אל דאגה, לא שכחתי

xXx Lilo xXx

New member
אל דאגה, לא שכחתי ../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif

סיכום שבוע שיר השבוע של פראמור: שיר השבוע לא של פראמור: קליפ השבוע: להקה/אומן השבוע: אלבום השבוע: משהו חיובי שקרה השבוע: משהו שלילי שקרה השבוע: סדרה\סרט\ספר השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: המאכל שעשה לכם את השבוע: ולשאלה המתחלפת: איך עובר החג? שיהיה לכם סופ"ש מגניב ^^" שרשור שבועי ראשון- שני- שלישי- רביעי- חמישי- שישי- שבת- ושיהיה לכם, שבוע סבבה. סבבה? סבבה. (עזבו, אני ובני דודים שלי כל השבת תקועים עם ה"סבבה" הזה XD)

xXx Lilo xXx

New member
ראשונה ../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif

סיכום שבוע
שיר השבוע של פראמור: קראשקראשקראש שיר השבוע לא של פראמור: כל הדיסק החדש של The Rasmus כל הדיסק של The maine כל הדיסק של Metro Station כל הדיסק של We The Kings Mcfly - Transylvania Amy Macdonald - Mr Rock & Roll Amy Macdonald - This is the life קליפ השבוע:
להקה/אומן השבוע: TR, WTK, TM, MT אלבום השבוע: כל הדיסק החדש של The Rasmus כל הדיסק של The maine כל הדיסק של Metro Station כל הדיסק של We The Kings משהו חיובי שקרה השבוע: חחחח היו דווקא הרבה, הצלחתי לצייר את הידיים מהציור המפורסם של מיכאלנג'לו "בריאת האדם" (אל תשאלו ><") שופינג מטורף במשך יומיים שלמים!!!!! (עם אבא קניתי 3 חולצות, 9 זוגות גרביים, מכנסיים, ופוטר חמוד בטרוף. עם חברה - קניתי תפוטר של מיקימאוס מפוקס) אמממ חברה שלי באה אלי לאיזה יום שלם והיו צחוקים והיה כיף. הייתי אצל חברה שלי בסוכה שלה על הגג, וזה היה מגניב
וסתם ערב חג עם כל המשפוחה, וגם השבת הייתה מגניבה ברמות. משהו שלילי שקרה השבוע: נמנמנמ..... נוט מאץ'
סדרה\סרט\ספר השבוע: מגרש ביתי. המפץ הגדול
האח הגדול XD אני אשכרה התחלתי לראות את זה, כמה עצוב. והסרט- XXX2
היה נחמד תאמת. ציטוט השבוע: אני: "יאאא אני יודעת לעשות צמה הפוכה" חברה שלי: "זאת הצמה הזאת שמתחילה בקצה ונגמרת בסוף!!!" XDDDD ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אני: בר! גמנחנו נשנה סידרי עולם! בר: הבאתי ענבים! X_X" המוגבלות. תמונת השבוע:
המאכל שעשה לכם את השבוע: נמנמנמנמנמנמ פלאפל XDDD ולשאלה המתחלפת: איך עובר החג? מעולה! שיהיה לכם סופ"ש מגניב ^^"
שרשור שבועי
ראשון- עבודה באנגלית עם חברות || ממשיכה ש"ב במת'. || אחותי חוזרת מהבסיס... || כניראה בערב קפה קפה בא.ת הישן שני- מתחילה תש"ב בג'אווה. || ערב חג ב' שלישי- חג
רביעי- איסרו חגגגגגג || אולי אולי מסדרת תפוני XD חמישי- בצפר
שישי- בצפר
שבת- לומדת למבחן במודלים.

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gif יא אני מתה על התמונה הזו D:

[של מיכאלנג'לו], תעלי תמונה ^^ שבוע טוב

xXx Lilo xXx

New member
נמנמ כשיהיה לי כוח. ../images/Emo29.gif

או כשאסיים בכללי תציור. אם באלך אני יכולה להעלות את הסקיצה. (מה שאמור לצאת מזה בסופו של דבר)

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gif סבבה!

