אלקטרונים ןפוטונים

uzi2

Active member
נתחיל ככה...

האם את עצבר אתה מבין בידיעה הטבעית שלך?

aetzbar

New member
אין גבול לחלוקת חומר,בשיטת "חצי אחרי חצי"

גוש זהב זעיר הנחצה ל 2, חייב להפיק 2 גושי זהב זעירים יותר קו זעיר הנחצה ל 2, חייב להפיק 2 קווים זעירים יותר גוש זהב מציג כמות חומר רציפה, וקו מציג כמות אורך רציפה כמות רציפה ניתנת לחלוקה בשיטת "חצי אחרי חצי" ללא גבול מי שטוען שיש גבול לחלוקת כמות בשיטת "חצי אחרי חצי", טוען עוד טענה מוזרה האומרת כך: יש במציאות שני תיאורים לאותו רגע. הסבר: אם גוש זהב זעיר הנחצה בשיטת "חצי אחרי חצי" מפיק פתאום שתי מערכות שמש זעירות של חלקיקים מטאפיסיים, אז התיאור הזה מכיל רגע " דו-פני" ברגע החציה של גוש זהב זעיר יש שני גושי זהב זעירים יותר ובאותו רגע ממש, יש שתי מערכות דינמיות של חלקיקים מטאפיסיים (המכונים אטומים) ההשקפה של רגע דופני אינה מציאותית, ולמרבה הפלא היא מקובלת בידיעה טבעית ניתן לדחות על הסף את רעיון הרגע הדופני במציאות קיים הרגע החד-פני, ומתאימה לו השקפת חומר רציף בעל תנועת גל חומר נצחית שאינה נתפסת בחושים. א.עצבר

חייםאבג

New member
וטעות שחוצים אותה לשניים הופכת לשתי טעויות..?

רגע לפני שחצו את גוש הזהב וגילו שתי מערכות שמש זעירות, אני מאמין שהחזיקו ביד שתי מערכות שמש זעירות חבורות יחדיו לגוש שמסתו שקולה לשתי מערכות שמש זעירות ובדידות. היה היה מישהו שנקרא לו מיסטר איקס. ומיסטר איקס פירק קיר בבית. הוא פירק אותו לחצי, ולאחר כך את החצי פירק לחצי וכו' וכו' עד שמצא שבידו לבנים. מה אתה מנסה לומר לי? ועדיין לא הסברת לי מה זה "גל חומר". שא ברכה על עקשנותך.

aetzbar

New member
קיר בנוי מלבנים, חומר לא בנוי מאטומים

החומר הוא עצמו, והוא רציף בכל כמות אין קיום נפרד לחומר, והוא תמיד יופיע עם אנרגיה לכן, יש בו תנועת גל חומר נצחית הנפח הוא עצמו,והוא רציף בכל כמות אין קיום נפרד לנפח, והוא תמיד יופיע עם שטח פנים צירוף הכמויות הזה יוצר צורה נצחית אין אטומים, אין אלקטרונים, אין פרוטונים, אין גוטרונים, אין פוטונים, אין גרביטונים, אין קזמירונים, אין גמצירונים, אין מיקטרונים, וגם אין כבדינורים יש חומר, יש אנרגיה , ויש זמן מצירוף כמויות של חומר ואנרגיה נובעת תנועה החומר קובע מרחק, האנרגיה קובעת זמן, וכך מקבלת התנועה ביטוי כמותי ולעניין גל החומר.... נסה לענות על השאלה ששאלת....מה זה גל חומר ? א.עצבר

למעלה