כצרכן כבד של עלי ומנסיון רבאני לעתים מחפש מוצרים שונים ב אלי-אקספרס, ומוצא גם מוצרים שעולים מעט מדי למחיר השוק.
זה מוזר לי, ולכן אני שואל כאן.
בקישור- פילטר מים שעולה פחות מ 12 שקל כולל משלוח.
האם זה אמיתי או רמאות ?
זה כאילו יותר מדי טוב בשביל להיות אמיתי.
צפה בקובץ המצורף 80071
מה חוו"ד תעזור לך?כצרכן כבד של עלי ומנסיון רב
כמעט כל המוצרים הם אמיתיים , חלקם באיכות טובה וחלקם הקטן האיכות פחותה. קשה לדעת.
במחירי הקריעה כאן בארץ, תמיד מעדיף לקנות מעלי, להנות מזה זמן קצרצר ולזרוק.
אני הזמנתי פילטרים של בריטה, נכון שזה חיקוי, אבל איכותם לא פותחת מהמוצרים המקוריים שעולים כאן בארץ פי 4 מעלי.
ככלל, תשווה עם עוד חנויות שמוכרות את המוצר, ותקרא גם חוות דעת של גולשים
כלל נוסף, אני מאד לא אוהב לקנות בחנויות שמוכרות בדולר ולוקחות 10 דולר משלוח.
איך אתה יודע מה האיכות של הפילטרים?כצרכן כבד של עלי ומנסיון רב
כמעט כל המוצרים הם אמיתיים , חלקם באיכות טובה וחלקם הקטן האיכות פחותה. קשה לדעת.
במחירי הקריעה כאן בארץ, תמיד מעדיף לקנות מעלי, להנות מזה זמן קצרצר ולזרוק.
אני הזמנתי פילטרים של בריטה, נכון שזה חיקוי, אבל איכותם לא פותחת מהמוצרים המקוריים שעולים כאן בארץ פי 4 מעלי.
ככלל, תשווה עם עוד חנויות שמוכרות את המוצר, ותקרא גם חוות דעת של גולשים
כלל נוסף, אני מאד לא אוהב לקנות בחנויות שמוכרות בדולר ולוקחות 10 דולר משלוח.
הדאגה שלי יותר בכיוון של חיובים עתידיים לא מוצדקים שנעשים כביכול בטעות, או גניבת פרטי הכרטיס שלי ומסירתם לצד שלישי.מפליא גם אותי שהם שולחים שליח בחינם כשמחיר המוצר כל כך בזול.
יחד עם זאת ,במחיר הזול של הפילטר -הרי אין לך מה להפסיד :
מקסימום הוא יסנן מחצית מהזמן של הפילטר המקורי, וגם אז אתה יוצא כאן בזול.
זה עוד לא קרה לי בעליהדאגה שלי יותר בכיוון של חיובים עתידיים לא מוצדקים שנעשים כביכול בטעות, או גניבת פרטי הכרטיס שלי ומסירתם לצד שלישי.
זה לא המקסימום אלא שאולי יש שם חומר מסוכן לשימוש.מפליא גם אותי שהם שולחים שליח בחינם כשמחיר המוצר כל כך בזול.
יחד עם זאת ,במחיר הזול של הפילטר -הרי אין לך מה להפסיד :
מקסימום הוא יסנן מחצית מהזמן של הפילטר המקורי, וגם אז אתה יוצא כאן בזול.
חלק מהמוצרים נשלחים ע"י הדואר , ושולחים לך סמס מהדואר לבחור נקודת חלוקה הקרובה לביתך, ושם תקבל את החבילהאיך מקבלים את המוצר? דואר? שליח עד הבית?
לא היתה לי שום בעיה עם משלוח שהגיע דרך חברת צ'יטה, להיפך, המשלוח התקבל ממש מהר.חלק מהמוצרים נשלחים ע"י הדואר , ושולחים לך סמס מהדואר לבחור נקודת חלוקה הקרובה לביתך, ושם תקבל את החבילה
חלק מהמוצרים נמסרים ע"י חברת צ'יטה בנקודות חלוקה שלהן, חברה מזעזעת עם אפס תודעת שירות, אבל מקבלים בסוף.
שים לב שלפעמים נשלח לך סמס חריג בעברית עילגת מהדואר לשלם עמלת שחרור מהמכס או משהו דומה בעלות של שקלים בודדים, תיזהר, זה פישינג, פשוט למחוק את ההודעה.
לא תמיד.אצל כל מוכר רשומים כל אפשרויות המשלוח.
היו לא מעט מוצרים קטנים שיכלו להיכנס לתיבת הדואר ללא בעיה, ובכל זאת הופנו למרכז חלוקה.אם המוצר קטן ויכול להכנס לתיבת הדואר, הוא מגיע לשם. אם המוצר לא נכנס לתיבת הדואר, הוא מגיע למקומות חלוקה לפי בחירתך, באזור המגורים שלך, ולפעמים מגיע לסניפי הדואר, כמו חבילות גדולות. העלות היא או חינם או כמה שקלים בודדים, תלוי במוכר.
לפעמים יש אפשרות לשליח, וזה עולה כסף.
אצל כל מוכר רשומים כל אפשרויות המשלוח.
זה עוד לא קרה לי במשך כשלוש שניםהסינים הארורים לא מחזירים כסף במקרה של עיכוב במשלוח או חבילה פגומה
לא בעירי.צ'יטה חברה מצויינת ויעילה , אין מה להשוות בכלל לקבלת חבילה דרך דואר ישראל.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.