אל תגידו לי-

אל תגידו לי-

שאף אחת לא הייתה בדבר הזה ("מטבחון"?) שמשחקים משחקים עם רונה..... יש מצב כזה?שכולנו פיספסנו?....!?

bזוהר

New member
גם אני מחכה לדיווח בעניין!

דווקא איזה שתיים או שלוש בנות כתבו שהן מתכננות ללכת... חח אבל לא נראה לי שמשחקים משחקים עם רונה, לא חושבת שעשו אמת או חובה או משהו בסגנון, זה בטח יותר שיחה.. בכל מקרה, איך היה ??? ..

bזוהר

New member
אז...? לא תספרי לנו משהו?

איך היה? מה היה? אני ממש אשמח לדעת... :)

bזוהר

New member
../images/Emo45.gif

חחח כל כך התלהבתי שהשרשור הזה עלה למעלה! כולי שמחתי שסופסוף מישהו הגיב וכתב איך היה, ואז זה היה ההודעה שלך....יאללללה.... :)

אז ככה...

אני הייתי והיה מאוד מאוד נחמד. המפגש התקיים בבניין החדש של הקהילה הגאה בגן מאיר בת"א. למי שלא מכיר,זה מקום חדש של הקהילה,מאוד מרשים ומטופח,סוף סוף :) רונה באה בסביבות 21:00,עשנה סיגריה עם החבר'ה בחוץ :) ואחרי בערך 10 דקות נכנסנו למטבחון.היו בערך 30-35 אנשים והשיחה נסובה סביב הנושא של נטייה מינית כמובן.רונה ספרה על עצמה מהפן הזה וענתה על שאלות ששאלו אותה.היא כמובן התגלתה שוב כאישה אינטיליגנטית מאוד וגם רגישה :) אני לא ארחיב יותר מדי על התכנים שנאמרו,רק אאמר שהיה מאוד מעניין וכיף ושרונה דברה הרבה ודברים מעניינים.היו כמה קטעים מצחיקים וחביבים,למשל שמישהי אמרה לה-"רונה,אני רוצה לשתף אותך במשהו שעברתי איתך ללא ידיעתך" ומישהי זרקה בצחוק-"אה,רונה,זוכרת את הלילה ההוא בפאב שהיית קצת שיכורה?" היה מצחיק.בסוף הבחורה ההיא ספרה שהיתה הופעה אחת של רונה שהשירים שלה כל כך נגעו בה,ובזכותם היא הצליחה לבכות בכי משחרר כזה אחרי שלא בכתה תקופה ארוכהרונה אמרה-"אולי זה ישמע מוזר להגיד שאני שמחה שבכית בגללי,אבל אני שמחה" :) בהתחלה אחרי שרונה דברה קצת היא אמרה-"עכשיו אני אשמח לענות לכל שאלה שתשאלו אותי" ואח"כ חזרה בה-"בעצם לא לכל שאלה" :p בקיצור,היה מצחיק,שנון,מלמד ובעיקר היה כיף להכיר את רונה קצת יותר.

פאםפאטל

New member
אז לבקשת הקהל אני אוסיף עוד טיפה..

ככה אז כמו שאמרתי רונה אמרה בעצמה שישי לה הופעה ב-11 בתמונע. חוץ מזה היו כמה קטעים מצחיקים ושנונים כמובן שעל שאלות אישיות היא לא ענתה והמפגש התרכז ברובו על הנטייה המינית או כמו שרונה אמרה " כשהמורה למטמטיקה לא רק המורה למטמטיקה, ו..גם המורה לספרות.." מה שכן תשמחו לדעת שהיא כן קוראת פה בפורום אפילו ציטטה מאחד השרשורים שהיו פה. היא הביעה רצון לבוא ולכתוב פה אני מקווה שהיא באמת תמצא את הזמן. זהו.. אני רק אגיד שהיא באמת בן אדם מקסים ואישיות מרתקת והיה כיף לראות אותה במפגש כזה מדברת על נושאים רגישים ואישים בכזאת פתיחות. אז אני אנצל את הבמה ואגיד לה תודה מכל הלב אני בטוחה שיש שם כמה אנשים שבדרכה שלה היא נגעה.

מיץ פזי

New member
וואי נשמע שהיה ממש טוב..

שמחה שנהניתם/ן ושהיה מעניין וכיף :) כל כך חבל לי שהפסדתי אוף.. דברים כאלה לא קוראים כל יום =/ אבל תודה ששיתפתן! (רק לא ממש הבנתי את הקטע עם המורה למתמטיקה.. חח את יכולה להסביר? ) אה, והיא באמת קוראת בפורום?? באמת חשבתי שלא.. איזה מגניב! את יכולה להגיד מה היא ציטטה?

פאםפאטל

New member
טוב אז ככה..

