אלכוהול ואישיות:

אלכוהול ואישיות:

או : איך להתחיל עם מי: (פינת "הגיע במייל") משקה ואישיות
שבעה ברמנים גברים התבקשו להגדיר אישיות של נשים עפ"י המשקה שהן שותות. למרות שרואיינו בנפרד, התוצאות היו כמעט זהות
להלן התוצאות:
משקה: בירה אישיות: נוחה, קלילה, מחוברת לאדמה הגישה המומלצת: תזמין אותה למשחק סנוקר
משקה: משקאות מתוחכמים מעורבבים בבלנדר אישיות: קשקשנית, קוטרית, מעצבנת. קוץ בתחת. הגישה המומלצת: להמנע ממנה
משקה: קוקטיילים אישיות: מבוגרת יותר מכפי שנראה, מעודנת, בעלת דרישות גבוהות, בררנית בגברים. הגישה המומלצת: לא תצטרך לגשת אליה. אם היא מעוניינת, היא כבר תזמין אותך למשקה.
משקה: יין אדום אישיות: שמרנית וקלאסית, מתוחכמת אך קלילה. הגישה שלך: תגיד לה שאתה אוהב לטייל בעולם ולבלות ערב שקט בבית עם חברים.
משקה: יין לבן אישיות: קלה להשגה, חושבת שהיא קלאסית ומתוחכמת, אבל אין לה מושג מהחיים שלה. הגישה המומלצת: תגרום לה להרגיש יותר חכמה מכפי שהיא באמת... זו תהיה מטרה קלה.
משקה: וודקה/טקילה אישיות: אוהבת לבלות עם חבורה של גברים ומחפשת איך להשתכר... ולהזדיין. הגישה המומלצת: זכית בלוטו. אתה לא צריך לעשות כלום חוץ מלחכות. אבל, אל תרגיז/י אותה!
אותה שאלה הופנתה גם לברמניות. הן התבקשו להגדיר אישיות של גברים עפ"י המשקה שהם שותים. להלן התוצאות: בירה מקומית: הוא תפרן ומנסה להשיג זיון בירה מיובאת: הוא מבין בבירות, יש לו כסף והוא מנסה להשיג זיון יין אדום: הוא מקווה שהיין ייתן לו הילה של תחכום שתעזור לו להשיג זיון. וויסקי: לא אכפת לו מכלום חוץ מלהשיג זיון טקילה: הוא מנסה לעשות רושם על הברמנית בתקווה להשיג זיון איתה יין לבן: הוא הומו.

דווקא יצא לי בול!

אוהבת לבלות עם חבורה של גברים ומחפשת איך להשתכר... ולהזדיין. הגישה המומלצת: זכית בלוטו. אתה לא צריך לעשות כלום חוץ מלחכות. אבל, אל תרגיז/י אותה! ... או שלא...

אבא גאה

New member
ומה? הומואים לא מנסים להשיג

זיון?
רק מתענגים על היין הלבן
??? נכון, הומואים לא עושים דברים כאלו!
(ואני בכלל שותה אייריש קרים
)

אבא גאה

New member
מה פתאום עראק?

ערק זה של סטרייטים מרוקאים בני 60 ש...מנסים להשיג זיון כמובן

tookmy

New member
וכמה לי יש?

תגיד אורי, בהכל אתה חייב להיות אותו דבר ? אפילו יומולדת אנחנו חוגגים ביחד בראשון לינואר
ותראה, לא כתבו עראק כי אנשים כמונו לא יושבים בברים (טוב, חוץ מבר אחד יוצא דופן)

tookmy

New member
מממ בדרך כלל עם קרח,

בעיקר בקיץ או עם מים, אבל לפעמים גם נקי (והייתי אומרת לך שזה האלכוהול היחיד אצלי בבית, אבל לפני כמה ימים הבאתי יין לבן כדי להכניס בבישול, אם לא כוללים את האלכוהול של הפרחי באך).

אבא גאה

New member
עראק זחלוואי?

ככה אבא שלי היה קורא לזה (במבטא תימני) "עראק זחלאווי" ועד היום כשאני מציע לאושר לשתות אני תמיד אומר :מיץ תפוחים?, מיץ תפוזים?, מים?, חלב?, שוקו?, עראק זחלאווי? והילד מתמוגג לו מצחוק.

אורי 0

New member
ערק מכסאלכ

שזה אזור בבבקעת הלבנון לא רחוק מזחלה. ארמני אזרח לבנון הביא לזוג ידידים צרפתי שהזמינו אותי לארוחת ערב (היא ארמנית, הוא לא), עם קצת מים (שעושים אותו לבן) ופיסטוק מסוריה. לא דומה לשום דבר שטעמתם בעבר.

פרח7

New member
YYYY

בשבוע שעבר אכלתי בקלוואה שהובאה במיוחד מסוריה (או לפחות כך ספרו לי) אחחחחח איזו בקלוואה לא דומה לשום דבר שטעמתם פה. לא מתוק מידי (לא שיש דבר כזה) נמס בפה.... אחחחחחחח......... מתי כבר יהיה שלום עם סוריה?

אבא גאה

New member
נתת לעוד א/נשים לטעום?

חלקת עם חברות? לא, הא? ואיך את מצפה שיהיה שלום אם חוץ ממך אף אחד לא יודע מזה? ועכשיו כשאני מנסה לחשוב על כך...מה ? זו היתה בקלוואה מוברחת?

פרח7

New member
לא נותנת עד שמתחתנת...

מה פתאום שאני אתן? קבלתי בקלאווה קטנטנה זערורית ממש...

פרח7

New member
יש לי אהוב בסיירת חרוב...

מי שנתן לי הוא חבר חדש שלי (אל תקנא רק אותך אני אוהבת) הוא ואשתו הזמינו אותי לכבוד הכריסמס והשנה החדשה לארוחת ערב ושם אכלתי את המעדן.

אבא גאה

New member
../images/Emo2.gif מה???????????

וזה היה משהו חד פעמי? לא היתה לזה שום משמעות בעינייך? זו היתה תאוות בקלאוות בלבד? רגע של חולשה? כמה זמן את מכירה אותם? איך הכרתם?

למעלה