אלי-אקספרס - חשדות לפני קנייה ראשונה

GoldenEyes

Well-known member
למה אתה לא מגיב להם ? ברגע ששולחים SMS תבחר נקודה נוחה לך וככה לא יכפו עליך נקודת חלוקה. בSMS יש אצלי לפחות 20 נקודות אלטרנטביות לחלוקה ובוחרים מה שנוח...ברור שאם לא תגיב הם ישלחו לאן שבא להם...כמה שיותר מוקדם תגיב אז תאפשר להם גמישות. ברגע שהחבילה כבר אצלם הם שולחים אותה לנקודה שהם רוצים.
כפי שרשמתי קודם:
לא בעירי.
ציטה שולחת סמס ראשון מודיעה שיש משלוח בדרך לישראל. מבקשת לבחור נקודת מסירה, לא שיש בחירה אלא דוחפת לנקודה שלה. ( אולי בעירך יש 20 נקודות אלטרנטיביות, לא בעירי, ואני לא גר באיזה חור אלא דווקא בעיר גדולה). לא מגיב. אחרי שעה יש נקודה נוספת רחוקה ממני. לא מגיב. למחרת היום יש נקודה שנוחה לי, בוחר אותה ומאשר. אם זה מגיע לאותה נקודת בחירה זה כמו להמר בלוטו, אולי תזכה. החבילה האחרונה בכלל הגיעה לעיר אחרת שלא קשורה אלי בשום צורה.
זאת לא קניה אחת או שתיים, אני יודע על מה אני כותב לגביהם.

exprexs

Member
קיבלתי אימייל מדואר ישראל.
התבקשתי לבחור נקודת מסירה.
הופתעתי לגלות שיש כל מיני פיצוציות שהן חלק מהאפשרויות.
בחרתי בסניף דואר שאני מכיר.
יתכן שאני אמתין קצת בתור שם... לא יודע באמת.
המוצר שהזמנתי לא יכול להיכנס אל תיבת הדואר שלי.
נראה לי מוזר להיכנס לפיצוצייה ולבקש את המוצר שהזמנתי ( שזה פילטר כמו בתמונה שצירפתי בתחילת השרשור ).

נערך לאחרונה ב:

raya

Well-known member
קיבלתי אימייל מדואר ישראל.
התבקשתי לבחור נקודת מסירה.
הופתעתי לגלות שיש כל מיני פיצוציות שהן חלק מהאפשרויות.
בחרתי בסניף דואר שאני מכיר.
יתכן שאני אמתין קצת בתור שם... לא יודע באמת.
המוצר שהזמנתי לא יכול להיכנס אל תיבת הדואר שלי.
נראה לי מוזר להיכנס לפיצוצייה ולבקש את המוצר שהזמנתי ( שזה פילטר כמו בתמונה שצירפתי בתחילת השרשור ).
נקודת המסירה שאני בוחרת זה מיני סופרמרקט.
בעבר שלחו אותי לכמה פיצוציות.
הדואר עושה הסכמים עם חנויות/פיצוציות כמרכזי חלוקה.

exprexs

Member
מעדכן, אכן קיבלתי את המוצר שהזמנתי, היום בבוקר.
אני מציין זאת מפני שהופתעתי מהמהירות שבה המוצר הגיע. 6 ימים בלבד לאחר ההזמנה. זה בהחלט מהיר מאוד.
ההמתנה בסניף הדואר שסמוך לאזור מגוריי, הייתה מעט ארוכה מכפי שציפיתי שתהיה. גם מסתבר שבסניף הם דורשים "תור מוזמן מראש".
יתכן שלהבא אבחר בנקודת מסירה אחרת, לא סניף דואר אלא מינימרקט / פיצוציה.

די מרוצה. 😊

GoldenEyes

Well-known member
אני מציין זאת מפני שהופתעתי מהמהירות שבה המוצר הגיע. 6 ימים בלבד לאחר ההזמנה. זה בהחלט מהיר מאוד.
ההמתנה בסניף הדואר שסמוך לאזור מגוריי, הייתה מעט ארוכה מכפי שציפיתי שתהיה. גם מסתבר שבסניף הם דורשים "תור מוזמן מראש".

די מרוצה. 😊
הכי חשוב :)

raya

Well-known member

די מרוצה. 😊
יופי!

די מרוצה. 😊
אם זמנך יקר לך , תבקש לקבל בכל מקום שאינו דואר ישראל. תופתע לראות כמה מהר מקבלים חבילה בשוק הפרטי ביחס לממקובל בדואר ישראל. מה אכפת לחבילה שלך אם היא מגיעה לפיצוציה.? אין עם זה בעיה , זה מקובל כיום.

למעלה