אללה תשתפו פעולה!!

mory89

New member
ב"ה מעולהלהלהלה

כרגע בהלם מוחלט כי לפני שעה בערך עברתי במקום של תאונה.. כולי צמרמורות.. לא יכולתי להמשיך לסוע.. אבל בגדול הכל טוב.. :) מאיתך בובה??

לא נראה לי ../images/Emo204.gif../images/Emo210.gif

אני חושבת שהופעה במרכז עדיין תעלה בסביבות ה-50 נראה לי שזה רק הבארוק לקחו כזה מחיר בגלל שהייתה עלאק מסיבה אח"כ (חחחח אנשים ברחו איך שההופעה נגמרה) וגם שהמקום צריך לכסות את ההופעה או משו.. לא יודעת בכל מקרה נראה לי שזה רק הבארוק, נראה מה יהיה בהופעות הבאות..

hila3000

New member
הבנתי..

ו...מה זה "בארוק"? שינו לברקה את השם או משו כזה?

hila3000

New member
מחיפוש קל מצאתי..

ש"בארוק" זה שם של מקום.. וואלה. לא שמעתי עליו בכלל.. שיר, איפה בערך בבאר שבע הוא נמצא?

../images/Emo204.gif../images/Emo210.gif

ליד מברוקה.. בקרית יהודית.. אם נוסעים לפורום, אז לפני הפניה שמאלה איפה שקיסר, ממשיכים ישר עוד קצת.. קצת לפני מחנה נתן.. זה היה פעם פאב, זה מקום של האינטרפול אבל הוא לא כלכך הצליח אז הפכו אותו למועדון הופעות והוא נפתח מחדש שבוע שעבר..

talba3

New member
ככה שלי...

קודם כל זה היה מתאים הכל אבל... למעני שוב החיוך עומד מול ראי כי אם לא ליד הגורל הציורים של יובל עד שבאת שמש אישה כנענית (הטירוף של ההופעה) עכשיו כולם מציתים- שיר בעיפרון לא איתה ילד ירוק אמן הדרן- קטע מעבר בית הבובות סיגפו אל תדאג ואז בסוף כל הקהל שר מי אם לא אני מכיר אותה, ככה סתם בכל מצב... ואז בגלל שהם נחמדים הם עושים את השיר הזה למרות שהוא לא בליין אפ!

למעלה