אל-תחפשי-שם-לשווא!

Funky Giraffe

New member
אל-תחפשי-שם-לשווא!

קניתי היום ישר אחרי בית ספר את האוסף של אוליאל. תענוגות חוץ מזה שהילה הררי (WHAT THE FUUUCK?!?!) מתארחת על המשבצת של שאנן סטריט בתני לו ללכת :\ נוריאל עמר על הכינור! קובי אוז בייעוץ האמנותי! כאמור יוצא ב'עננה'. יובל זילברשטיין טכנאי ומעצב סאונד ('נשיקה לדוד') חגית נוביק סלומון כמו בכל השנים נשארה היחצ''נית אם לא קרה שום דבר בזמן האחרון סיגל גונן המפיקה בפועל שלו סתם ככה קצת רקע תבלו!!!

מממממ../images/Emo4.gif

איזה דרך מניפולטיבת הפעם, ממש מגניב,,,, כן אה אני לא התעסק בדקיות כמו למשל זה הרקע,או זה הרקע. שטיות זה מה שבא לכם לחשוב אז באמת תהנו, אני לא אנסה לשחק אותה אני שולטת, זה מיותר לחלוטין לא??? "עד מתי יולי 05" כמו שנאמר באחד ה-.....חתימות. שואוו שלך ללא ממש הלך לך חבל
אבל בסדר עדיין אוהבים אותך, למרות מה שאתה מנסה לעשות מתאים לילד, אבל מה אני מצפה ילד, אז להמשיך להגיב אין את הצורך, תתבגר כבר יילד, יאללה ביי

sunshiner

New member
מה קשור הילה הררי לעזאזל?

בכל מקרה יש לי מלא דיסקים לקנות עד מרץ, אז יוצאים החדשים של טיפקס והדג נחש: אחד חלקי אחד פורטיסחרוף החדש ועכשיו גם הדיסק הזה

למה לא תפרגן קצת למוזיקה העיברית

בעיקר שעכשיו מתחיל עונת הדיסיקם החדשים. הולכים לצאת מלא דיסיקים טובים מכול הכוונים חבל שאין מספיק כסף לקנות את כולם, אז את מי תבחר זו כבר תיהיה בחירה שלך!

Funky Giraffe

New member
למה שלא תפעילי קצת שיקול דעת?

לא כל זמר ישראלי הוא אמן ויוצר בחסד. הילה הררי היא ממש לא כזאת...

הוד11

New member
יש משהו בדברייך

היא לא עשתה הרבה חוץ מלשיר ביחד עם כלא 6 (שגם הם לא משהו) אבל היא בסדר היא לא כזו רקובה

sunshiner

New member
לא לא הילה סבירה בהחלט

היא סתם לא קשורה לעניין, אבל אני לא אשפוט עד שלא אשמע
וחוץ מזה עידו, לא על כל דבר צריך להנתפל. הבחורה דיברה על הדיסקים שאני מתכנן לקנות ולא על הילה הררי. לא קורה הרבה, אבל לפעמים היא מדברת בהיגיון

אז כמו שמתן דיבר אני לא דיברתי

על הילה הררי (אני בכלל לא יודעת מי זו, אז בחרתי לא להתיחס לזה) אבל כרגיל מחפש איפה אני טעיתי כדי שיצוא אתץ התסכול שלו עלי, חלאס,,,,, ואולי במקום כול היום לנסות להוציא, אולי תחשוב אתה קצת יותר בהיגיון נו מה אני מצפה מילד שיפעל בהיגיון
אז הבנו כבר שהמשפטים שלי לא עובדים אצלך טוב, אז אולי תפסיק לומר את מה שאני אומרת. יאללה ביי

Funky Giraffe

New member
10.2 השבט בחוץ,

במרץ יתקפו גם סגול 59 ומתיסיהו. סאבלימינל החדש צפוי לצאת בתקופה ההיא

sunshiner

New member
פיייי השבט מעולים, אני בטח אקנה.

גם מתיסיהו וסגול 59 אחלה אבל נראה אם אני אקנה. סאבלימינל לא מעניין אותי במיוחד. קיצר יהיה לי הרבה מה לקנות, גם השבט, גם מה שאמרתי מקודם וגם אני צריך לקנות כרטיס זיכרןו גדול ל-MP3 שלי...
נ.ב סחתיין על החתימה

אתה מתכוון לשבט יהודה????

יש להקה כזו, והיא מאוד טובה,ואם כן אני שמחה שיוצא להם עוד דיסיק. סבילימינל, אני בטוח לא אקנה לא שהם לא בסדר, אבל אני פחות מתחברת למוזיקה שלהם. אני אקנה את אביב החדש, שירי פרידה שלו למשל, הם באמת עצובים, ושירים כמו של אביב כול אחד יכול להתחבר עליהם, כי מרגיש שהוא עושה את זה מבפנים, למרות שכול יוצר עושה את זה מבפנים, אבל יש כאלה שרואים שהם יותר מחוברים לעצמם,ומדברים בלי מסכות של אני קול וכאלה.) גם לארכדי דוכין הולך לצאת דיסיק טוב,,,, ויש עוד מלא שהולכים לצאת, אני לא יודעת במי להתחיל אני צריכה הרבה כסף בשביל לקנות את כול אלה שאני רוצה. ושוב אני חוזרת על המשפט האחרון למי שלא הבין.

Funky Giraffe

New member
השבט הם לא שבט יהודה

השבט זה הרכב היפהופ (נכון שמתאים לי לשמוע מוזיקה של מתלהבים?? איך ידעתי!!!!1אחדאחדאחד111) סאבלימינל הוא איש אחד ולא להקה, (להקת סאבלימינל!!!) והכוונה לאלבום סולו שלו

sunshiner

New member
שיר בסגנון אביב גפן שהמצאתי היום

הגשם יורד ואני מתאבד הגשם יורד ואני כה בודד אני מדוכא הייתי ילד מוכה חתכתי ורידים והוריי שיכורים הצבא הם רעים וגם דתיים ואני השתמטתי כי אני אלוהים! יש לי מעריצות מפה ועד טיבט אני רוקר מגניב שמפיק את נינט (בעזרת השם כן?) אם אתם מדוכאים לא יודעים מה להחליט אז אל תתאבדו אבל תקנו את התקליט! הגשם יורד ואני מתאבד.

למעלה