~אלי לאופר ותזמורתו~

~אלי לאופר ותזמורתו~

הייתי לא מזמן בחתונה שאלי לאופר הופיע שם עם אורגן קומותיים, ותשמעו הבנאדם עולה ועולה במעלות הנגינה, ואפשר לומר שבקצב הזה יש יורש לאבא ולמשה מרדכי.

MENIMEN M

New member
נכון הוא ענק

וגם מענין לראות איך הוא ממש רוקד תוך כדאי ניגון וגם את כל התנועות והסימונים שהוא מסמן לנגנים בצורה מענינת

בחתונה שאני הייתי...

הוא הופיע לבדו עם אורגן קומתיים, ובאמת אפשר לומר עליו שהוא מצוין אמנם לא הייתי נסחף ואומר שהוא גדול אבל מצוין הוא בהחלט.

אין שום איכות באמתחתו

נגן ממוצע ומטה, קול בינוני והמון המון כסף שהבחור הזה עושה בלי פרופרציה לאיכות הירודה שהוא מגיש. גם בלחנים הוא רק רוח ורוח בלי בשורה אמיתית. איפה האמיץ שידחוף לאוזן של מוישלה היקר שבנו צועד בדרך עקלקלה ובמקום להשקיע באמת, הוא מחלטר ללא הרף ומתחבר לכל הזנבות שרודפים אחריו ומלקקים אותו כשהם לא יודעים שהוא משתמש בהם וזורק...

לגבי קולו...

אתה צודק! הקול שלו באמת לא משהו, אבל הוא מנגן חבלזי ולדעתי הוא עוד יגדל ויעלה מעלה מעלה, וגם אם אין לו קול אי אי אי הוא יכול ללכת לפיתוח קול (ע"ע יידל).

כנראה לא ראית נגנים

הוא יודע רק להרשים ולעשות פרצופים של מקצוען ומנצח אבל הוא באמת לא מנגן מעבר לממוצע. נכון שביחס לגילו הקטן גם זה משהו וזה מה שגרם את ההתפעלות שלך, של מנימן ודומיכם אבל מכאן ועד מצויין הדרך ארוכה.

אין ספק שהדרך ארוכה...

אבל כמו שזה נראה אם הוא ימשיך הוא נועד לגדולות.

שיSY

New member
ג"כ...

אני הייתי באירוע שהוא היה הנגן, ודווקא נהנתי, אם כי קולו לא הכי רציני כמו שציינו כבר, אבל הוא הרקיד את הבחורים יופי. (היו גם קצת זיופים, אבל בסה"כ בסדר.)

מה המצב שי?

אגב, עוד קטע מגעיל זה האיפור. אתה עומד מולו ושואל את עצמך ממתי אשה מנהלת תזמורת...

שיSY

New member
ב"ה.

השעות של השינה הסתדרו כבר? ובקשר להופעתו לא שמתי לב כ"כ.

אתה מתכוון לג`טלק?

אז זה כבר הסתדר ואפי` כבר במינוס... לגבי לאופר, ממש לא שמת לב שכל הפנים שלו צבועות בכל צבעי הקשת? עוד מעט הוא יאמר שזה סומק טבעי... מייק אפ טבעי ואולי גם הצלליות טבעיות...

שיSY

New member
טוב טעות.

הוא היה בשמחת בית השואבה שם, לכן זה היה נראה לי שהוא לומד שם.

שיSY

New member
מה...

הוא משקר? הוא יהודי כשר. אתה כבר בבית, נגמר הזמן?

אני כבר בבית...

ואכן נגמר הזמן, לגבי קומבי אני לא חושב שהוא משקר! אני חושב שהוא ניפח את זה!

חברה`לך

אני את אלי לאופר מכיר יותר ממה שאתם מכירים את אח שלכם והכל מידיעה. חבל שהוא צועד בעיוורון אל עברי פי פחת.

למעלה