוב

אריה סדובניק

יתכן וצריך לקדם את המסטרס בטבלה

בהנחה שלי, שאני לא יודע אם היא נכונה, שכשמדובר ברוח פנים-גב, כמו שהיה באליפות, עדיף לרוכב רוח חלשה על רוח חזקה. לפי קובץ הנתונים מתחנת גילת, היה לרוכבי העילית יתרון על המסטרס מהבחינה הזו.

קשה לתרגם זמנים במדויק.

עופר פוזנר בן 60+ היה 25 כללי 39.3 קמ"ש, כל הכבוד אבל גם זמן הגיוני.
זה אומר שהמסלול לא היה מהיר או איטי במיוחד ומשקף פחות או יותר את הרמה של הרוכבים.
הראשונים בנוער רכבו 40 קמ"ש על אופני נג"ש וזה חלש.
נוער בחו"ל היה מנצח גם את דימה שכמו כל מי שגר בישראל לא יכול להתאמן ולהתחרות כמו שצריך.
למרות הסיסמא "רוכבים במחתרת" צריך כל שבוע, בקיץ לפני החום, גם ב 7 בבוקר להזניק מירוצים.
אין מירוצים אין רמה.
כדאי לרוכבים לזנק גם לטריאתלון, MTB ו וציקלוקרוס. ורוכבי MTB שיזנקו לכל מירוצי הכביש. מזל שיש את האקדמי, נקוה שזה ימשך.
שכחתי את פז בש, רוכבת טופ ברמה עולמית. חבל שאין הרבה נשים כי עירוב נשים וגברים מתכון להצלחה.

תודה ועוד שאלה .

בכמה מקובל להעריך את השיפור בקמ"שים,
בין שימוש באופני נג"ש ואופני כביש רגילות ?

שים לב ש

אדי מרקס רכב 48, עם אירובאר זה 52+ . תוסיף גלגלי דיסק, קסדה, חליפה, צמיגים, כיסויי נעלים והשאלה: האם וויגינס מהיר יותר?

תודה יהודה, אדי & וויגינס who?
אני רק בודק אם

טל נישרי כנער היה מנצח את יואב בר כבוגר...

הערכה גסה טל היה מנצח כבחצי דקה.

ועכשיו זה הזמן של כל הטכנופילים\פובים להצטרף ....

YotamKa

New member
פגשתי בהרי אפרים רוכב לשעבר בשם יוסי חלד. אומר

שהיה רוכב בשנות ה-80 בתקופה שלך ושל זוהר רובין. מכיר?

למעלה