בקשר למורה למטמטיקה מישהו שאל אותה מתי היא התחילה להבין שהיא לסבית אז היא ענתה שבערך בגיל 12-13 והוסיפה " נו אתם יודעים כשהמורה למטמטיקה כבר לא רק המורה למטמטיקה.." ואז היא שתקה כזה ומצחיק היה לה פרצוף של אווו החזרתם אותי לתקופה נחמדה בחיים ואז היא הוסיפה "וגם המורה לספרות.." היה מצחיק יש שנינות לבחורה.. ולגבי הפורום היא אמרה שמדי פעם היא נכנסת וקוראת ואמרה לי שהיא פגשה את המנהלת החדשה אגב מיץ פזי מזל טוב! והיא אמרה שהיא באמת צריכה לבוא ולכתוב קצת פה.. והיא ציטטה את השרשור שהיה פה על זה שהיא אייקון של הקהילה שמשהו פה כתב שהיא הצטלמה עם איזה מישהו ועשתה פרוייקט עם אוהד חיטמן ושהיא שינתה את השיער אז היא בטח כבר לא לסבית אז היא צחקה על זה ואמרה שמצחיק אותה שגם כשהיא עושה שינוי לטובה הקהל שלה מפחד מהשינויים האלה. אבל בסה"כ היא עדיין הבחורה ששרה לקהל שלה וכותבת גם בשביל עצמה וגם כדי לגעת באנשים ופחות בשביל הכסף והתהילה ואני חושבת שזה הדבר שמיחד אותה משאר האמנים בארץ. וזהו סיימתי לחפור..

eran141

New member
בלי קשר אבל

למה לעאזאזל היא הסכימה להופיע ברוקדים עם כוכבים?! לאיזה שפל היא עוד תגיע ..

מיץ פזי

New member
סליחה שאני מתחקרת.. אבל

מה היא אמרה לגבי זה שהיא אייקון של הקהילה? או שהיא ציטטה את השרשור רק בהקשר של השינויים וכו'?

פאםפאטל

New member
אז ככה

אם אני זוכרת נכון מה שהיא אמרה זה שמצד אחד היא חושבת שלהיות איקון ובכלל דמות לחיכוי השראה או תבחרו זה משהו שהיא גאה בו ושמחה עליו ושהיא חושבת שחסרים אייקונים כאלה בחברה בכלל מצד שני היא רוצה להיות גם אמנית שפונה לקהל רחב יותר הקהל "הסטריטי" וחוץ מזה לגבי השרשור היא דיברה על זה שגם אם היא עושה שינוי פיזי כזה או אחר או מסתובבת עם גברים זה לא אומר שהיא הפסיקה לאהוב נשים תכלס על כל שינוי שהיא עושה בסופו של דבר זאת החלטה שלה החיים שלה ומי שאוהב להאזין למוזיקה שלה ומעריך אותה כאישיות ואמנית צריך רק לפרגן ולעזור לה לעלות למעלה.. מקווה שזכרתי נכון..

מיץ פזי

New member
כל כך נכון-

"מי שאוהב להאזין למוזיקה שלה ומעריך אותה כאישיות ואמנית צריך רק לפרגן ולעזור לה לעלות למעלה.." רונה, אני מקווה שאת יודעת שכל מי שפה מעריך אותך כבנאדם, כאמנית, כזמרת, כאישה ואנחנו מפרגנים לך הכי בעולם

רעוּת

New member
וואי היא קוראת פה? כלכך האח הגדול ../images/Emo7.gif

כאילו, לא אח שלי ספיציפית
הוא לא קורא פה (אני מקווה
). באופן כללי, נו אתם יודעים, כמו בסרט של הסימפסונס שיש איזה מקום שבו מאזינים לכל השיחות של כל האנשים במדינה. אז רונה, אם את קוראת, תדעי שאני אוהבת אותך
ושאם הייתי לסבית הייתי רוצה לעשות לך טובה
וחבל שאני לא, כי גברים הם עם נחות ושפל. ושהרסת לי ת'חיים
וגם לשותפות שלי בדירה שנאלצות לשמוע אותך בלופים בשבוע האחרון ורוצות להתנקש בחיי
.

חחחח רעות, מעניין מה רונה חושבת עליך..

ועל אח שלך.... אללי
חחח אני כבר מתגעגעת אליך, פוסטמת על. וגברים הם באמת עם נחות ושפל. נשים סתם כלבות. כלבים אבל. הם אחלה. וחחח אני חייבת לחפור שניה, שותפה שלי ואני בזמנו [ימי דפי המשריצה אם כבר הזכרנו אותה] שמענו בול אותה מוזיקה. אחת היתה שמה ריפיט על מרסי של שרה מקלוקלן, בתגובה השניה היתה שמה ריפיטים על דה צ'יילד איז גון של פיונה אפל, וכדי לגוון, הינו שמות קצת טורי
אחח, היו זמנים.

רעוּת

New member
אייב קריאייטד א מאנסטר ../images/Emo7.gif

אוף אנשים לא באמת הבאתי אותה לפה
רק נתתי לה קישור ללינקים עם השירים מההופעה כי היא אוהבת את דקלבאום
.

*מכחישהכלקשרלדקלבאום*

אנחנו אפילו מארגנים הברזה קבוצתית הפגנתית בחמישי הזה בתקוה שהיא תבין את המסר ותתחיל, אמ, לעשות חזרות? להשקיע בקהל? לשתות תה עם דבש??? בקיצור, רעות, חחחחחח את קוראת לי המפלצת?? את לא עייפה מהרכבת או משהו???

חוצמזה שזה נורא

איך רואים שאני חברה שלך מכל הנרות האלה. אני באמת מרגישה כמו כאפות כשאני חושבת על זה. XD אם הם היו יודעים איך פורום טורי נראה..

למעלה