אלכוהול

b e ll

New member
לא! הבן-אדם לא צודק בכלל!

אסור לעודד שימוש בכדורי הרגעה למטרת שיפור השטף. זה ממכר, מזייף תחושות, וסופו להפסיק להשפיע. ואם מליוני אנשים מעשנים ומשתמשים בסמים זה הופך את זה מקובל ונחוץ? מה יעשה אבי אם יצטרך לתת הסברים ומצגות במשך שבועיים רצופים בחו"ל? ייקח כדור כל יום? הגימגום הוא תנאי בסיסי אצל כולנו - זה מה שיש, ועם זה צריך לנצח! לא מתנכלים לאף אחד כאן. כל אחד זכאי לדעתו שלו - גם מי שמתנגד נמרצות לשימוש בכדורי הרגעה לשיפור השטף על בסיס קבוע זכאי להשמיע את דעתו.

avi9

New member
ל BELL ממש לא מבין אותך!!!

נראה שממש לא קראת לעומק מה שכתבתי ולא שמת לב להדגשות. ממש עייף לחזור ולהמשיך ולדוש בנושא. אני לוקח את הודעותי בחזרה והנושא נסגר.

b e ll

New member
לאבי, הבנתי אותך לגמרי אבל

הגישה הזו מנוגדת לכל מה שאני מאמינה בו. אני מאמינה בעצמי וביכולות שלי, אני מאמינה בעבודה עצמית ובהעצמה אישית (ולא במונח הפלצני של הביטוי). אני מאמינה בעבודה עצמית אפילו קשה ומייגעת. אבל מעל לכל אני מתנגדת לכל סוג של תלות, ואתה (בין אם תרצה ובין אם לאו) מפתח תלות בכדורים האלה. אני לא מדברת לרגע על מצב של טיפול כרוני לאורך זמן, שאם יש צורך בטיפול מתמשך אז מקבלים טיפול וחוזרים לחיים נורמליים. אני מבינה אותך מעומק ליבי. אני לא מבקרת אותך אפילו לא לרגע - זו הדרך שלך ואם זה עוזר לך - אתה אדם מבוגר ואחראי מספיק לשקול את צעדיך. אבל לא מסכימה לעודד שימוש בכדורי הרגעה.

למעלה