תגיד אתה אומר "לכם".
אז אתה לא ישראלי?
אבל יודע לכתוב בעברית בצורה קולחת.
מרגל או בוט?
אני יהודי ישמעאלי לשעבר. נולדתי בישמעאל שירתתי בצבא בסדיר במלחמת יום הכיפורים ובשלג במילואים וב2005 שברתי שבר ועזבתי לטובת פלורידה מיאמי לאחר השמדת גוש קטיף.
היום אני אזרח אמריקאי אבל יש לי הרבה נכסים קניין פיזי במדינת ישמעאל ויש לי גם קניין רוחני כמובן אבל ב2005 כשראיתי את חוסר הסולידריות של החברה הישמעאלית שעקרה את גוש קטיף כל אחד מסיבותיו שלו הבנתי שזמנה של מדינת ישמעאל עבר וזה שקר לעשות בנפשך לחשוב שאתה חי ומתגורר במדינת ישראל מדינת העם היהודי ולכן עזבתי שם לצמיתות.
אתם לעולם לא הייתם מדינה יהודית אלא מדינה דו לאומית של יהודים ומוסלמים ובניגוד למה שכהנא אמר לכם הם הערבים בארץ ישראל במדינת ישמעאל אומרים זה או הם או אנחנו אז אני אומר לכם בואו נעיף אותם מפה כדי שבאמת נהייה מדינה יהודית לעם היהודי. בואו נשלול להם אזרחות ונגרש אותם מכאן לירדן או למצרים או לאן שירצו .
הנשיא שלי היום תומך בכהנא ובדרך שלו הוא אומר תעיפו את העזתים לסיני ותקבלו ממני גב נגד המצרים אבל אתם בהמות, חברה מטומטמת מהתחת שמאל רקוב ובוגדני תקשורת אנטי ציונית וחברה מתבוללת ששכחה בשביל מה היא כאן.
אז תאכלו את מה שמגיע לכם.
העיקר שהנכדים שלי חיים באמריקה ולא יודעים מה זה ממ"ד חברים שלנו שגרים לידנו 10 דקות נסיעה מהאחוזה שלי קיבלו בני משפחה שבאו מאחד המושבים בעוטף אחרי ה7.10 והבת של המשפחה מהעוטף דבר ראשון שאלה איפה הממ"ד מסכנה ריחמתי עליה היא הייתה באותו הגיל של הנכדה שלי וראית את ההבדל בשמחת החיים בין הילדות והנכדה שלי סיפרה לי שהיא עושה פיפי בלילות ומפחדת כל הזמן. מפחדת ללכת לחוג לבית הספר למסיבה פיג'מות של חברות. הזוג הזה עם שני ילדים מכרו את המשק שלהם במושב ב10 מיליון ש"ח ונשארו בארה"ב . היא מקבלת טיפול פסיכולוגי והמשפחה תובעים את ממשלת ישראל וצה"ל על 30 מיליון ש"ח על סיכון חיים ונזקים נפשיים וכלכליים .מחבלים הסתובבו בישוב שלהם .