"אל תחפשי בחוץ כי אין שם מציאות" האומנם?

לא שופטת אותך ויש לי שתי שאלות אליך:

1. האם את באמת אוהבת אותו???? רוצה להמשיך להיות איתו?
את נמצאת איתו 3 שנים, מספיק זמן כדי לגבש דעה האם את רוצה אותו או לא. היה לך ניסיון וסיימת את הקשר איתו כדי להיות עם אחר והתאכזבת. חזרת לאקס. האם הרגשת שאת מפסידה אם את לא חוזרת אליו? האם כאב לך שהפסדת אותו ונלחמת עליו? ומה את למדה מכך?

2. האם את בדרך כלל אדם שיודע להעריך מה שיש לו ולהסתפק?
תמיד יהיו גברים נחמדים ואיכותיים מסביבך אבל את לא יכולה "לאכול את כולם".
מקריאת דבריך אני מבינה שאת די מרוצה מהקשר שיש לך אבל את נהנית מאד מהחיזורים של גברים אחרים מסביבך.
השאלה שאת צריכה לשאול את עצמך היא האם את מסופקת מהקשר שיש לך.
אין אדם מושלם וברור שיהיו לבן זוגך מגרעות אבל הדרך היא לא להתמקד בדברים השליליים אלא בחיוביים.
את הגברים האחרים שמחזרים אחרייך את לא מכירה כמו שאת מכירה את החבר שלך, אני מניחה, וגם להם יש מגרעות. וגם לך יש מגרעות שבן זוגך משלים עימן.
יש קשיים בזוגיות ויש ויכוחים, ויש דרך להתווכח ולאחר מכן לנסות להבין את השני ולהגיע לעמק השווה.

נסי לחשוב על השאלות שהעליתי. ואם את אוהבת אותו ורוצה אותו, באמת, טוב לך איתו וקשה לך לנסות לדמיין את עצמך בלעדיו, עליך ללמוד להעריך את בן זוגך, ללמוד להתמקד בחיובי אצלו שאולי לא קיים אצל גברים אחרים ולנסות לחשוב איך את נהנית ומגשימה פנטזיות איתו.
לא שופטת אותך, נותנת לך חומר למחשבה.
בהצלחה.

p0st

New member
הבחורים האלה

הם ממש לא בחורים איכותיים בעיני. והסיבה שהיא, כמובן, שהם מנסים להציע לך להיות איתם (ועוד "לשפוך עליך מילות של אהבה" כפי שבעצמך אמרת!) למרות שהם יודעים שאת בזוגיות כבר 3 שנים.

אולי את זו שמפלרטטת איתם יותר מדי?
כי ממה שהכרתי, בחורים איכותיים בחיים לא יעשו דברי כאלה ברגע שהם יודעים שמישהי שמצאה חן בעיניה נמצאת בזוגיות, ועוד תקופה ממש ממש לא ארוכה.

אם את אכן בת 23 כמו שמופיע בכרטיס,

ונמצאת בזוגיות עם אותו בחור מגיל 20 - הבעיה מובנת.
לא חווית מספיק ולא מיצית.
זה לא אומר שאת לא אוהבת את הבחור, או שמישהו אחר היה עדיף. זה רק אומר שהיות שהבחירה שלך לא נשענת על בסיס התנסות והשוואה מספיק רחב, את מרגישה החמצה ואי יכולת להסתפק במי שיש לך.
אני חושבת שקשרים ארוכים בגיל כזה לא מועילים לנו כי לעיתים קרובות יעלה הצורך לחוות יותר לפני שמתמסדים ויגרום לקונפליקט שלאו דווקא קשור לטיב הקשר עצמו.

תודה לכולם !

אתם מדהימים פה אחד אחד !

למעלה