אלכס, איפה דיסק ב2.5 ש``ח?

אלכס, איפה דיסק ב2.5 ש``ח?

הייתי באופיס דיפו הכי זול הוא 4 ש``ח של חברה לא מוכרת. בחבילה של 10 הכי זול הוא 41 של אותה חברה לא מוכרת. אז איפה הדיסקים ב3 ש``ח?

דרור ---

New member
בחבילות של 65 דיסקים בלי עטיפה !

זה בא בתוך גליל כזה קטן..... אחד על השני.... ללא עטיפה... מיוצר ע``י חברה ישראלית...

Ey@L

New member
תלוי לאיזה מטרות.....

כן, הצריבה על הדיסקים האלה יעשו בעיות. כן, יהיו מערכות סטריאו שלא יזהו אותם טוב. כן, אחרי שנה+ לא בטוח שהם עוד יעבדו. אבל, אם לדוגמא אתה צורב למישהו משחק כדי שיעתיק למחשב, למה לך לבזבז 10 שקל, מה אכפת לך להשתמש בדיסק ``דפוק``. אבל אם אתה לוקח את הדיסק למערכת סטיראו אז האיכות כן קובעת. אני מקווה שהבנת את הכוונה.

אני צריך את זה לגיבוי

מה שאומר שזה צריך להחזיק כמה שנים (ויש לי דיסק מלפני 4 שנים שעדיין עובד) בגלל זה המחיר לא חשוב לי ויותר חשובה האיכות. אבל אם אלכס אומר שהוא יכול להביא דיסקים איכותיים ב2.5 ש``ח אז שיבורך. אם הוא לא יכול עדיף שישב בשקט.

alexsam

New member
חחח...

סליחה שאני צוחק אבל דיסק אמור להחזיק לפחות 20 שנה (אפילו GPT שהם הכי זולים בשוק נותנים 20 שנה אחריות על זה). שלא נדבר אל לברות יותר גדולות.

srsr

New member
על הGPT מופיע אחריות ל-120 שנה

אז אולי באמת יובהר אחת ולתמיד אם יש הבדלים בטיב הדיסקים והאם יש כאלו שיהרסו תוך זמן קצר מכל מי שדיברתי איתו נאמר לי כי הבעיה היחידה היא לגבי הצריבה כולם יחזיקו לפחות 20 שנה [מספיק לי אם כי הייתי מעדיף לכל החיים כמו התקליטים הישנים ,מכירים?, כאשר ניכנסו הסידי נאמר שיהיו טובים יותר מהתקליטים בחיי המדף שיהיו בלתי מוגבלים, עכשיו מסתבר מוגבלים יותר מתקליט, נשמעים פחות טוב ויקרים בהרבה אז מה בדיוק הרוחנו מההחלפה ?]

alexsam

New member
הרווח הוא...

הרווח הוא לא שלך אלא של חברות שמיצרות את אותם המכשירים שעובדים איתם. אבל גם אתה זוכה לקצת.....עכשיו יש דיסקים שאפשר לאחסן בהם מידע או סרטים ולא רק מוזיקה... הCD פחות רגיש לשימוש ממושך ולדברים כמו אבק כן כן ``אבק`` (הו א אם אני לא טועה היה גורם לקצת נזק לתקליט. מהCD יצא ה DVD ועכשיו אנחנו יכולים לראות סרטים בבית איכות לא רעה בכלל יש גם את MD שלדעתי מאוד נוח ושימושי שגם הוא פותח מ ה- CD.

אלכסון פלצנון קטן

יש דיסקים שנהרסים אחרי פחות משנה. תקרא קצת על סוגי הדיסקים בשוק.

alexsam

New member
טוב תראה...... :)

בניגוד לאנשים מסויימים אני לא קורא על דיסקים אלא למדתי בלימודי הנדסה שלי במשך מחצית סמסטר אל איך בדיוק הם עובדים ולמה הם נהרסים כו`..... כך שתאמין לי שבזה אני כן מבין קצת (אבל ממש קצת- שאפילו בניתי לפרוייקט גמר שלי צורב לדיסקים שאפילו עבד). עכשיו מה רצית להגיד???? כי לא ממש הצלחתי להבין. ואם הם נהרסים אחרי שנה אז מישהו כאן לא יודע להשתמש נכון. ביי.

הם מתאימים לX6 והאיכות שלהם גרועה

אלכס דיבר על איכותיים במחיר של 2.5 ליחידה. אז נראה על מה הוא מדבר...

alexsam

New member
יום ראשון אני הולך לשם.....

וקונה אחד.....ואז אני סורק לך את הקבלה שתראה. כמו שאמרתי SONY VERBATIM ב 5 ש``ח +/- ליחידה (בקניה של יחידה). תמתין ולפי הבר קוד אולי תוכל לקנות גם. :) מה שכן....... באיזור שלי יש שני סניפים שלהם ויש להם מלאי שונה לגמרי של דיסקים (לדעתי זה מוזר בשביל רשת כל כך גדולה). עכשיו ככל שאתה קונה יותר המחיר יורד! ביי. אלכס.

alexsam

New member
תשמע!!!!

את האמת זה שאתה לא יודע לחפס דברים במחירים טובים זה לא בעיה שלי אני אמרתי לך את מה שאמרתי ומשום מה תמיד יש לך מה להגיד. SONY מתאימים אפילו ל X16 (הם נצרבים יום יום אצלי במהירות כזאת ) ולהפך לדעתי הם עד עכשיו הכי טובים למהירות כזאת. עכשיו אתה שוב מבולבל...... אם אתה קונה דיסק אחד זה לא כמו שאתה קומה בכמות גדולה. עכשיו אם אתה מנהל עסק רציני אז אתה לא קונה אותם ביחידות ולכן אתה אמור למצוא דיסקים מיצרנים טובים במחירים ממש טובים. אגב...... TDK זו חברה גדולה וותיקה אבל הדיסקים שלהם לא שווים גרוש וזה נכתב גם בכמה מהמגזינים של מחשבים, אז תגדיר מה זה טוב..... כי לדעתי SILVER LINE הם מצויינים, מתוך איזה 200 דיסקים לא היה אחד!!! שלא ניצרב טוב. אלכס.

Ey@L

New member
קורט, רק לפני כמה ימים....

אני לא זוכר איפה, אבל אני כן זוכר שאפשר לקנות חבילה של 10 דיסקים ב 25 שקל!!! לא חברה מוכרת אבל עדיין דיסקים לצריבה.(בלי קופסא)

אבל אלכס דיבר על איכותיים

בנתיים לא ראיתי שום יכולת שלו להציג דיסקים * איכותיים * במחיר של 2.5 ש``ח ליחידה.

srsr

New member
הדיסקים של החברה מתפן - שמעתי עליהם

טובות בIOL היה פרסום מסיבי למתנה חינם רק עבור דמי המשלוח אבל בכל מקום תמצא אותם עכשיו במחיר זה במשרדיה ובכלל בכל אתר השואת מחירים הם באים בקופסא אחת, אפשר להוזיל ע``י קניה ללא קופסא כלל

למעלה