אלכוהול ואישיות:

פרח7

New member
מתאים לך פה פעור...

מכירה אותם... משהו כמו חצי שנה. הוא עבד פה בבנין. מבטנו הצטלבו, הוא הציע לי קפה, אני הסכמתי. דברנו, התידדנו. חודשיים אח"כ... הילדים ואני באנו אליהם למסיק זיתים, לבית הבד בכפר ולארוחה מדהימה שהכינה אשתו. באמת הייתה ארוחה מדהימה חוץ מהאוכל שהיה שופרא ד'שופרא, ישבו שם אל השולחן 4 נשים מרתקות ומצחיקות (חברות טובות של אשתו) היה כיף!!!!!!!!!!! חודשיים אח"כ אני באתי אליהם לכריסמס ושוב ארוחה מדהימה ואנשים מענינים וכיפיים ובקלאוות מסוריה....

אבא גאה

New member
יש לך פה עיניין עם

פועלי ביניין? יקרה שלי, תכירי לי אותם גם? כי אם הייתי מספר לבעלי שמבטיי הצטלבו עם פועל ביניין שהזמין אותי לקפה ואני הסכמתי, לא נראה לי שהייתי מגיע לשלב ב' של להגיע למסיק זיתים. אבל הנה, עברה לי הקנאה.....

פרח7

New member
../images/Emo6.gif אוהבת אותך!!!!!!

לא יודעת אפילו איך זה קרה זה פשוט קרה ואני הרווחתי... שלא לדבר על כמויות שמן הזית משובח שקבלתי...

פרח7

New member
אפרופו פועלי בנין...

אתמול צץ לי פועל בנין במרפסת (הועד החליט לשפץ את הקירות החיצוניים) הצעתי לו תה ועוגיות, והוא סיפר לי סיפור. הוא גדל איפשהו בבריה"מ ללא אב ותמיד רצה להכיר את אביו. כשהיה בן 16, הצליח לאתר אותו. נסע אליו שעות ארוכות ברכבת. לאבא שלו הייתה אישה חדשה, ולמרות שהאבא נתן לבנו כבוד, אשתו לא רצתה את הבן מהעבר בקרבתה. בדרך בחזרה, ברכבת הוא בכה ובכה ובכה. לא יודעת למה אני מספרת לכם את זה. משהו בסיפור שלו נגע בי. הילד זה בן ה 16 שבוכה ברכבת שמרגיש לא אהוב, לא רצוי, לא יוצא לי מהראש.

את יכולה

לפרט? מה זה "בררנית בגברים", באמת? איזה קוקטיילים את שותה? ולאיזה צורך את בוררת גברים?

בטח שיכולה

מה זה "בררנית בגברים", באמת? מז'תומרת? הם עומדים בשורה ואני צריכה לבחור. איזה קוקטיילים את שותה? איזו שאלה? אורגזמה, כמובן.... ולאיזה צורך את בוררת גברים? למשל: לתקן מכשיר שהתקלקל, להביא משלוח מהסופר, לסבל לי את החפצים שאני עוברת דירה וכו... חוץ מאבאגאה, אותו בררתי לי כחבר

למעלה