ד"א... תמיד תהיתי מאיפה בא הביטוי "סבבה אגוזים", מישהו יודע?
סיכום שבוע שיר השבוע של פראמור: For a Pessimist I'm Pretty Optimistic שיר השבוע לא של פראמור: האהבה הישנה שישראל ולי ביצעו בהופעה:) קליפ השבוע: סרטונים מההופעה נחשבים?
להקה/אומן השבוע: ישראל
אלבום השבוע: - משהו חיובי שקרה השבוע: הלכתי לחולון ופגשתי את החברות הכיטובותבעולם
וההופעה... סה"כ הייתה חוויה.:) משהו שלילי שקרה השבוע: ההופעה? סדרה\סרט\ספר השבוע: 'הכי דומה לאהבה'- סרט חמוד, אהבתי. ציטוט השבוע: דווקא היה לי ! ושכחתי X: תמונת השבוע: מההופעה
[לא אני צילמתי...] http://www.siz.co.il/up.php?i=gzinvgiomnvj.jpg המאכל שעשה לכם את השבוע: פיצה פרגו
ולשאלה המתחלפת: איך עובר החג? מהר מדי, לצערי. כמובן שלא עשיתי כמעט כלום ממה שתיכננתי. שרשור שבועי ראשון- עזריאלי במודיעין. משמע חידוש מלתחת החורף DD: שני- כנראה מתמטיקה. שלישי- כנ"ל. רביעי- יש לי תגבור במתמטיקה. שזה אומר חמש-שש שעות רצוף רק מתמטיקה ;; חמישי- חוזרים
שישי- ... שבת- מנוחה! שבוע טוב שיהיה

נמנמ... ../images/Emo141.gif

יש שיר כזה של הדורבנים שהולך כזה "סבבה אגוזים, ג'ננה פיסטוקים" אז אני מתארת לעצמי שמשם. XD "והכווווווווול, יופי טופי אחלה בחלה!"

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gif אהה, נכון!

ידעתי את זה פעם ושכחתי
[אני רצינית
] תודהD:

שבוע טוב. :) ../images/Emo141.gif

סיכום שבוע שיר השבוע של פראמור:
שיר השבוע לא של פראמור: הוהו. David Cook: Always Be My Baby, Dream Big, Ellinor Rigby, Time Of My Life, The World I Know. Switchfoot: Sooner Or Later, Let That Be Enough. אין לי כוח לעוד.
אבל יש עוד המווון. קליפ השבוע: נמ. Pink-So What. [שיר מדבק!!] להקה/אומן השבוע: סוויצ'פוט. אלבום השבוע: אין לי כוח לפרט.
משהו חיובי שקרה השבוע: הטיוללל. משהו שלילי שקרה השבוע: נהה, אין כזה.
אולי רק שהוא נגמר. :) סדרה\סרט\ספר השבוע: הוו. סדרה-האנטומיה, מגרש ביתי, אקסטרים מייקאובר. סרט-רטטוי, 27 שמלות [ראינו באייפוד!
] ושודדי הקאריביים: קללת הפנינה השחורה.
ציטוט השבוע: "פוצץ אותך!!!"
----- ~היה טיול מהמלון לרפת של הקיבוץ, לראות איך חולבים פרות~ בת דודה שלי: "לא צריך ללכת, פשוט נשים את עדי [אחותה] על השולחן ונחלוב אותה." [היא קוראת לה "פרה" כל שנייה וחצי.] ---- אבא שלי לבת דודה שלי: "אלה, תבואי לישון אצלנו היום." אלה: "אני לא יכולה, יש לי פעולה בסניף מחר על הבוקר." אבא: "מה? איזה פעולה במוח שלך?!" אני: "אל תדאג אבא, אין שום פעולות במוח של אלה. Brain dead." ------ אבא: "הייתי בקניות אתמול, ואמא שלך מתקשרת אליי ואומרת לי 'תביא לי כינים'! מה זה, תביא לי כינים?!" אמא: "מה פתאום כינים, אמרתי טימין!!!" אבא: "מה זה טימין לעזאזל? אל תמציאי לי תבלינים עכשיו! את אמרת כינים!!" אמא: "כן, בטח. אמרתי לך 'תביא לי כינים, גיא רוצה לשים באורז'. נראה לך באמת שהוא ישים כינים באורז?! זה לא כשר אפילו!!!"
תמונת השבוע: יש המון מהטיול, אוסיף אח"כ. המאכל שעשה לכם את השבוע: הוו היה מלאא. פופקו
. ולשאלה המתחלפת: איך עובר החג? גדול!!! "שלא יגמר לעוללללללם."
אין כוח לשרשור החיובי. אח"כ.

שרשור חיובי... ../images/Emo141.gif

שרשור שבועי [ לא קוראים לזה שרשור חיובי?
] ראשון-היה. קניון+סרט עם חברה. [אל תלכו ל"לקרוא ולשרוף"!!! 35 שקל הכי מבוזבזים בחיים שלי. XD] שני-חג. בבית. בטח קוראת. שלישי-כנ"ל. אולי הולכת לאח שלי לראות הירוז. רביעי-חע, עדיין חופש.
אולי יוצאת לאיזשהו מקום. חמישי-לומדים.
אין מתמטיקקה אבלDDD: שישי-לומדת.
אמור להיות מבחן בלשון, אבל זה unlikely. שבת-שומכלום.

למעלה