"אל יתהלל חוגר כמפתח"

מצב
הנושא נעול.

ליילנד

New member
מה זה ../images/Emo35.gif

תמונה שראיתי באיזה פורום אחר
מה זה

זה נראה מענייו האוטבוס הזה, אבל מה זה? האם זה בארץ? (לא נראה לי), בקיצור, תן פרטים.

ה דרומי

New member
שכבר כתבתי משהו שם את התמונה

מה זה

זה נראה מענייו האוטבוס הזה, אבל מה זה? האם זה בארץ? (לא נראה לי), בקיצור, תן פרטים.
שכבר כתבתי משהו שם את התמונה
הזו באיזה פורום מה שהוא לא כתב עם זה מהארץ או מחו"ל.

חבל שלא פותחים שרשור חדש

מה זה

חבל שלא פותחים שרשור חדש
ומערבבים נושאים בשירשורים. זה קורה יותר מדי לטעמי בזמן האחרון. ולגופו של עניין, האוטובוס הזה הוא "וויט סופר" או כפי שנקרא במקומותינו "סופרוויט" עם גוף של Schoolbus אופייני לארה"ב. נראה לי שהתמונה צולמה בארה"ב

ה דרומי

New member
בני שלום תראה קצת "קשה" ל

חבל שלא פותחים שרשור חדש
ומערבבים נושאים בשירשורים. זה קורה יותר מדי לטעמי בזמן האחרון. ולגופו של עניין, האוטובוס הזה הוא "וויט סופר" או כפי שנקרא במקומותינו "סופרוויט" עם גוף של Schoolbus אופייני לארה"ב. נראה לי שהתמונה צולמה בארה"ב
בני שלום תראה קצת "קשה" ל
למצא מקום מתאים לשרשר אז או לפתוח שרשור חדש? או לחפש מה הכי מתאים ושם לשרשר. אבל אולי מדי פעם לפתוח שרשור שבוא היה כתוב מקום לדברים שלא שיכים לשרשורים או משהוא בסגנון. המשך יום טוב ו|בשמי
עבור ההסבר על אותה תמונה.

ליילנד

New member
../images/Emo51.gif

חבל שלא פותחים שרשור חדש

תוספת לאוטובוס וויט

חבל שלא פותחים שרשור חדש
תוספת לאוטובוס וויט
ובכן, בבדיקה בספרות ובאינטרנט, למדתי שהרכב הזה הוא "וויט פיוניר" משנת ייצור 1954 או 1955 והבודי הוא תוצרת חברת "סופריור".

מצב
הנושא נעול.
למעלה