אל דאגה, לא שכחתי

Johnni456

New member
"בני המושבים זה דרום שרון!"../images/Emo6.gif../images/Emo79.gif

אני עדיין תקועה עם המורלים מהטיול XD סיכום שבוע שיר השבוע של פראמור: לא שמעתי :X שיר השבוע לא של פראמור: שלום לך ארץ נהדרת - שייגעצ
אגב שייגעצ, חברות שלי אמרו לי שהן פגשו את יובל מנדלסון בהופעה של פול מקרטני והוא לא היה מי יודע מה סימפטי
קליפ השבוע:
להקה/אומן השבוע: שייגעצ אלבום השבוע: האלבום קאברים של שייגעצ. חרשתי עליו XD משהו חיובי שקרה השבוע: יוסי יפה D: משהו שלילי שקרה השבוע: מחזור
קיבלתי באמצע הטיול >< סדרה\סרט\ספר השבוע: ספר - לב של דיו ציטוט השבוע: מורלי תנועה למיניהם
תמונת השבוע: מהירה..
המאכל שעשה לכם את השבוע: לחמניה עם שוקולד XD ולשאלה המתחלפת: איך עובר החג? מהר מידי
שיהיה לכם סופ"ש מגניב ^^" שרשור שבועי ראשון- חוגיטרה || אולי הולכת לקנות נעליים שני- כלום שלישי- כלום רביעי- כלום חמישי- בצפר
|| חוג ציור שישי- כלום שבת- מקווה ש-SOS..

Johnni456

New member
חחח מגניב לה../images/Emo3.gif../images/Emo79.gif

חברות שלי אמרו לי שהן הלכו עם כמה ידידים שלהם ואחד הידידים אמר לו שהוא נראה יותר גבוה על האלבום של שייגעצ ואז הוא דיי התעלם מהם :ם

Emergency Exit

New member
חח דרום שרון? XD

אצלנו אומרים שרון דרום דרום שרון זה מכוער O_O' חחחחחחחחח

Johnni456

New member
דרום שרון זה ה-מועצה!../images/Emo3.gif../images/Emo79.gif

ודרום שרון זה לא מכוער אז שתקי

חדשה בפורום:) וסיכום שבועי.

סיכום שבוע שיר השבוע של פראמור:Hallelujah שיר השבוע לא של פראמור:Jason Mraz-Worldplay קליפ השבוע:Jason Mraz-Im Yours להקה/אומן השבוע:Jason Mraz XD אלבום השבוע:RIOT! משהו חיובי שקרה השבוע:היה לי טיול סוכות עם התנועה. :) משהו שלילי שקרה השבוע:גיליתי שהשמנתי כמו שלא השנתי 5 שנים תוך 3 חודשים. סדרה\\סרט\\ספר השבוע:סדרה-ארתור, סרט-הסיוט שלפני חג המולד, ספר-על זה אני צריכה לחשוב. ציטוט השבוע:"אני לא רואה את המצח שלי!" תמונת השבוע:לא, אין כזה XD המאכל שעשה לכם את השבוע:אמפנדס (מאכל מדרום אמריקה) ולשאלה המתחלפת: איך עובר החג? טו-או-ב. שיהיה לכם סופ"ש מגניב ^^" שרשור שבועי ראשון-כיף שני-" שלישי" רביעי-" חמישי-" שישי-העיקר לישון.

Johnni456

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo79.gif

אני סתיו, 14 מחור קטנטן במרכז
יש לך שם?
סתם בלי קשר, באיזה טיול בתנועה היית? (האם במקרה יוסי יפה?XD)

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gif היי, ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

יש לך שם?
או שאת מעדיפה שנקרא לך בשם רנדומלי כדוגמת אודליה? אני מור אגב:)

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gif אההההההה... פיספסת אהואהו פיספסת אהו!

מה לקחתן ברצינות XDDDDDDD זה היה בצחוק

xXx Lilo xXx

New member
ישלך שם שני? ../images/Emo12.gif../images/Emo29.gif

לי יש שם שני, בתעודת לידה. בתעודת זהות ויתרתי עליו XDDDD אמרו לי שאני לא חייבת להשתמש בו

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gif לא! אין לי../images/Emo6.gif

עלק מור אודליה XDDD מה היה שמך השני?

Earth to Bella

New member
עונה

סיכום שבוע שיר השבוע של פראמור: My Heart אני מניחה שיר השבוע לא של פראמור: This War Is Ours (The Guilliotine Part 2)- Escape The Fate You're So Beautiful- Escape The Fate Harder Than You Know- Escape The Fate On To The Next One- Escape The Fate Cellar Door- Escape The Fate To Hell And Back- Blessthefall Black Rose Dying- Blessthefall Higinia- Blessthefall Guys Like You Make Us Look Bad- Blessthefall Cemetery Drive- MCR פתאום התחשק לי לשמוע אותם Helena- MCR To The End- MCR Already Dead- Silverstein Always And Never- Silverstein Call It Krama- Silverstein The Ides Of March- Silverstein Move Along- AAR מלחמה שקטה לייב- היהודים המאה העשרים לייב- היהודים כל A7X של A7X דעה. קליפ השבוע: אני ביוטיוב פחחח http://www.youtube.com/watch?v=Gni5u-tucv4&feature=related להקה/אומן השבוע: Blessthefall, A7X אלבום השבוע: שלהם ^ משהו חיובי שקרה השבוע: כלום משהו שלילי שקרה השבוע: הכל בערך סדרה\סרט\ספר השבוע: ספר- היער\ הרלן קובן. ציטוט השבוע: החיים בזבל טנהנהנהנהנה תמונת השבוע: מושלם אוקיי המאכל שעשה לכם את השבוע: סוכריות גומי ולשאלה המתחלפת: איך עובר החג? די חרא שיהיה לכם סופ"ש מגניב ^^" שרשור שבועי ראשון- חרא של יום שני- אימון בוקר \ יהיה עוד יותר חרא של יום שלישי- גם משהו מחורבן רביעי- רפלקסולוגיה או משהו \ חברה מתגייסת \ גם היום הזה יהיה גרוע חמישי- אימון או משהו שישי- פראנויה אם לא יהיה משהו יותר טוב שבת- מתה

xXx Lilo xXx

New member
איזו מגניבה. את ביוטיוב XDD../images/Emo29.gif

מי מהן זאת את? גם כן, לובשות אותו הדבר... פשוט העתקה XD (סתם בצחוק.) ואל תמותי O_O"

למעלה