~אלי לאופר ותזמורתו~

הוא אולי יתפוס

אבל ישאיר מאחוריו אדמה חרוכה והרבה חברים שיהיו שמחים לסגור איתו חשבון על הזילזול וההתנשאות שלו. כבר כתבתי אלף פעמים שזוהי בדיוק הנקודה שמבדילה בינו לבין אביו המתוק והגאון. תרשום את מה שאני אומר: הבחור עומד להסתכסך עם כל מה שזז ועדיין הלעקערס ימשיכו לעשות "לעקן אין די אינטן".

אתה צריך להבין...

שבגיל כזה הגדולה עולה לאלי לראש, וככל שאלי יתגבר כך זה יעבור לו.

אוקיי

אני מקוה כך בשבילו. אגב, היה מומלץ אם אחד מהגולשים בפורום שלומד במיר כמו פפסי או טמפרי יעבירו לאליהו את מה שנכתב עליו כאן כדי לנער אותו קצת שידע איזה רושם נוצר עליו בקרב האנשים השפויים והמקצועיים ושידע שחוץ מהלעקערס, יש עוד כמה שבוחנים את התנהגותו בשלט רחוק וליבם נצבט מכאב כשהם רואים לאיזו רמה הוא הידרדר.

וקבל אותו בהבנה

גם אם הוא יגיד "אני עסוק, עסוק, אשתי ישנה, התינוק צורח, אני באמצע אירוע, אני לא יכול עכשיו, יהיה בקרוב, אני לא מפרט" הוא פשוט איש מאד `עסוק`... והכי חשוב: אם יש לך קשר ישיר עם פריד בטלפון, שלא תעיז לומר את זה ליזראלביץ כי הוא ממש יתעצבן לשמוע שגונבים לו את הבייבי... אל תשכחו שפריד שייך לו כרכושו הפרטי...

כן

וההנאה המזוקקת ביותר שלי היא לומר ליזראלביץ "שוחחתי אמש עם פריד והוא אמר לי".... הבן אדם רק שומע את זה, קופץ כמו ינשוף: "אל תפריע לפריד, הוא לא אוהב שמפריעים לו בטלפון, אל תדבר איתו יותר" ואז אני מתפוצץ בצחוק אבל רק ההד עונה לו ואני מנתק בעדינות את הקו...

שיSY

New member
אז...

אולי תגיד אתה אם יש הופעות או אין. טוב אני פורש לשנתי..

למעלה