הנרות לצה"ל .
S so are you to me New member 20/8/08 #21 חחח אני מוכנה שישלחו לשם נר במקומי מחר ואני אמשיך לישון כאן... האנשים הנורמליים פה מבינים את ההומור הסוטה שלך? כי אחרת אני לא יודעת איך את משרשרת פה בכזו בטחה כשחושבים על זה.
חחח אני מוכנה שישלחו לשם נר במקומי מחר ואני אמשיך לישון כאן... האנשים הנורמליים פה מבינים את ההומור הסוטה שלך? כי אחרת אני לא יודעת איך את משרשרת פה בכזו בטחה כשחושבים על זה.
S so are you to me New member 20/8/08 #23 כן, משם זה בא מן הסתם אני לא חושבת שרעות באמת כל כך לוקה בשכלה שהיא חשבה שהמציאו את זה בשביל הסרט של הסימפסונז... נכון רעות?
כן, משם זה בא מן הסתם אני לא חושבת שרעות באמת כל כך לוקה בשכלה שהיא חשבה שהמציאו את זה בשביל הסרט של הסימפסונז... נכון רעות?
ק קלמנטינה מיכל New member 20/8/08 #26 נו, זה לא לרעות, אני יודעת שהיא יודעת אני סתם משוויצה, עד שקראתי את הספר, פתאום הבנתי על מה כולם מדברים ולזלזל בחוסר ידע של מישהו זה לא יפה בכלל.
נו, זה לא לרעות, אני יודעת שהיא יודעת אני סתם משוויצה, עד שקראתי את הספר, פתאום הבנתי על מה כולם מדברים ולזלזל בחוסר ידע של מישהו זה לא יפה בכלל.
C chen1litvak New member 20/8/08 #28 עד שקראת ספר. ../images/Emo22.gif חח מה רגע אני לא קשורה לפה ביי
S so are you to me New member 20/8/08 #30 ... למיטב ידיעתי לזלזל בחוסר הידע של רעות זו מצווה [לא יער? ] אבל אם את מתכוונת שזלזלתי ב"חוסר הידע" שלך, אז חלילה. באמת. ואם ככה זה יצא אז זה הדבר האחרון שהתכוונתי.
... למיטב ידיעתי לזלזל בחוסר הידע של רעות זו מצווה [לא יער? ] אבל אם את מתכוונת שזלזלתי ב"חוסר הידע" שלך, אז חלילה. באמת. ואם ככה זה יצא אז זה הדבר האחרון שהתכוונתי.
S so are you to me New member 20/8/08 #25 אני באמת צריכה לראות את הסרט הזה מתישהו לחשוב שאני יודעת את ספיידרפיג בע"פ ואפפעם לא ראיתיו במו עיניי
אני באמת צריכה לראות את הסרט הזה מתישהו לחשוב שאני יודעת את ספיידרפיג בע"פ ואפפעם לא ראיתיו במו עיניי
ל לאורנה נסיכת קלינסטי New member 21/8/08 #33 אגב למישהו אולי יש את ההקלטה הזו של "צליל מכוון"? גם אני לא בכיתי הרבה זמן.
Z Zoe33 New member 2/9/08 #35 אולי תהיו ממש נחמדים ותכתבו סיקור קצת יותר מפורט של השיחה לטובת מי שלא ידע והחמיץ ומתבאס לאללה?