אל פסגת הר מירון...

aFish

New member
חחחחחחחח...תותח כבר אמרנו? ../images/Emo59.gif

בואו בהמוניכם לקבל טיפול חדשני בעיקצוצי קידה שעירה. המטופל ישוגר ממרומי הר מירון על אופנים כשגופו זוכה לכיסוי מקיף של דיקור טבעי ועדין. הצריבה עוברת ב90% לאחר היום הראשון ו100% לאחר יומיים. העור נראה כמו אחרי פילינג כימי, רך וצעיר כמו טוסיק של תינוק. בקרוב חידוש מהפכני - צעיר לנצח ולא שעיר - השאר את שערותיך על מרבדי קידה שעירה. טיפול מתקדם להורדת שיער מכל חלקי הגוף. לגברים ונשים כאחר. הנחה לחברי איגוד האופנים הרוצים לגלח...

shl17

New member
אני מכיר מקומות של רכיבה

בסבך של הגה מצויה ,על ידה קידה שעירה זה מגבות נייר לילי. למזוכיסטים בלבד!!!!!!!!!! ולקינוח דהירה בשדרות סברס בקיץ שני סוגי קוצים ,קטנים מגרדים ומעצבנים, וגם גדולים וכואבים ,only for hard core

shaibahir

New member
תוכל לתאר את המסלול יותר בפירוט,

כך שניתן יהיה לעקוב אחריו במפה? נשמע מעניין וכבר בא לי לרכב שם. תודה.

kraps

New member
מה אתה, מזוכיסט? ../images/Emo13.gif

שי, כמו שבוודאי הבנת מההערות של שלמה ומהדחקות הציניות של פיש ושלי, המסלול שהתקיים בפועל הוא לא בדיוק המסלול שתוכנן. במקור היינו אמורים לעבור דרך פקיעין וגם היתה מתוכננת איזו טבילה באיזה מאגר או אגם... עופר היה המוביל ולכן אני משוכנע שהוא ידע להסביר טוב יותר מה תוכנן ומה התבצע בפועל. מעבר לכך, אני אנסה הערב לסרוק את קטע המפה הרלוונטי ולהעלות עליו את המסלול, כפי שתועד ע"י ה-GPS, כדי שלפחות תקבל תחושה איפה עבר המסלול.

eOfer

New member
ועוד תמונה

eOfer

New member
תאמין למה שכתוב...אתה לא רוצה לדעת

אבל, בתור בעלי נסיון אתה מוזמן ליצור קשר לפרוט נוסף של מסלול אפשרי יותר...067-522919 עופר

למעלה