אללה תשתפו פעולה!!

אללה תשתפו פעולה!! ../images/Emo204.gif../images/Emo210.gif

אז מכיוון שהחל סיבוב הופעות של הבובות בעקבות הדיסק החדש (אהאהאהאהההההההההההההה יום שיששישיייייייייייייייייייייייי הזההההההההההההההה כאן אצלי בבארררר שבעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע נאי מתרגשת כלכלכלכלכלכךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך איזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף לא הייתי בהופעה איזה שנה בערךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך *&%^$##*&^$%#@!$%^&*&^%!!), בואו תשתפו אותנו באיזה שירים הייתם רוצים שיהיו בהופעה, איך הייתם רוצים שהליין אפ יראה (אפילו סתם מה יהיה שיר פתיחה, מה יהיה שיר סיום, מה יהיה בהדרן) אלו השירים, למקרה ששכחתם :)
מדפים - סיגפו עומד מול ראי בית הבובות מי אם לא אני הציורים של יובל אישה כנענית שיר בעיפרון שמש אמן למעני
שוב החיוך - 1. קטע מעבר 2. שוב החיוך 3. כי אם לא אז בשביל מה (אל L.A) 4. ליד הגורל 5. עד שבאת 6. משחק סימולטני 7. אני בפנים 8. אל תדאג 9. לא איתה 10. ילד ירוק 11. הפעם 12. חלומות שפיספסת

קודם כל חייבים לשיר לפחותפעמיים בהופעה ../images/Emo86.gif

את הקטע מעבר אני פשוט מאוהבבבב בו ואת שוב החיוך המשחק הסימולטני ועד שבאת ואז את כל הישןןןןןןןןןן
...!!!

eladi88

New member
דיבוק איציק צא!!../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

שיר מה זאת הודעה האיציק הזאת?!?!?! אני בדיוק עכשיו מקשיב לדיסק החדש.....שאני אגבש דעה אני ירכיב פלייליסט... שנה טובה

בואנה יא פרסי ../images/Emo204.gif../images/Emo210.gif

יש'ך בכלל שמץ של מושג כמה זמן לא הייתי בהופעה של הבובות? לפחות שנה, ואני לא מגזימה.. שנה פלוס מינוס... מותר לי

zoharshushan

New member
שים סימני פיסוק,שנבין. ../images/Emo38.gif

וחוץ מזה,שקטט! אלעד לא הולך לשום מקום, אל תהייה חוצפן. יא צעיר.

FRD

New member
חחח אבל באמת מה אתם רוצים ממנו? הוא לא מזיק

למעלה